Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 13 June 2005 - 09:19 PM
Chiar daca a fost luni au fost la cimp:
SILFAX
Eu
ZNecula
Afonix
+ 2 fani
care dupa seara de azi :D vor deveni zburatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Se ingroasa rindurile!
S-au zburat EZ, PIPER, AAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIPA, Calimero
Nimeni n-a avut un aparat foto da pot sa zic ca AM INTRAT IN RINDURILE ARIPISTILOR!
Dupa o aruncare in lanul de mazare de la marginea aerodromului, am invatat fo 5 minute s-o controlez super dupa care am iesit pe uscat! :D
Aterizari super la punct fix. Culmea e ca am zburat aripa cu SKYSPORTUL deci fara expo, duaL RATE si alte alea!
Oricum bag sama ca in mod sigur miine Silfaxu isi va scoate aripa de la vinzare!
Postat 13 June 2005 - 09:24 PM
Zis si facut, dar agatat cam FIRAV.
Ma deplasasem tot in lanul de mazare sa-i fac trimarea....
Si am atins virfurile la care pakul ...... :D .... a zburat cam la 2 metri intr-un hatis cam pina la briu... :D
Multam fain ca m-au ajutat sa-l caut si sa-l mai si gasesc tuturor celor prezenti .....
PS: Duminica ma joc cu un FORMOSA!
PPS: Multumiri lui Silviu ptr sfaturile in trimarea lui INFINITY!
Aceasta postare a fost editata de Dragut: 13 June 2005 - 09:28 PM
Postat 14 June 2005 - 07:35 AM
Oricum aripa n-o mai dau, mai ales dupa ce m-a imbolnavit asta a lu' Dragutz cu zborul de aseara... musai o fac si io p'amea sa fluture prin aer!
Iar in ceea ce priveste proaspetii veniti in clan, cred ca in curand vor aparea 2 nick-uri noi cu locatie de Iasi... :D...
Sa dea Domnu' la mai mare!
Postat 26 June 2005 - 07:57 PM
Am fost 2 saptamini in delegatie si baietii astia iar sau lasat pe tinjala! :rolleyes:
Ce ziceti de o iesire LUNI adica miine seara dupa 19_30?
Daca da ne mai auzim la un telefon!
Postat 27 June 2005 - 09:55 AM
Asta e!
Ramine pe .... dumnezeu stie cind...
Postat 27 June 2005 - 08:43 PM
M-am trezit singur pe ditamai campul.
Nu am mai intrat pe forum sa vad ca voi ati renuntat.
Oricum a fost bine. Vantul a fost f. ingaduitor si zburatorul meu a mers mai bine decat ma asteptam. Sau poate mana mea.... cine stie ca eu nu prea m-am lamurit. Oricum la a 2-lea pack l-am facut varza.
Revin si cu poze.
Trebuie sa le comprim intai.
Postat 01 July 2005 - 10:17 AM
Postat 01 July 2005 - 12:36 PM
Ne vedem diseara si va dau un fuselaj de Calimero!
Trebe schimbat numai botul ca e pentru motor fara reductor!
Postat 03 July 2005 - 10:19 PM
Sper sa apar maine si cu pozele caci s-au facut destule...
Postat 03 July 2005 - 10:29 PM
A venit Piatra Neamtul, Botosaniul, Suceava si binenteles IASUL.
S-au zburat multe si marunte ... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif Adica pe bune chiar marunte, marunte... , da si minunatii mari cu motoare termice.
Baiatul din neamt ne-a uimit cu aripa, el venise de fapt cu un Fuego sa invete sa-l zboare da dupa ce a vazut fo 2 faze (acilea il lasam pe mesterul Nitrometan sa va povesteasca) nu prea i-a mai ars de termic! :D
Eu ca intotdeauna mi-am adus ceva care mai mult a picat decit a zburat...
Silfax s-a dat cu aripioara lui, Dobilanii au inaltat la sadou un planoras inceput de ei cu milenii in urma ...
Asteptam poze....
Una peste alta a fost o intilnire productiva .... pentru unii pentru altii ...adica pentru ...distructiva ... scuze... distractiva! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Postat 04 July 2005 - 12:39 AM
Incercam sa adaugam cateva poze mai ales cu modelul busit de Nitrometanu
Andrei si Narcis
apropo , Cum pun pozele ,ca nu merge cu browse
Postat 04 July 2005 - 07:57 AM
Dj_NAe, la 4 Jul 2005, 00:39, a spus:
Incercam sa adaugam cateva poze mai ales cu modelul busit de Nitrometanu
Andrei si Narcis
apropo , Cum pun pozele ,ca nu merge cu browse
Va multumim de participare si va mai asteptam...! Data viitoare poate o facem si la lata http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/cool.gif ( a nu se citi cu ghilimele http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ).
Pozele trebuie sa aibe cel mult 100k, altfel nu merg, in prealabil trebuie modificate k si rezolutie cu f'un programel gen Acdsee sau Adobe...
Felicitari si lui Andrei pentru evolutia cu aripa!
Postat 04 July 2005 - 06:26 PM
Imagini atasate
Postat 05 July 2005 - 02:32 PM
Silfax, la 4 Jul 2005, 22:14, a spus:
Si cind ii dai drumu sa zboare! :)
Postat 05 July 2005 - 03:49 PM
Dragut, la 5 Jul 2005, 14:32, a spus:
Silfax, la 4 Jul 2005, 22:14, a spus:
Si cind ii dai drumu sa zboare! :)
...dupe 18 ani... pana atunci "zboara" numai la captiva!
Postat 05 July 2005 - 10:52 PM