IMPORTANT...
Cei care aveti easy star si doriti eleroane sa
NU va luati aripi de Junior S (era vorba despre ele pe pagina 27) zboara bine in linie dreapta
DAR... daca tai gazul nu isi mai revine modelul in pozitia orizontala, daca urca in unghi prea mare se angajeaza foarte usor si foarte repede, gliseaza indiferent de faptul ca i-am marit deriva,
problema de baza e diferenta de marime dintre anvergura si lungimea fuselajului... anv 1900 x L 80 (sau cat)
Concluziile pe care le-am tras au fost sustinute de catre modelisti mai vechi(de la 3 ani de experienta in modelism in sus, oameni care zboara zilnic si au peste 8-10 modele FUNCTIONALE)
Daca era vorba de aripi de Easy Glider (anvergura de 1700) poate mai zbura cumva...
Revin cu detalii daca gasesc ceva solutie sa il fac sa zboare mai a planor,
ca acum zboara cam ca un excrement de vrabie cu aripile astea de E J S
da... cu alte cuvinte mi-am tras o teapa pentru ca am ascultat de un afon de pe alte forumuri englezesti, SFAT prietenesc : cititi sub numele userilor numarul de post-uri, inainte de a asculta un sfat, dar nici alea nu prea conteaza de multe ori(conteaza orele de zbor care nu is afisate nicaieri)...(cei care mi-ati dat linkul spre forum nu aveti nici o vina, stati linistiti)
Aceasta postare a fost editata de Tommyx: 17 August 2008 - 11:04 PM