ce acumulator si incarcator sa aleg (incepator) am un buggy de la reely t-max care vine fara acc
Postat 04 September 2011 - 12:37 PM
stima,
Radu
Aceasta postare a fost editata de radugns: 04 September 2011 - 12:40 PM
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 04 September 2011 - 08:31 PM
lamav4, la 04 September 2011 - 10:54 AM, a spus:
nu stiu daca am . daca te referi sa taie curentul dintr-o data la masina ..nu..nu am asa ceva probabil se poate programa dar nu stiu eu .
iar la incarcare da am dat 3s si cu balans de fiecare data
0722242055
0749784001
Postat 04 September 2011 - 09:08 PM
lixandrudan, la 04 September 2011 - 08:31 PM, a spus:
Nu este obligatoriu sa taie dintr-o data curentul, poate doar sa limiteze cunretul motorului, astfel incat sa nu scada sub 3, 3.2v tensiunea pe celula Lipo. Daca te dai doar pentru distractie si nu ti cont de tensiunea la lipo, te dai pana cand e moarta masina, trebuie obligatoriu sa ai cutoff-ul activat sau un Lipo Buzzer.
stima,
Radu
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 05 September 2011 - 10:22 AM
lixandrudan, la 04 September 2011 - 08:31 PM, a spus:
Modelcraft ...aia ai tu...sigur suporta lipo cut-off. In cutia masinii ai o foaie unde te invata cum sa-l setezi(asta daca o iei de noua).Ai destule setari la ESC precum forta de franare, drag-brake, reglare putere fata - spate..inclusiv lipo cut-off. Cauta pe net la Conrad.de.... ptr ca ei comercializeaza modelcraft (de acolo e si masina- Reely) si vei gasi..CUT-OFF e pe ESC nu pe incarcator......
Ca sfat pe viitor....documenteaza-te inainte si ce nu intelegi...pui intrebare, ptr ca am vazut ca multi (nu tu) va plangeti ca cei mai cu experienta nu va raspund....In general nu poti raspunde unei intrebari care se rezuma doar la a da un search pe google si sa deschizi prima pagina.Nu mai vb de intrebari care sunt catre ridicol....
Uite spre exemplu da si tu pe google "cut off lipo" si asa o sa poti sa intelegi ce face si cum fct o baterie lipo.
Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :drinks:!
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 05 September 2011 - 10:24 AM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 05 September 2011 - 10:58 PM
Alfa, la 05 September 2011 - 10:22 AM, a spus:
Ca sfat pe viitor....documenteaza-te inainte si ce nu intelegi...pui intrebare, ptr ca am vazut ca multi (nu tu) va plangeti ca cei mai cu experienta nu va raspund....In general nu poti raspunde unei intrebari care se rezuma doar la a da un search pe google si sa deschizi prima pagina.Nu mai vb de intrebari care sunt catre ridicol....
Uite spre exemplu da si tu pe google "cut off lipo" si asa o sa poti sa intelegi ce face si cum fct o baterie lipo.
Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :wacko:!
multzam frumos de sfat am sa-mi bag nasul eu sa o programez desi mi-e frica sa nu fac vreo prostie .
cristake, la 05 September 2011 - 10:41 AM, a spus:
Incarca-l intai fara balancer vreo 10 min. ca sa cresti tensiunea si dupa aceea cupleaza si balancer-ul.
pe orice as da ca e charge ca e balance imi da low voltage
0722242055
0749784001
Postat 07 September 2011 - 11:24 AM
Alfa, la 05 September 2011 - 10:22 AM, a spus:
Activeaza-ti cut-off....nu de alta dar asa te vei da doar o data cu un set de baterii! :drinks:!
am rezolvat cu totul (am invatzat sa o programez , am elucidat si cazul cu aac-ul busit)
0722242055
0749784001