Modelism - RHC Forum: !!! Idei si Pareri Incarcator Li`po !!! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

!!! Idei si Pareri Incarcator Li`po !!! Sgestii , Pareri ...

#1 Useril este offline   Rapperul 

• ••• Respect Me , NOOB •••
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 08-July 11
  • Interests:> Bodybuilding <

Postat 18 September 2011 - 09:22 PM

Salutare , doresc sa achizitonez un incarcator pentru li`po in special ... am gasit unu este acesta dar vreau sa mai aud si pareri ... sursa am gasit la 35 de lei SH cu 24A reali la iesire... adica asa scria pe ea deci cu sursa nu este problema dar vreau sa mai aud si alte pareri , sugestii despre diferite incarcatoare care sa bata tot cam pe la acelasi pret ... nu doresc hobbyking ...
Astept cat mai multe sugestii , pareri , opinii !

Multumesc Anticipat , Stima , Manu ! :)
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________

~ Topicul meu cu Feed-Back ~
0

#2 Useril este offline   madutarc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 418
  • Inregistrat: 03-October 10

Postat 19 September 2011 - 12:26 AM

Incarcator care sa incarce cu aceias A cu care incarca aces turnigy-ul nu gasesti sub 400 lei;)
0

#3 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 19 September 2011 - 08:38 AM

Exact acelasi se gaseste in Anglia la 50 lire / 58 Euro + transport. Deci vreo 250 lei. Imax b6, putin mai aratos dar aceasi electronica in interior e vreo 10 lire mai scump.
Pareri... probabil aceasi calitate ca si puzderia de B6 / 5A care domina piata. Adica, cum ti-o fi norocul.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 19 September 2011 - 08:39 AM

... cu picioarele pe pamant ...
0

#4 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 10:45 AM

deci eu vreau pareri , e bun nu e bun , de pret stiu ca mi`e imi convine sa iau acest incarcator de la HK cu 40$ + 15$ oricum max 60$ ma costa cu totu ... stiu ca pretu e bun in comparatie ca la noi pe ##3d il gasesti cu 250 de lei si eu de la hobby il iau cu 180 de lei max ... dar in fine ... are vreunu acest incarcator ? e multumit de el ? :)

Stima , Manu ! :)
________________________________________________________________________________________________________________________

0

#5 Useril este offline   sacalu_69ss 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 19 September 2011 - 11:22 AM

Eu am un turnigy accucel 6 si sunt foarte multumit de el...... am numai 2s-uri acasa si le incarc oricum cu 3A maxim ca oricum nu ma grabeschttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif

Sigur pentru competitii ai nevoie de un incarcator rapid dar si de acumulatori "bazati" care sa suporte incarcari cu 10A. Trebuie sa te gandesti in perspectiva: competitii, buget alocat etc.
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)

0

#6 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 19 September 2011 - 11:26 AM

Cel de la hobbyking e bun, il am de peste un an, merge perfect. Duce 200W.

Renato cum e cu cei 5A ? Ai mai studiat problema ?
http://www.rhcforum....post__p__509863

Vezi postareaRapperul, la 19 September 2011 - 10:45 AM, a spus:

deci eu vreau pareri , e bun nu e bun , de pret stiu ca mi`e imi convine sa iau acest incarcator de la HK cu 40$ + 15$ oricum max 60$ ma costa cu totu ... stiu ca pretu e bun in comparatie ca la noi pe ##3d il gasesti cu 250 de lei si eu de la hobby il iau cu 180 de lei max ... dar in fine ... are vreunu acest incarcator ? e multumit de el ? :)

0

#7 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 02:27 PM

stiganas , sacalu multumesc pentru raspunsuri , acest fel de raspunsuri astept de la voi ( intreg colectivul ) e bun , se cumporta bine , se incalzeste rau , nu se incalzeste deloc ... , acest fel de raspunsuri astept de la voi ! oricum la el o sa cuplez o sursa de 400-500W ( de pc ) care sa`mi scoata intre 20-25 A :) bugetul cam pe la 50$ fara transport cam cu totu pe la un maxim 65$ ...

0

#8 Useril este offline   sacalu_69ss 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 202
  • Inregistrat: 15-November 10

Postat 19 September 2011 - 04:24 PM

Eu folosesc la el o sursa standard care scoate 5A si pot sa zic ca incarcatorul se incalzeste foarte putin. De asemenea e si usor de folosit si poti stoca si profile de incarcare pentru o mai mare functionalitate........http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)

0

#9 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 19 September 2011 - 04:32 PM

da ... e destul de bun si accuecell 6 :clapping: ala incarca cu max 6A , asta care doresc sa il achizitonez incarca cu 10A max... surse am in oras ca se organizeaza saptamanel targuri unde surse cu specificatiile de mai sus ajung pe la un 40-50 de lei ... sunt SH dar sunt impecabile...

Manu ! :pardon:

0

#10 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 23 September 2011 - 10:59 AM

eu am unul asemanator...luat din tara..nu se incalzeste deloc (are un ventilator) incarca tot ce vrei tu...pana la 5A max...dar dc nu te duci la competitii nu ai nevoie de altceva...de aproape 2 ani de cand il am nu mi-a facutt nici o problema..a venit si cu diverse mufe...raportul calitate/pret eu consider ca e cel mai bun...merita toti banii
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#11 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 23 September 2011 - 07:20 PM

Vezi postareaivan alexandru, la 23 September 2011 - 10:59 AM, a spus:

eu am unul asemanator...luat din tara..nu se incalzeste deloc (are un ventilator) incarca tot ce vrei tu...pana la 5A max...dar dc nu te duci la competitii nu ai nevoie de altceva...de aproape 2 ani de cand il am nu mi-a facutt nici o problema..a venit si cu diverse mufe...raportul calitate/pret eu consider ca e cel mai bun...merita toti banii

pune si tu un link sau poze cu el :) sa vada si ochiu meu acel incarcator ! :)

Manu ! :rofl:

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro