Modelism - RHC Forum: Mad truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Mad truck Ajutor

#61 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 04-August 11
  • Interests:Automodele

Postat 07 August 2011 - 08:21 PM

Vezi postareageicsu, la 07 August 2011 - 07:51 PM, a spus:

Mai bine iti iei Huang Qi, sunt pe aceeasi pagina, tot automodel dar `baga` doar 40 la ora.E mai ieftin putin.

Nu am găsit!! ;)
Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

#62 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
  • Interests:Automodelism
    Sporturi de Iarna

Postat 08 August 2011 - 12:38 AM

Vezi postareaBag, la 07 August 2011 - 08:21 PM, a spus:

Nu am găsit!! ;)

Tu chiar ai luat`o de buna?
Eu zic sa`ti iei un monster si sa lasi toate jucarioarele astea.
Bafta!
I reject your reality and substitute my own.
0

#63 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 08 August 2011 - 12:42 AM

lamav4, sunt un cititor fidel al posturilor tale.
permite-mi te rog sa imi spun parerea despre ele (despre posturi, nu despre tine).
o mare parte din ele sunt iritante ... nu o lua personal.

Vezi postarealamav4, la 06 August 2011 - 10:17 PM, a spus:

1. Omul imi zice Senior = Domn (in spaniola)
senior = domn in spaniola, dar fara i, ci cu n cu tilda
2. Am fost mai dur cu el ca sa fie ca o "palma" care sa il faca sa isi revina ca prea o luase razna si nu mai stia ce vorbeste
nu cred ca e ok sa ne dam "palme" unul altuia, dupa ce ca suntem o mana de oameni.
cu atat mai putin nu cred ca esti in masura sa iei masuri dure pentru a face un om sa-si revina. asta fac doctorii, nu modelistii.

3. La automodelele 2wd sunt mai putine sanse sa strici ceva pentru ca sunt mai simple
fals. simplitatea lor nu le face mai rigide. au doar cateva piese in minus fata de un 4wd, doar acele piese nu se pot rupe.
4. Afla ca un monstertruck nu se descurca mai bine decat un truggy si poate nici decat un buggy, exceptand iarba
fals. anumite monster truck-uri nu se descurca mai bine decat un truggy sau buggy. e discutabila treaba asta.
5. Nu, nu prea gandesti inainte de a posta si nici nu te documentezi, daca aveai rabdare luai tot forumul la citit cateva zile si aflai raspunsurile dorite
hai sa fim seriosi ... daca si tu citeai tot forumul, nu aveai atatea posturi. nu e ok sa jignesti un om pentru chestia asta. de fapt, nu e ok sa jignesti un om.
6. Stiu ca te supara acel "Senior" de sub poza mea, stai linistit ca in curand o sa dispara, o sa scrie altceva :) :D
super!
7. Pentru joaca sunt bune Traxxas, toate modelele lor, LRP pararea mea personala = l-as exclude
8. Iti mai recomand si HPI firestorm / blitz sau ceva de la Team Associated daca mai pui cateva milioane, bafta.

nota 10 pentru un mod civilizat de a-ti exprima parerea.

Stuffy,

Vezi postareaStuffy, la 06 August 2011 - 10:39 PM, a spus:

Ontopic:
Monster-Truck, Puternic, garda la sol cat mai mare, 4wd, acumulator care sa tina 2 ore, nou-nout- buget, 6-7 milioane. Scuza`ma, nu ai sa gasesti nicaieri asa ceva, nu cred ca este vre`un fericit posesor de asa ceva in lume. Eu zic sa cauti ceva sh, sunt destui care vor sa vanda masini bune la pret de nimic. 2wd este aproape la fel de bun ca si 4wd, pierzi putin din manevrabilitate dar castigi prin faptul ca nu trebuie sa ai grija lui. Buggy si Truggy stau mai bine pe drum ca un monster truck, dar prin iarba e cam dificil.. :drinks:

ai avut 2wd? zi-ne si noua ce masini ai / ai avut si pe care le-ai testat (testat, nu jucat cu ele), ca vad ca esti bun la sfaturi pentru toate clasele.

Cu buggy sau truggy poti sa mergi la concursuri in caz ca te plictisesti de parcare, cu monster`ul nu poti merge la concurs.

