Modelism - RHC Forum: ce acumulator si incarcator sa aleg (incepator) - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

ce acumulator si incarcator sa aleg (incepator) am un buggy de la reely t-max care vine fara acc

#31 Useril este offline   madutarc 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 418
  • Inregistrat: 03-October 10

Postat 04 September 2011 - 02:56 AM

Masoara acumulatorul .. si daca e 3s si are sub 9.4 v sar putea sa nu mai fie bun acumulatorul nus sigur..
0

#32 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 04 September 2011 - 10:54 AM

Lipo cutoff folosesti ? cand te dai cu masina.
Fan Nokia.
0

#33 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 04 September 2011 - 11:29 AM

Sau cand incarci ai setat pe 3s ?
Fan Nokia.
0

#34 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 04 September 2011 - 12:37 PM

Verifica sa fie setat incarcatorul pentru 3s, de preferat Balance Charge. Daca nu merge, incarca pack-ul in modul NiMH pana ajunge la aprox 10.0v. Pe urma il incarci normal cu Lipo Balance Charge.

stima,
Radu

Aceasta postare a fost editata de radugns: 04 September 2011 - 12:40 PM

Custom CNC parts GNS Racing
0

#35 Useril este offline   lixandrudan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 177
  • Inregistrat: 05-August 11

Postat 04 September 2011 - 08:31 PM

Vezi postarealamav4, la 04 September 2011 - 10:54 AM, a spus:

Lipo cutoff folosesti ? cand te dai cu masina.

nu stiu daca am . daca te referi sa taie curentul dintr-o data la masina ..nu..nu am asa ceva probabil se poate programa dar nu stiu eu .

iar la incarcare da am dat 3s si cu balans de fiecare data
pt userii mai comozi

0722242055
0749784001
0

#36 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 04 September 2011 - 09:08 PM

Vezi postarealixandrudan, la 04 September 2011 - 08:31 PM, a spus:

nu stiu daca am . daca te referi sa taie curentul dintr-o data la masina ..nu..nu am asa ceva probabil se poate programa dar nu stiu eu .

Nu este obligatoriu sa taie dintr-o data curentul, poate doar sa limiteze cunretul motorului, astfel incat sa nu scada sub 3, 3.2v tensiunea pe celula Lipo. Daca te dai doar pentru distractie si nu ti cont de tensiunea la lipo, te dai pana cand e moarta masina, trebuie obligatoriu sa ai cutoff-ul activat sau un Lipo Buzzer.

stima,
Radu

Custom CNC parts GNS Racing
0

#37 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 05 September 2011 - 10:22 AM

Vezi postarealixandrudan, la 04 September 2011 - 08:31 PM, a spus:

Modelcraft ...aia ai tu...sigur suporta lipo cut-off. In cutia masinii ai o foaie unde te invata cum sa-l setezi(asta daca o iei de noua).Ai destule setari la ESC precum forta de franare, drag-brake, reglare putere fata - spate..inclusiv lipo cut-off. Cauta pe net la Conrad.de.... ptr ca ei comercializeaza modelcraft (de acolo e si masina- Reely) si vei gasi..CUT-OFF e pe ESC nu pe incarcator......

Ca sfat pe viitor....documenteaza-te inainte si ce nu intelegi...pui intrebare, ptr ca am vazut ca multi (nu tu) va plangeti ca cei mai cu experienta nu va raspund....In general nu poti raspunde unei intrebari care se rezuma doar la a da un search pe google si sa deschizi prima pagina.Nu mai vb de intrebari care sunt catre ridicol....
Uite spre exemplu da si tu pe google "cut off lipo" si asa o sa poti sa intelegi ce face si cum fct o baterie lipo.

Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :drinks:!

Aceasta postare a fost editata de Alfa: 05 September 2011 - 10:24 AM

Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy

CSTA Bucuresti

“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
0

#38 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 05 September 2011 - 10:41 AM

Pe una din celule ai tensiunea scazuta.
Incarca-l intai fara balancer vreo 10 min. ca sa cresti tensiunea si dupa aceea cupleaza si balancer-ul.
Proud member of MRT Club
0

#39 Useril este offline   lixandrudan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 05 September 2011 - 10:58 PM

Vezi postareaAlfa, la 05 September 2011 - 10:22 AM, a spus:

Modelcraft ...aia ai tu...sigur suporta lipo cut-off. In cutia masinii ai o foaie unde te invata cum sa-l setezi(asta daca o iei de noua).Ai destule setari la ESC precum forta de franare, drag-brake, reglare putere fata - spate..inclusiv lipo cut-off. Cauta pe net la Conrad.de.... ptr ca ei comercializeaza modelcraft (de acolo e si masina- Reely) si vei gasi..CUT-OFF e pe ESC nu pe incarcator......

Ca sfat pe viitor....documenteaza-te inainte si ce nu intelegi...pui intrebare, ptr ca am vazut ca multi (nu tu) va plangeti ca cei mai cu experienta nu va raspund....In general nu poti raspunde unei intrebari care se rezuma doar la a da un search pe google si sa deschizi prima pagina.Nu mai vb de intrebari care sunt catre ridicol....
Uite spre exemplu da si tu pe google "cut off lipo" si asa o sa poti sa intelegi ce face si cum fct o baterie lipo.

Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :wacko:!

multzam frumos de sfat am sa-mi bag nasul eu sa o programez desi mi-e frica sa nu fac vreo prostie .

Vezi postareacristake, la 05 September 2011 - 10:41 AM, a spus:

Pe una din celule ai tensiunea scazuta.
Incarca-l intai fara balancer vreo 10 min. ca sa cresti tensiunea si dupa aceea cupleaza si balancer-ul.

pe orice as da ca e charge ca e balance imi da low voltage
pt userii mai comozi

0722242055
0749784001
0

#40 Useril este offline   lixandrudan 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 September 2011 - 11:24 AM

Vezi postareaAlfa, la 05 September 2011 - 10:22 AM, a spus:

Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :drinks:!

am rezolvat cu totul (am invatzat sa o programez , am elucidat si cazul cu aac-ul busit)
pt userii mai comozi

0722242055
0749784001
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro