Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 07 April 2014 - 07:49 PM
salut. ai folosit phantomul cu gopro-ul filmand si wirelessul activat?
eu m-am jucat putin azi cu wirelessul deschis ca sa am control la gopro prin tableta si a pierdut semnalul phantomul de statie :(
nush ce-ar trebui sa fac sa am control. Oare daca schimb statia cu ceva mai bun s-ar putea imbunatati ceva?
eu m-am jucat putin azi cu wirelessul deschis ca sa am control la gopro prin tableta si a pierdut semnalul phantomul de statie :(
nush ce-ar trebui sa fac sa am control. Oare daca schimb statia cu ceva mai bun s-ar putea imbunatati ceva?
Postat 07 April 2014 - 11:47 PM
2,4ghz wifiul goproului cu 2,4ghz phantomului nu vad sa se impace bine - https://www.youtube....h?v=u937rXvj1Jc
Postat 08 April 2014 - 07:54 AM
Tiberiu Iasi, la 07 April 2014 - 07:49 PM, a spus:
salut. ai folosit phantomul cu gopro-ul filmand si wirelessul activat?
Wi-Fi-ul are intarziere de cateva secunde si oricum nu o poti folosi pentru FPV.
O alta statie in 2.4 se va comporta cam la fel.. dar un sistem fpv<>2.4GHz e alta poveste.
Hai sa continuam in sectiunea de multicoptere sau FPV, aici suntem offtopic.
Postat 26 April 2014 - 08:31 PM
Maine dimineata incepand cu ora 10 va invitam la zbor.
Vremea se anunta buna, asa ca va asteptam. E valabil chiar si pentru privitori.
Locatia cu care v-ati obisnuit deja - Scoposeni.
Daca aveti nelamuriri cu privire la locatie: 47.12425,27.407132 sau tel: 0723538153
Bafta !
Vremea se anunta buna, asa ca va asteptam. E valabil chiar si pentru privitori.
Locatia cu care v-ati obisnuit deja - Scoposeni.
Daca aveti nelamuriri cu privire la locatie: 47.12425,27.407132 sau tel: 0723538153
Bafta !
Postat 28 April 2014 - 05:22 PM
Azi am avut o surpriza. Dupa luuuungi asteptari, a sosit pachetul de la Hobbyking. Comanda am facut-o la finalul lunii februarie, era trimitere EMS, trebuia sa soseasca in vreo 8, 10 zile, cica. In schimb, dupa ce am batut toate oficiile postale, am scris la HB ca nu mi-a sosit pachetul, a deschis "ancheta de cautare", azi am primit telefon de la Cargus ca a sosit! Mda, ciudat tare!
Nu stiu din cauza cui!
Nu stiu din cauza cui!
Postat 01 May 2014 - 11:11 PM
Super zi de 1 MAI. Zi frumoasa cu vreme excelenta si cu zboruri deosebite.
Colegii de zbor care detin fotografii pot exemplifica. :)
Sa stapanesti sanatos nenea Adi bimotorul ala... Sky Mule. Frumoasa achizitia si se comporta si bine.
Super sfarsit de saptamana va urez.
Multam frumos de ajutor si sustinere la planor (Iulian si Vasile).:)
Colegii de zbor care detin fotografii pot exemplifica. :)
Sa stapanesti sanatos nenea Adi bimotorul ala... Sky Mule. Frumoasa achizitia si se comporta si bine.
Super sfarsit de saptamana va urez.
Multam frumos de ajutor si sustinere la planor (Iulian si Vasile).:)
Postat 02 May 2014 - 09:16 AM
DronaGMG, la 28 April 2014 - 05:22 PM, a spus:
Azi am avut o surpriza. Dupa luuuungi asteptari, a sosit pachetul de la Hobbyking. Comanda am facut-o la finalul lunii februarie, era trimitere EMS, trebuia sa soseasca in vreo 8, 10 zile, cica. In schimb, dupa ce am batut toate oficiile postale, am scris la HB ca nu mi-a sosit pachetul, a deschis "ancheta de cautare", azi am primit telefon de la Cargus ca a sosit! Mda, ciudat tare!
Nu stiu din cauza cui!
20140428_173226.jpg
Nu stiu din cauza cui!
20140428_173226.jpg
Salutari DronaGMG :hi: frumos frameul este pe gustul meu.Ca-m greu de gasit,mi-as dori si eu unul...Sal stapanesti sanatos,zboruri multe si frumoase sa ai cu noua achizitie... :good:
GabyYO9INU