Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 21 April 2009 - 09:18 PM
Eu am zburat veteranul EG care la un moment dat, la cca 4 m de mama terra a facut o miscare complet necontolata si a venit fix in bot ( ori interferente...dar nu stiun de unde...ori vre-un rotor...cine stie.....) pur si simplu s-a rotit intr-o fractiune de secunda......... Avarii relativ mici....tija de Al care s-a indreptat, motorul care a iesit la plimbare cu o bucatica de fuselaj. Aici este mult prea mult clei pentru a mai putea repara ceva...trebuie sa refac botul cu totul......dureaza cateva zile.......DAR veteranul EG va zbura din nou........ar trebui sa-i dau numele pasarii renascute.....ca merita...eu sincer sa fiu nu am vazut model mai rezistent ca acesta....azi l-ai facut praf....maine zboara.....
Postat 21 April 2009 - 09:21 PM
Mai Matzisor.....eu cred ca tu ai fost cel mai fericit zburator din ziua de astazi, mai ales cad ai probat la zbor Easy fly-ul, reparat cu multa truda.....dupa crash-ul ala de acum cateva saptamani......
Eu am zburat veteranul EG care la un moment dat, la cca 4 m de mama terra a facut o miscare complet necontolata si a venit fix in bot ( ori interferente...dar nu stiun de unde...ori vre-un rotor...cine stie.....) pur si simplu s-a rotit intr-o fractiune de secunda......... Avarii relativ mici....tija de Al care s-a indreptat, motorul care a iesit la plimbare cu o bucatica de fuselaj. Aici este mult prea mult clei pentru a mai putea repara ceva...trebuie sa refac botul cu totul......dureaza cateva zile.......DAR veteranul EG va zbura din nou........ar trebui sa-i dau numele pasarii renascute.....ca merita...eu sincer sa fiu nu am vazut model mai rezistent ca acesta....azi l-ai facut praf....maine zboara.....
Ai uitat sa spui de minunatia de motoplanor a liui Dragos......Ariani parca.....super frumos....
Postat 21 April 2009 - 09:25 PM
Eu am zburat veteranul EG care la un moment dat, la cca 4 m de mama terra a facut o miscare complet necontolata si a venit fix in bot ( ori interferente...dar nu stiun de unde...ori vre-un rotor...cine stie.....) pur si simplu s-a rotit intr-o fractiune de secunda......... Avarii relativ mici....tija de Al care s-a indreptat, motorul care a iesit la plimbare cu o bucatica de fuselaj. Aici este mult prea mult clei pentru a mai putea repara ceva...trebuie sa refac botul cu totul......dureaza cateva zile.......DAR veteranul EG va zbura din nou........ar trebui sa-i dau numele pasarii renascute.....ca merita...eu sincer sa fiu nu am vazut model mai rezistent ca acesta....azi l-ai facut praf....maine, dupa ce l-ai lipit zboara.....
Ai uitat sa spui de minunatia de motoplanor a lui Dragos......Ariani parca.....super frumos, imi pare rau ca am ajuns mai tarziu si nu l-am vazut la zbor....
Postat 21 April 2009 - 09:39 PM
tetea, la Apr 21 2009, 10:25 PM, a spus:
e interferenta 100%..esti in 40 sau 35 mHz???..asa patesc si io....eram cu matzisor de fatza cand am prins cu yak o interferenta la 2 m de sol ...s-a rotit 180 de grade si deabea ce l-am redresat la limita..insa tot a lovit solul destul de puternic ca s-a indoit trenul de aterizare.. mai prind interferente de la telefon...de la de la unele masini,probabil au detector de radar sau ceva....incet incet vreau sa trec pe 2.4 dar e cam scump...
Postat 22 April 2009 - 09:09 PM
Mitzishor a faramat Easy Fly-ul si Juniorul, care au cazut fix in bot de la cca 100 de m. Cauza nu o stim inca.....foarte ciudat dar el facuse 2 zboruri excelente cu Juniorul inainte.....cred ca electronica a fost de vina, desi el zboara in 2,4 iar interferente nu avea de unde... cele doua modele insa au cazut identic.....ridicate la cer si picaj fara posibilitate de redresare.....
Asta-i ce a ramas din ele.....
Postat 22 April 2009 - 09:12 PM
Probabil, ca si mine, colegii de zbor nu au avut timp.
Prin urmare, mai jos sunt imagini relevante ale activitatii de luni la Popricani:
Aceasta postare a fost editata de edy_lucian: 22 April 2009 - 09:18 PM
Postat 22 April 2009 - 10:29 PM
Postat 24 April 2009 - 01:38 PM
O sa va rog (daca se poate) cine mai are radiocomenzi in alte frecvente decat 2.4ghz sa-mi dea un pm cu canalele folosite.
ce avem pana acum: http://spreadsheets.google.com/pub?key=r6W...RGHEvZhhRYm-HPQ
Postat 26 April 2009 - 10:06 AM
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli