Postat 13 December 2015 - 01:14 AM
Buna. Sigur stii, este o mare diferenta intre calitatea prelucrarii la debitarea cu plasma fata de frezare. Piesele sunt micute, cred ca merg facute si prin frezare, eventual o frezare CNC, dar nu-i musai. Dar daca e accepti si o debitare pe plasma, ti-as recomanda sa cauti o debitare laser. Preturile sunt foarte OK, calitatea este excelenta. Adica ti-as recomanda sa eviti debitarea pe plasma la grosime de 10 mm. Pana la urma conteaza mult ce vrei sa faci. Nu am inox, dar in otel de 10 mm grosime tai aproape zilnic cate ceva. Si am mare noroc ca urmeaza si alte prelucrari pana la final, ca altfel m-as face de rasul curcilor. De exemplu, e greu de dat o gaura de diametru mic in otel gros, pe plasma. Sa zicem ceva gen fi 4 si grosimea materialului de 10 mm. Jetul plasmei ar putea fi undeva pe la 2 mm diametru si risti sa scoata conicitate marisoara.
Daca tot ai lansat intrebarea, posteaza si schita. Pot discuta mai corect. De regula gasesti tabla de 4, 5, 6, 8, 10 si cred ca mai rar de 7. deci ar trebui sa stii exact grosimea pieselor. Legat de sudor nu te pot ajuta cu nimic.
Spor la treaba!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365