Auzi la el .... ziceai ca-l tii la naftalina pana da caldura :( ... glumeam ... hai sa mai vedem si noi jucarii adevarate. Nu ca nu ar mai fi si altele in zona, dar ala mi-e drag.
Poate va fi vreme frumoasa sa iesim duminica viitoare in numar mai mare si la aceeasi ora. Eu am avut ceva treaba si am ajuns pe aerodrom pe la 14, imediat dupa Adyn.
Am zburat si noi ce am avut in dotare. Adyn a venit cu un model nou ... i-a zis el EXTRATHLON :D)... m-a mancat limba si i-am zis ca modific un treiner si de aici a aparut ideea de a modifica Decathlonul... ce a iesit... apreciati voi dupa foto. Mai are de finisat la el si de echilibrat putin dar in rest e super. Zboara foarte bine. Am ras mai tot timpul de senzatiile pe care le dadea la joasa altitudine. Frumos, foarte frumoasa zi de zbor. Si ca sa fie toate asa cum trebuie, a incercat ce am incercat si eu cava mai demult ... a bagat Pitts-ul in masina ... dar partea mai frumoasa e ca a incercat pe la sofer.
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif)
A fost de milioane faza.
In rest totul ok. Ma bucur ca avem noi adepti si speram sa creasca numarul pe perioada verii. Cat am stat acolo au mai zburat 2 baieti, nu le stiu numele, cu un Decathlon si cu o Cessna.
Saptamana frumoasa !
Asteptam motoare in 4 timpi la zbor :( .... X50 ceva ? ... parca asa se aude nu ?