Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 01 May 2011 - 01:27 PM
Poate veni oricine la aerodromul acela?
As vrea si eu sa ajung intr-o zi pe acolo..n-am vazut niciodata un zbor "live" :angry2:
Si daca poate veni oricine, puteti sa-mi spuneti cu ce se ajunge? e un autobuz care trece pe acolo cumva?
A si inca ceva..spunea cineva ca e un atelier acolo...se tin cumva cursuri ceva? as avea cu cine sa vorbesc pentru niste sfaturi? sa-mi arate si mie ce si cum..macar asa de inceput??
Postat 01 May 2011 - 03:37 PM
tetea, la 01 May 2011 - 11:47 AM, a spus:
Deci cum vii spre aerodrom, in loc sa faci dreapta pentru a intra pe poarta de metal faci stanga si mergi pe drumul ala?
Postat 01 May 2011 - 06:58 PM
Cel mai usor e sa vii pe poarta principala a aeroclubului si sa intrebi de clubul de aeromodele (privind usa hangarului principal a doua usa in partea stinga) sau daca vii duminica sigur gasesti pe cineva la zbor dupa ora 11 (de la hangarul principal traversezi pista cu atentie la avioane sau planoare si in partea opusa gasesti masini parcate).
Te asteptam la zbor!
Postat 22 May 2011 - 08:50 PM
Aceasta postare a fost editata de tetea: 22 May 2011 - 08:55 PM
Postat 03 June 2011 - 11:02 AM
Sunt Vlad din Roman, multi dintre membrii noi de prin iasi nu cred ca ma stiti, cei mai vechi presupun ca da. In ultima vreme nu prea am mai activat ca am fost prins cu scoala si altele. As vrea sa stiu si eu cine zboara heli in iasi ca am un SJM-400 V2 care a avut un singur zbor si un crash dar as vrea sa il repar si sa ii dau drumul? Cam cand va mai intalniti voi ca tare as vrea sa vin sa vad ce se mai intampla pe la iasi?
Toate bune !
Postat 04 June 2011 - 09:53 AM
De intalnit stii foarte bine cum ne intalneam si inainte, in general sambata si duminica. Unii prefera dimineata, altii vin mai la asfintit.
Schimbarea este ca la aeroclub s-a reusit anul trecut sa se faca o pista destul de incapatoare si ceva reguli de zbor.
In rest, lumea a mai intrebat de tine, dar nu stia nimeni un nr. de telefon.
Poti lasa un ID de YMS eventual, sau daca vrei sa ajungi in Iasi lasa un mesaj pe forum si vedem cum ne intalnim.
Succes in activitati si .... hai la Iasi !
Postat 04 June 2011 - 01:12 PM
edy_lucian, la 04 June 2011 - 09:53 AM, a spus:
De intalnit stii foarte bine cum ne intalneam si inainte, in general sambata si duminica. Unii prefera dimineata, altii vin mai la asfintit.
Schimbarea este ca la aeroclub s-a reusit anul trecut sa se faca o pista destul de incapatoare si ceva reguli de zbor.
In rest, lumea a mai intrebat de tine, dar nu stia nimeni un nr. de telefon.
Poti lasa un ID de YMS eventual, sau daca vrei sa ajungi in Iasi lasa un mesaj pe forum si vedem cum ne intalnim.
Succes in activitati si .... hai la Iasi !
Nu nu, Funtana trebuie echilibrat si e gata de zbor. Chiar ieri am fost la zbor aici pe camp la Moldova cu un jet electric, o macheta de f-18 si azi cred ca mai fac o tura cu el mai pe seara. Cum spuneam am SJM 400V2 si am nevoie de cineva sa ma ajute sa il reglez ca aici ma bate total. Mai am vreo 3 saptamani ocupate cu finalul scolii si dupa vin si eu la Iasi cu flota mea. YM-ul meu e vladvladvictorvictor.
Postat 12 August 2011 - 11:45 PM
Horja, la 12 August 2011 - 10:09 PM, a spus:
:D
Treaba e ca am fost doar o singura data si nu ma duce capul sa ajung singur. Ne intalnim pe undeva pe traseu si mergem impreuna ?
Mi se pare sau aveti accent de irlandez ? :rolleyes:
Postat 14 August 2011 - 08:39 PM
Postat 14 August 2011 - 10:10 PM
Horja, la 14 August 2011 - 08:39 PM, a spus:
Numai bine
Astazi am fost pe drumuri, m-am intors la Pitesti, ramane pe la toamna :blush: .
Postat 23 September 2011 - 08:48 PM
Postat 24 September 2011 - 08:52 PM
Bineinteles ca inca se mai zboara in Iasi, chiar daca bate cam tare vintul pe forum. Cel mai mult se intimpla duminica pe aerodromul aeroclubului, unde sigur gasesti pe cineva dupa ora 10 care sa-ti dea un sfat sau o mina de ajutor.