Intilniri la ZBOR in IASI A inceput ......
Postat 18 July 2006 - 05:14 AM
@tiziku1
intimplarea face ca la marginea aerodromului ~ la 5 minute de mers pe jos e si un lac superb..... :D
Da n-am fost acolo fiindca nu se poate lansa de pe margine... ca e papuris
intimplarea face ca la marginea aerodromului ~ la 5 minute de mers pe jos e si un lac superb..... :D
Da n-am fost acolo fiindca nu se poate lansa de pe margine... ca e papuris
#1025 Guest_shake_*
Postat 18 July 2006 - 10:19 PM
Azi am fost cu Daniil la zbor.Am incercat sa zburam Formosa dar datorita unor probleme tehnice (un fir la motorul brushless rupt)ne-am limitat in a zbura un Cessna, cu fuselajul tunat de Daniel.Botul facut de el din polistiren imi place mai mult decat cel original si e mult mai rezistent(l-am testat personal...dupa o aterizare in bot ...doar o pala de la elice s-a rupt).Dupa ce am schimbat elicea si am pus una mai mare de 9x5 (inainte zburasem cu 8x4) ,am constatat ca la jumatate din cursa de la joystick avionul zbura super(a fost ideea lui Daniel).Daca acceleram la maxim, avionul zbura in plan vertical (precizez ca am pus pe el motor brushless si accu li-po de 1800 mAh).Cred ca am zburat mai mult de 30 de minute...am facut si tonouri si zbor pe spate.Am facut si poze.Nu credeam ca o sa mai zboare avionul asta.Noroc de Daniel...ca el s-a ocupat si la reparat dupa ultima busitura.O sa pun si niste poze
#1034 Guest_shake_*
Postat 19 July 2006 - 03:45 PM
Azi iar am fost la zbor cu Daniil si Cristi Dragutz (care a stat doar cat a zburat Formosa), si va anunt cu bucurie ca nu am mai vazut planoare in aer...se pare ca au terminat cu zborurile....Deci.... bumbac.... :)
Aceasta postare a fost editata de shake: 19 July 2006 - 03:47 PM
#1038 Guest_shake_*
Postat 20 July 2006 - 11:46 AM
tudhorr, la 19 Jul 2006, 22:01, a spus:
si...cand e urmatoare intalnire?? numi raspunde nimeni? :lol:
eu merg cu Daniil in fiecare zi la zbor (in ultimul timp am fost si de doua ori pe zi).Pe la ora 11-12 , si seara pe la 19.Mai multi vin sambata si duminica, incepand cu 10-11 pana pe la 19-20...Nu prea putem anticipa ora exacta...asta e in functie si de vreme...vant..ploaie...soare prea puternic...Astazi pe la 14 sunt pe aerodrom, si poate mai dam o fuga si pe la ora 19.
Postat 20 July 2006 - 05:04 PM
Azi inca o zi de zbor, am fost cu Shake si Alex. Am incercat Piper-ul sa-l zbor, vant destul de tare, motorizarea a fost clasica(motor si elice de Cessna) zbura urat de tot. L-am aterizat cu vantul din spate, viteza mare, dar Piper-ul e solid in constructia fuselajului si nu a patit nimic. Shake a incercat sa zboare Cessna, decolare de la sol cu vantul din lateral, la ridicare s-a inclinat si s-a rupt aripa. Am urmat eu cu Formosa, ne-am dus cu totii in mijlocul campului si l-am decolat din mana, a fost super, pe vant destul de tare, Formosa zbura frumos. L-am zburat destul de sus si am facut si ceva figuri acro prin aer, am aterizat de doua ori fara probleme, la a treia am fost fortat de imprejurari sa-l aterizez. Venise domnul comandant Obada si ne-a spus ca sa nu mai zburam pe aerodrom, ca in urma cu 3 zile cineva dintre noi a lovit un avion 1:1 cu modelul. Asa ca ne-am strans modelele si am plecat acasa.....eu bucuros ca am zburat prima data in viata mea un acrobat fara sa-l dau de mama terra.
A fost frumos.....ma duc si maine. :lol:
A fost frumos.....ma duc si maine. :lol:
Incepator !!!
Postat 20 July 2006 - 11:55 PM
Deci sa inteleg ca pe aerodrom nu se mai poate zbura? EU vroiam sa vin duminica cu un termic de 2.5cc. Ce rau imi pare !! http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/sad.gif :(
Aceasta postare a fost editata de pgl_aero: 20 July 2006 - 11:57 PM
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
Postat 22 July 2006 - 09:59 AM
Deci cum facem cu zborul? Nu se poate zbura nici pe cealalta parte a aerodromului langa camp. Doar nu ducem modelele pana la avioanele 1:1. Oricum eu duminica vin cu termicul ca e gata. Rodajul e facut.
in dotare: Funtana X50
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli
YAk 54
Fuego
Mustang
SJM - heli
Walkera 22d - heli