Aceasta postare a fost editata de tatra815: 21 March 2013 - 11:27 PM
TATRA 813 KOLOS clasa 1:10
Postat 22 March 2013 - 01:20 AM
"hirs,hirs,hirs....." da-i inainte ca merge bine "hirs,hirs,hirs....." :)
Arata super!
Multi nu cred ca nu ai nevoie de scule complicate ptr a realiza ceva frumos. Toti viseaza CNC-uri, lasere, omuleti magici care lucreaza in miezul noptii, etc :)
Bravo!
Abia astept sa iesim la un traseu :D Poate ne intalnim candva, pana atunci, sa ne analizam masinutele? Mi-ar placea sa o vad, chiar si in stadiul in care e, mai schimbam o idee, etc :)
Arata super!
Multi nu cred ca nu ai nevoie de scule complicate ptr a realiza ceva frumos. Toti viseaza CNC-uri, lasere, omuleti magici care lucreaza in miezul noptii, etc :)
Bravo!
Abia astept sa iesim la un traseu :D Poate ne intalnim candva, pana atunci, sa ne analizam masinutele? Mi-ar placea sa o vad, chiar si in stadiul in care e, mai schimbam o idee, etc :)
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 23 March 2013 - 12:03 AM
Am vazut modelul pe viu... Cand o sa il scoata ptr prima data din casa, toti cei prezenti o sa ramana :blink:
Arata absolut incredibil! Toata munca si cat a durat construirea modelului merita din plin!
Senior Tatra815 a construit de la zero absolut tot! Pana si cardanele :blink: Si asta fara schite. Tot ce a facut a facut din ochi..
Pasiune, nu gluma!
Arata absolut incredibil! Toata munca si cat a durat construirea modelului merita din plin!
Senior Tatra815 a construit de la zero absolut tot! Pana si cardanele :blink: Si asta fara schite. Tot ce a facut a facut din ochi..
Pasiune, nu gluma!
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
Postat 12 June 2013 - 10:02 PM
incredibil,am ramas fara cuvinte...sincer,asta da maiestrie....sa-nebunesc,e faina tatra asta....si cel care o mestereste e super-meserias ....felicitarile mele... :)
cutia merge ok ? sau e in stadiu de test ?
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
Postat 15 June 2013 - 08:29 PM
soarece, la 12 June 2013 - 10:02 PM, a spus:
incredibil,am ramas fara cuvinte...sincer,asta da maiestrie....sa-nebunesc,e faina tatra asta....si cel care o mestereste e super-meserias ....felicitarile mele... :)
Cutia + reductorul le-am vazut in functiune la cel dupa care m-am inspirat; mi-a placut cum se misca camionul,parea o miscare autentica de camion,acesta este unul din motivele pentru care am ales tipul acesta de cutie.Eu nu l-am testat pe camionul meu(fondurile pentru proiect lipsesc deocamdata)
Postat 15 June 2013 - 08:42 PM
tatra815, la 15 June 2013 - 08:29 PM, a spus:
...fondurile pentru proiect lipsesc deocamdata...
problema manifestata destul de des pe aici,inclusiv la mine....pacat....spor la lucrari in continuare :good:
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
alta culeasa din popor :
alta culeasa din popor :
Postat 25 April 2020 - 10:38 PM
Am postat si un filmulet cu actionarea directiei: Linkul meu