iony, la 05 January 2012 - 04:30 PM, a spus:
ce ai mai facut cu foki ca am vazut contrar celor spuse de unii ca in parte ain care te-ai dat tu apa a scazut de tot a ramas namolul si ca nu este chiar asa de adanca albia
in partea in care am pierdut eu barca apa nu amai scazut deloc de cand am pus foto la balti bucurestene
asa ca slabe sperante de recuperare :drinks:
salut iony!
sorry , nu vazusem ca ai postat si aici ceva :clapping:
da , am recuperat foki la sfarsitul lui noiembrie, chiar cind am postat aici pe 29 nov 2011, inainte sa vina frigul si sa nu ma mai pot baga in apa... asa cum am facut de fapt... imbracat am intrat si am luat-o :clapping:
e adevarat ca in cazul meu am avut ceva noroc pt ca atunci cind a scazut apa , si barca fiind alba , s-a vazut de pe mal culoarea alba si am putut s-o localizez usor si sa ma bag scurt sa o iau... totul a durat pina in 2 min si am reusit sa o recuperez :good:
la tine e mai nasol pt ca acum , fiind iarna si ger mare , e mult mai greu sa o localizezi pt ca e apa destul de maricica acolo si colac peste pupaza a si inghetat si s-a pus si zapada peste -_-
o sugestie acum ar fi sa profiti ca e gheata probabil destul de rezistenta si sa mergi cu un detector de metale si unde crezi ca ar fi barca , daca o si prinzi pe detector , sa faci o copca si sa incerci sa o prinzi cu un carlig ceva si s-o tragi afara :wacko:
treaba nasoala e ca e destul de frig si , pe linga incorfortul asta , e si o treaba migaloasa si e durata... nu stiu ce alta solutie ai mai avea! -_-
eu o sa deschid un nou post separat cu foki la barci de viteza in care voi arata cum a fost facuta ea de la zero la inceput, cum a mers anul trecut cu recordul meu de viteza de 81.6 km/h , cum am reusit s-o scufund aiurea si cum am de gand s-o refac pina in primavara!
apropos, vrei sa afli cum s-a intamplat la mine de s-a scufundat foki? :nea:
Aceasta postare a fost editata de usulica: 06 February 2012 - 02:19 PM