Rapperul
Postat 16 December 2011 - 05:25 PM
Recomand cu incredere!!!
Cu stima ALEX. :clapping:
Club Hobby: MDT (Militari Durango Team)
Nume: Alexandru
Tel: 0768076023
Postat 14 January 2012 - 04:47 PM
om de mare incredere !
Postat 30 January 2012 - 10:22 AM
Postat 31 January 2012 - 08:01 PM
Serpent s400 brushless
HPI Blitz
IMax B6 Charger
Postat 19 April 2012 - 06:22 PM
Aceasta postare a fost editata de valy87: 19 April 2012 - 06:24 PM
Postat 25 April 2012 - 07:38 PM
livrare rapida + produs exact confom cu descrierea.
bafta
Postat 27 April 2012 - 05:15 PM
am facut un schimb cu el totul a decurs cum trebuia ^_^
Postat 12 May 2012 - 04:43 PM
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)
Postat 21 May 2012 - 04:35 PM
HELI:
Spirit L16 Robbe in fuselaj Agusta 109 | Spirit L16 Robbe - clasa 550 | Taurus 50 electric clasa 600 |
Trex 600E FBL Custom Frame V.2 | Trex 600E FBL Custom Frame V.3 | Trex 600E FBL Custom Frame V.4 |
AUTO:
2buc. Buggy - ANSMANN Master Smacker 1:10 4WD electic
3buc. Truggy - ANSMANN Royal Flash 1:10 4WD electic
TX - RadioLink RC3S 2.4GHz
Proiectele mele:
Trex600E custom frame V1 - http://www.rhcforum....e/page__st__240 --- --- --- Trex600E custom frame V2 - http://www.rhcforum....e/page__st__480
Trex600E custom frame V3 - http://www.rhcforum....e/page__st__570 --- --- --- Trex600E custom frame V4 - http://www.rhcforum....e/page__st__600
Postat 24 May 2012 - 04:42 PM
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 18 June 2012 - 11:09 AM
stima,
Radu
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 18 June 2012 - 01:11 PM
radu94, la 18 June 2012 - 11:09 AM, a spus:
stima,
Radu
Sa inteleaga si restu despre ce a fost vorba va fac un mic rezumat :
Totul a inceput cand un tovaras ma rugat sa`i vand niste Rami ( el venind in RO pentru 2 sapt ) si nu mai avea ce face cu ei . Dupa o saptamana Userul radu94 s`a gandit sa`i cumpere , i`am trimis , a fost multumit dar dupa 2-3 sapt aprox. s`a trezit sa`mi spuna ca nu mai sunt buni CHIAR DUPA A 2 ZI DUPA CE IA CUMPARAT !!! i`am spus , ca trebuia sa`mi spuna a doua zi dar a spus ca nu era sigur ca e din cauza lor . In fine , nefiind rami mei nu platesc pentru ei , daca era marfa mea , da , plateam ca sa nu se considere ca dau tepe ceea ce mi se pare si corect sa fac dar aici nu e vorba de marfa mea !
ESTI SINGURU NEMULTUMIT DINTRE PESTE 20 DE PERSOANE CARE AU CUMPARAT DE LA MINE !!!
trebuia sa`mi spui a doua zi ca nu iti mai merg ( cat timp mai era tovarasu meu in RO , el acuma fiind in DE , si iti dadea el banii inapoi ) dar nu te gasesti dupa 2-3 sapt sa`mi spui asta !
Si faza cu " Acum cand nu mai stie decat de afaceri incepe sa mai dea tepe. " ce vrea sa insemne ? /:) n`am dat nici`o tzeapa nimanui ;)
Crezi ca am mituit persoanele din topicul asta si altele care n`au postat ca sa`mi de`a feedback pozitiv ? /:)
E egal cu 0 feedbacku tau :-j si ai grija pe cine si cum jignesti mess/forum :) Manu ! :)
PS: nu mai posta :-j
Aceasta postare a fost editata de Rapperul: 18 June 2012 - 01:16 PM
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
Postat 18 June 2012 - 01:21 PM
Postat 18 June 2012 - 03:25 PM
Adi96, la 18 June 2012 - 01:21 PM, a spus:
daca te uiti atent in loc sa dai din gura mult si prost , au funcionat , n`au fost defecti ! mi`a parut rau ca s`a intamplat asa dar cat timp au functionat si el se gaseste sa`mi spuna dupa 2-3 sapt ca nu mai merg si culmea imi zice ca din a 2`a zi nu i`au mai mers , trebuia sa`mi spuna a doua zi ca nu`i merg si mi trimitea inapoi frumos , cat timp era tovarasu asta al meu aici nu cand e plecat in DE si ii dadea ala banii inapoi si terminam balciul !
NU`TI MAI DA CU PAREREA , N`AI CUMPARAT DE LA MINE NICIODATA SI NU STII CA TOATE PERSOANELE CARE AU CUMPARAT LUCRURI DE LA MINE ( recunosc ca aia a fost singura tranzactie cu un obiect care nu era al meu ! ) AU FOST MULTUMITI !
________________________________________________________________________________________________________________________
Postat 18 June 2012 - 03:58 PM
Ideea este ca din pacate pentru tine Radu este o persoana exceptionala despre care toata lumea stie ca in nici un caz nu s-ar cobori la a face asa ceva (sa acuze pe nedrept), iar tu in ultimul timp ai devenit un bisnitar, si nici macar un mare bisnitar ca altii de pe forum, ci doar un bisnitar mic si prapadit care vinde ESC-uri pe jumatate arse, baterii umflate <<ca noi>> si bineinteles inegalabilele <<unghiuri de fuga>> :drinks:
Postat 18 June 2012 - 04:03 PM
Adi96, la 18 June 2012 - 03:58 PM, a spus:
Ideea este ca din pacate pentru tine Radu este o persoana exceptionala despre care toata lumea stie ca in nici un caz nu s-ar cobori la a face asa ceva (sa acuze pe nedrept), iar tu in ultimul timp ai devenit un bisnitar, si nici macar un mare bisnitar ca altii de pe forum, ci doar un bisnitar mic si prapadit care vinde ESC-uri pe jumatate arse, baterii umflate <<ca noi>> si bineinteles inegalabilele <<unghiuri de fuga>> :drinks:
Cel mai bine ar fi daca ar spune si el "varianta lui" dar stiu ca o sa fie exact ca a mea pentru ca nu e nici`o minciuna ! mic si prapadit e tactu :good: eu cand pun ceva la vanzare pun ce e adevarat nu mint ca dupaia sa`mi sara lumea in cap ! Inegalabilele unghiuri de fuga/brate superioare exista ! vrei sa continui , da`mi pm !
Rog un admin sa curete topicul asta si sa lase doar acuzatia lu radu si respunsul meu ! Multumesc !
Aceasta postare a fost editata de Rapperul: 18 June 2012 - 04:04 PM
Postat 18 June 2012 - 08:25 PM
Nu conteaza, bucura-te de bani.
stima,
Radu
Aceasta postare a fost editata de radu94: 18 June 2012 - 08:28 PM
Postat 18 June 2012 - 08:34 PM
Multumesc frumos de intentie, dar intelege ca nu-i cu cine.
stima,
Radu
Aceasta postare a fost editata de radu94: 18 June 2012 - 08:34 PM
Postat 18 June 2012 - 09:18 PM
In fine , mie unu imi pare rau ca s`a ajuns aici , daca erau rami mei plateam pentru ei dar cat timp nu sunt , nu ma bag !
Revin cu rugamintea catre un Moderator sa faca curatenie si sa lase doar postarea lu radu cu negativul si raspunsul meu ca sunt prea multe replici care nu`si au rostu` ! Multumesc !
Postat 18 June 2012 - 09:26 PM
Rapperul, la 18 June 2012 - 09:18 PM, a spus:
In fine , mie unu imi pare rau ca s`a ajuns aici , daca erau rami mei plateam pentru ei dar cat timp nu sunt , nu ma bag !
Revin cu rugamintea catre un Moderator sa faca curatenie si sa lase doar postarea lu radu cu negativul si raspunsul meu ca sunt prea multe replici care nu`si au rostu` ! Multumesc !
Pana la urma cine a vandut acesti rami ? De obicei cine vinde raspunde,nu conteaza ai cui sunt.Tu cand pui ceva la vanzare iti asumi raspunderea pentru acel obiect.............Eu pe Radu il cunosc de foate mult timp si nu ma indoiesc de el nici macar o clipa..........Am facut si cu tine cateva tranzactii din care una a esuat ca fiind piesa arsa si mi-am asumat raspunderea si ti-am inapoiat bani.....