World of Warplanes va fi un joc pentru PC lansat de Wargaming. Producatorii au in spate o buna experienta capatata in urma producerii jocului World of Tanks ce a fost lansat de mai bine de un an.
Postez despre acest joc aici deoarece este locul pasionatilor de zburatoare. Daca producatorii jocului vor pastra platforma de joc din World of Tanks, unde se formeaza clanuri pentru cucerirea de teritorii, atunci ma gandesc sa formam o echipa puternica prin care sa ajungem la ceva performante. Inca nu stiu data de lansare a versiunii beta, nici nu am sapat prea mult sa o aflu, insa sper sa se intample cat de curand.
Sper sa nu fie considerata reclama, daca nu se incadreaza in regulamentul forumului rog sa fie sters subiectul.
Pagina 1 din 1
World of Warplanes Joc pentru PC
Postat 16 August 2011 - 06:45 PM
Pare fain.E online,free to play sau cu licenta?Grafica pare foarte buna,sa vedem game-playuil cum va fi.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 16 August 2011 - 07:08 PM
Eu joc World of Tanks din closed beta, daca seamana cu el va fi ok. WoT e free, platesti doar daca vrei premium ( + 50% xp si banuti )
Postat 17 August 2011 - 07:34 AM
Cel putin World of Tanks este online dar cu un client ce se instaleaza in pc, asa cum a spus si colegul mai sus poti juca free dar inaintezi mai greu in rang si ai restrictii la crearea de companii, echipe...
Ramane de vazut ce va fi in World of Warplanes.
Ramane de vazut ce va fi in World of Warplanes.
Postat 09 May 2012 - 05:33 PM
A fost lansata versiunea Alpha a jocului http://eu.worldofwarplanes.com/
Eu am instalat clientul dar da eraore la verificarea update-urilor.
Eu am instalat clientul dar da eraore la verificarea update-urilor.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1