lamav4, sunt un cititor fidel al posturilor tale.
permite-mi te rog sa imi spun parerea despre ele (despre posturi, nu despre tine).
o mare parte din ele sunt iritante ... nu o lua personal.
lamav4, la 06 August 2011 - 10:17 PM, a spus:
1. Omul imi zice Senior = Domn (in spaniola)
senior = domn in spaniola, dar fara i, ci cu n cu tilda
2. Am fost mai dur cu el ca sa fie ca o "palma" care sa il faca sa isi revina ca prea o luase razna si nu mai stia ce vorbeste
nu cred ca e ok sa ne dam "palme" unul altuia, dupa ce ca suntem o mana de oameni.
cu atat mai putin nu cred ca esti in masura sa iei masuri dure pentru a face un om sa-si revina. asta fac doctorii, nu modelistii.
3. La automodelele 2wd sunt mai putine sanse sa strici ceva pentru ca sunt mai simple
fals. simplitatea lor nu le face mai rigide. au doar cateva piese in minus fata de un 4wd, doar acele piese nu se pot rupe.
4. Afla ca un monstertruck nu se descurca mai bine decat un truggy si poate nici decat un buggy, exceptand iarba
fals. anumite monster truck-uri nu se descurca mai bine decat un truggy sau buggy. e discutabila treaba asta.
5. Nu, nu prea gandesti inainte de a posta si nici nu te documentezi, daca aveai rabdare luai tot forumul la citit cateva zile si aflai raspunsurile dorite
hai sa fim seriosi ... daca si tu citeai tot forumul, nu aveai atatea posturi. nu e ok sa jignesti un om pentru chestia asta. de fapt, nu e ok sa jignesti un om.
6. Stiu ca te supara acel "Senior" de sub poza mea, stai linistit ca in curand o sa dispara, o sa scrie altceva :) :D
super!
7. Pentru joaca sunt bune Traxxas, toate modelele lor, LRP pararea mea personala = l-as exclude
8. Iti mai recomand si HPI firestorm / blitz sau ceva de la Team Associated daca mai pui cateva milioane, bafta.
nota 10 pentru un mod civilizat de a-ti exprima parerea.
Stuffy,
Stuffy, la 06 August 2011 - 10:39 PM, a spus:
Ontopic:
Monster-Truck, Puternic, garda la sol cat mai mare, 4wd, acumulator care sa tina 2 ore, nou-nout- buget, 6-7 milioane. Scuza`ma, nu ai sa gasesti nicaieri asa ceva, nu cred ca este vre`un fericit posesor de asa ceva in lume. Eu zic sa cauti ceva sh, sunt destui care vor sa vanda masini bune la pret de nimic. 2wd este aproape la fel de bun ca si 4wd, pierzi putin din manevrabilitate dar castigi prin faptul ca nu trebuie sa ai grija lui. Buggy si Truggy stau mai bine pe drum ca un monster truck, dar prin iarba e cam dificil.. :drinks:
ai avut 2wd? zi-ne si noua ce masini ai / ai avut si pe care le-ai testat (testat, nu jucat cu ele), ca vad ca esti bun la sfaturi pentru toate clasele.
Cu buggy sau truggy poti sa mergi la concursuri in caz ca te plictisesti de parcare, cu monster`ul nu poti merge la concurs.
Daca vei face asta un moderator se va lua de tine si cel mai probabil vei zbura de pe acest Forum.
Off-Topic:
-Lamav4, imi place cum gandesti, tine`o tot asa :good: ;)
luati-va de mana si dansati oda bucuriei ...
-Alex-T, daca tu esti w3edflorin de pe YouTube, imi plac filmele tale :drinks:
Bafta!
si ... Alex-T ... daca si tu esti w3edflorin ...
sa-mi scuzati off-topicul, insa citesc forumul pentru a invata ceva de la oameni mai buni intr-ale automodelismului. toate aceste posturi mai putin (sau deloc) utile, nu fac decat sa-mi manance timpul, si presimt ca nu numai mie. e pacat ...
Aceasta postare a fost editata de Cosminake: 08 August 2011 - 12:45 AM