Pagina 1 din 1
Vapor cu zbaturi KRAKUS
Postat 16 August 2011 - 04:31 PM
Buna ziua tuturor
Daca tot sunt inregistrat pe acest site m-am gandit sa pun si eu cateva poze cu proiectul meu actual.Dupa atata cautari de planuri am gasit niste planuri de vapor cu zbaturi polonez pe nume Krakus(planurile le-am descarcatde pe site-ul www.hajomakett.hu)Planul este pentru o macheta din carton dar eu m-am gandit sa fac din lemn. Asa deci m-am dus la un magazin de bricotaj si am luat niste placaje de 4mm, planurile am printat pe coli de A4 si am inceput treaba.Cu batranul traforaj am taiat toate piesele pentru corpul propriuzis al vaporului.
Daca tot sunt inregistrat pe acest site m-am gandit sa pun si eu cateva poze cu proiectul meu actual.Dupa atata cautari de planuri am gasit niste planuri de vapor cu zbaturi polonez pe nume Krakus(planurile le-am descarcatde pe site-ul www.hajomakett.hu)Planul este pentru o macheta din carton dar eu m-am gandit sa fac din lemn. Asa deci m-am dus la un magazin de bricotaj si am luat niste placaje de 4mm, planurile am printat pe coli de A4 si am inceput treaba.Cu batranul traforaj am taiat toate piesele pentru corpul propriuzis al vaporului.
Postat 20 August 2011 - 05:28 PM
profesorul, la 16 August 2011 - 05:10 PM, a spus:
SALUTARE si Bine ai venit printre impatimitii celor care Nu au stare si vor sa faca VALURI mai mari sau mai mici!.
Referitor la proiect:la ce scara este ca pare cam mic,o sa fie macheta statica?.
Spor la mesterit.
Referitor la proiect:la ce scara este ca pare cam mic,o sa fie macheta statica?.
Spor la mesterit.
Da o sa fie o machete statica. Sincer sa fiu nu stiu la ce scara este dar la descrierea planului spune ca este preferabil sa se printeze pe coli de carton format A3.Planurile vaporului era publicat in anul 1975 intr-o revista de modelism polonez.Iata coperta cu ilustratia vaporului KRAKUS.
Postat 20 August 2011 - 05:51 PM
Postat 20 August 2011 - 06:06 PM
Dupa ce am terminat cu corpul vaporului ,nu m-a lasat dracul si m-a trimis in magazin sa iau vopsele. Cu vopsele inarmate a doua zi am vopsit chila pana la linia de plutire. Intre timp mai faceam si alte piese si vroiam sa pun pe toate dar am zis ca o iau pe toti la rand, asa am inceput de la botul vaporului. Scandurile ramase de la galionul Sf.Ioan Botezatorul am lipit pe punte si arata asa.Cateva poze cu trolil ancorei.In gaurile de pe punte vin asezate cabinele, casa zbatului
Postat 31 August 2011 - 11:30 AM
Salutare,foarte frumos realizat in privinta pozelor poti face poze foarte reusite si cu telefonul mobil daca reusesti sa iluminezi modelul de pozat cu o lumina ajutatuare ca de exemlu o lampa sau o veioza ,lumina naturala este cea mai indicata.Toate cele bune si spor in continuare :)
Iaht de lux
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard
"Do not be a prisoner of his own style "- Armin van Buuren
Impingator de 2400 CP
Nava de pasageri Tudor Vladimirescu
R.N.L.B. Ruby &Artur Reed 2
Yaht Milla - in lucru .
bobo shipyard