Daca vei face asta un moderator se va lua de tine si cel mai probabil vei zbura de pe acest Forum.
Off-Topic:
-Lamav4, imi place cum gandesti, tine`o tot asa :good: ;)
luati-va de mana si dansati oda bucuriei ...
-Alex-T, daca tu esti w3edflorin de pe YouTube, imi plac filmele tale :drinks:
Bafta!

si ... Alex-T ... daca si tu esti w3edflorin ...

sa-mi scuzati off-topicul, insa citesc forumul pentru a invata ceva de la oameni mai buni intr-ale automodelismului. toate aceste posturi mai putin (sau deloc) utile, nu fac decat sa-mi manance timpul, si presimt ca nu numai mie. e pacat ...

Aceasta postare a fost editata de Cosminake: 08 August 2011 - 12:45 AM

0

#64 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 08 August 2011 - 12:52 AM

Vezi postareaCosminake, la 08 August 2011 - 12:42 AM, a spus:

lamav4, sunt un cititor fidel al posturilor tale.
permite-mi te rog sa imi spun parerea despre ele (despre posturi, nu despre tine).
o mare parte din ele sunt iritante ... nu o lua personal.

Stuffy,

si ... Alex-T ... daca si tu esti w3edflorin ...

sa-mi scuzati off-topicul, insa citesc forumul pentru a invata ceva de la oameni mai buni intr-ale automodelismului. toate aceste posturi mai putin (sau deloc) utile, nu fac decat sa-mi manance timpul, si presimt ca nu numai mie. e pacat ...

Da, am un automodel On-road 2wd si nu prea am de lucru cu transmisia. Am avut mai mult de lucru la 4wd decat la 2wd.
W3edflorin are o baja (stiu asta din rubrica cu vanzari) Alex-T are o baja. Alex-T a facut referire la unul din filmele lui W3edflorin, si am facut asocierea asta. Nu cunosc toti userii de pe RHC Forum si de pe Youtube, dar daca e nevoie ii invat pe toti.
Bafta..
0

#65 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2011 - 01:04 AM

Vezi postareaStuffy, la 08 August 2011 - 12:52 AM, a spus:

Da, am un automodel On-road 2wd si nu prea am de lucru cu transmisia. Am avut mai mult de lucru la 4wd decat la 2wd.
W3edflorin are o baja (stiu asta din rubrica cu vanzari) Alex-T are o baja. Alex-T a facut referire la unul din filmele lui W3edflorin, si am facut asocierea asta. Nu cunosc toti userii de pe RHC Forum si de pe Youtube, dar daca e nevoie ii invat pe toti.
Bafta..

pai si de ce nu-i recomanzi omului un automodel pe care il cunosti, cum ar fi on-road 2wd? de ce te incumeti la fantazisme?

decat sa dati un sfat doar de dragul de a va ridica din banca, mai bine relaxati-va genunchii in pozitia de sezut. ganditi-va ca cei care posteaza astfel de topicuri sunt incepatori de-a binelea, nu au avut tangente pana acum cu automodelismul. sunt atat de entuziasmati (cum am fost cu totii de altfel la inceput), incat nu mai au rabdare sa citeasca intreg forumul inainte de a posta o intrebare de genul "eu ce automodel imi iau cu maxim 7 milioane?". chiar nu cred ca trebuiesc pusi la zid daca posteaza asta inainte de a citi tot ...
noii veniti trebuiesc incurajati, nicidecum respinsi prin "palmuire" sau mai stiu eu ce replici taioase ...

mai trebuie sesizat un lucru: "batranii" intr-ale automodelismului de ce ocolesc intr-un fel postarea in astfel de topice? sa fie oare din cauza celor oarecum pe dinafara, care le-au luat-o inainte cu "sfatuirea"?
0

#66 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 08 August 2011 - 01:25 AM

Ok. Am inteles. Ma las de sfatuit.. Doar supraveghez.
Bafta!
0

#67 Useril este offline   Alex-T 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 556
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 08 August 2011 - 10:40 AM

Vezi postareaCosminake, la 08 August 2011 - 01:04 AM, a spus:

pai si de ce nu-i recomanzi omului un automodel pe care il cunosti, cum ar fi on-road 2wd? de ce te incumeti la fantazisme?

