Salut baieti ... mi-a luat o zi de umblat din firma in firma si am rezolvat. Vom face cea mai frumoasa pista marcata si compactata cum vrem noi ...
Am vorbit cu firma care face lucrarile la podul de langa pajiste.
Avem disponibil un compactor de 6 TONE cu 2 metri latime si roti cauciuc pe spate si are si vibratii pt tasat pamantul. Au zis ca se poate face in orice zi de saptamana asta sau cea viitoare. Au zis ca cel mai bine e sa fie dupa ceva ploaie, pt ca se compacteaza mult mai bine si nu se impotmoleste deloc compactorul, pt ca are roti de 2 M inaltime.
Am nevoie de 20- 30 Litri motorina. Eu aduc de la Cotnari 100 litri Vin de Grasa de Cotnari pt omul cu lucrarile.
Eu ziceam sa facem o pista in forma de "+" cu laturile paralele cu strazile, astfel putem ateriza indiferent din ce parte bate vantul.
Sa fie cam de 4 metri latine si 50- 100 metri lungime pe fiecare latura.
O sa o marcam cu putin praf de var alb (sau daca aveti alta idee) si punem stegulete in colturi.
Daca are cineva o masina de tuns iarba ar fi util. O sa fie super filmarile cu FPV ...
Saptamana viitoare ar trebui sa finalizez si eu fpv-urile (RangeVideo si EagleTree) pe un Easy Glider si un Easy Star.
Astept indicatii cu privire la pozitionarea pistei, ceva motorina daca se poate face rost si orice parere e binevenita ...
Aceasta postare a fost editata de Elvis RC: 23 June 2009 - 02:33 PM