decat sa dati un sfat doar de dragul de a va ridica din banca, mai bine relaxati-va genunchii in pozitia de sezut. ganditi-va ca cei care posteaza astfel de topicuri sunt incepatori de-a binelea, nu au avut tangente pana acum cu automodelismul. sunt atat de entuziasmati (cum am fost cu totii de altfel la inceput), incat nu mai au rabdare sa citeasca intreg forumul inainte de a posta o intrebare de genul "eu ce automodel imi iau cu maxim 7 milioane?". chiar nu cred ca trebuiesc pusi la zid daca posteaza asta inainte de a citi tot ...
noii veniti trebuiesc incurajati, nicidecum respinsi prin "palmuire" sau mai stiu eu ce replici taioase ...

mai trebuie sesizat un lucru: "batranii" intr-ale automodelismului de ce ocolesc intr-un fel postarea in astfel de topice? sa fie oare din cauza celor oarecum pe dinafara, care le-au luat-o inainte cu "sfatuirea"?

Off-topic: Si mie imi plac incepatorii si imi place sa-i ajut, sa-i indrum cum pot, dar cand vad ca baga replici gen "degeaba esti senior" si au figuri in cap deja ma apuca nervii ca nu suport oamenii de genul asta. Vorba lui lamav4 daca nu stii taci din gura si baga la cap ce zic cei cu experienta mai multa, nu te contrazice cu ei ca stiu mai bine.
0

#68 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 August 2011 - 10:53 AM

Sa stii ca nu vreau sa imi iau automodele on road,doar daca se va face o pista adevarata aici in buzau,pana atunci,vreau off road,si 4wd,chiar daca riscul de a se strica ceva poate fi mai mare.
Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

#69 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2848
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 08 August 2011 - 11:45 AM

Am fost si eu incepator... dar nu asa cum sunt cei din ziua de azi. Eu am citit cam 3 saptamani ce ma interesa fara a posta ceva. (dar asta sunt eu)
Da, am incercat sa raspund la anumite intrebari si mi-am luat "palme" ...
DA, cam ocolesc rubrica "coltul incepatorului" intrucat, probabil, nu am gasit decat incepatori "grabiti" care nu citesc inainte de a intreba ceva.
0

#70 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip

Postat 08 August 2011 - 01:54 PM

Vezi postareaDiesel, la 08 August 2011 - 11:45 AM, a spus:

Am fost si eu incepator... dar nu asa cum sunt cei din ziua de azi. Eu am citit cam 3 saptamani ce ma interesa fara a posta ceva. (dar asta sunt eu)
DA, cam ocolesc rubrica "coltul incepatorului" intrucat, probabil, nu am gasit decat incepatori "grabiti" care nu citesc inainte de a intreba ceva.

eu nu am citit nimic decat cateva propozitii dintr-un topic,si dupa aia mi-am facut cont. :drinks: :good:

Aceasta postare a fost editata de Bag: 08 August 2011 - 01:54 PM

Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

#71 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 August 2011 - 02:33 PM

Vezi postareaDiesel, la 08 August 2011 - 11:45 AM, a spus:

Ai dreptate, si mie la inceput mi-a luat o saptamana sa citesc forumul, apoi primul post a fost in sectiunea de cumparari, dupa ce stiam deja ce vreau. Si nu facusem o alegere gresita, multumita celor citite pe forum.
Bag, inca asteptam varsta ta.

edit: Diesele, te simti batran? :drinks: :good:

glumitza! da, esti. eu unul am avut cate ceva de invatat de la tine si probabil nu ma voi opri aici.

Aceasta postare a fost editata de Cosminake: 08 August 2011 - 02:35 PM

0

#72 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 August 2011 - 08:16 PM

Vezi postareaCosminake, la 08 August 2011 - 02:33 PM, a spus:

Ai dreptate, si mie la inceput mi-a luat o saptamana sa citesc forumul, apoi primul post a fost in sectiunea de cumparari, dupa ce stiam deja ce vreau. Si nu facusem o alegere gresita, multumita celor citite pe forum.
Bag, inca asteptam varsta ta.

edit: Diesele, te simti batran? :) :D

glumitza! da, esti. eu unul am avut cate ceva de invatat de la tine si probabil nu ma voi opri aici.

Profilul si dupa ce am mai vorbit cu lamav,as vrea un savage flux xs

Aceasta postare a fost editata de Bag: 27 August 2011 - 08:17 PM

Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2