rad_gaby, la 23 September 2011 - 05:03 PM, a spus:
Domnule, eu chestia asta nu o prea inteleg. Adica bagi bani, te chinui, intrebi, te framanti, construiesti, ajustezi, iar intrebi, refaci, nu poti sa dormi si in final lasi pe altul?! E ca si cum te-ai insura si-l lasi (rogi) pe altul sa-ti obisnuiasca nevasta cu "bip" ca sa nu ai tu probleme cand iti vei baga "bip" in "bip"-ul ei. Si daca experimentatul iti crashuieste Zlin-ul, bineinteles ca de vina era modelul, experimentatul n-avea cum sa greseasca, asta e... data viitoare sa-ti iei Sebart cum recomanda tot timpul campionul F3A nelegitimat si nerecunoscut.
Ciucurel... ! scuze... era sa iti zic mai " bip " !!!!! la noi la Adunati s-au facut multeeee maiden-uri de catre colegi altor colegi ... si nu s-a intamplat nimic ca la noi la Adunati ( probabil ca si in alte locuri ) sunt multi colegi foarte priceputi dar numai la noi la Adunati ( in alte locuri sigur NU ) sunt si foarte multi CAMPIONI recunoscuti sau nu dar cu patalama la mana ........ ca absolventii de la Spiru !
Adevarat ca sunt si foarte multe modele de TOP printre care si Sebart-uri - offf invidia asta !
Si Hash a facut maiden-ul unui Sebart Galben electric detinut de alt coleg, a si reglat, trimat o Katana a altui coleg
si nu a zis nimeni nimic !
P.S.
La un moment dat ma pusesei pe ganduri vis a vis de "stilul" glumelor mele si eram cat pe ce sa reincep pregatirile dar IA AMINTE CE ITI SPUN CA ASE-ul
A AVUT , ARE, SI V-A AVEA ! UNA DINTRE CELE MAI TARI TRUPE DE UMOR ! CARE NU VA FI A MEA, NU VA FI A TA, CI A NEPOTILOR SI STRANEPOTILOR NOSTRII ACUM SI IN VEACUL VECILOR ! - acu pi cai moldovenii mei !
dar gandurile mi s-au risipit can vazui glumita asta jalnica a ta cu multe BIP-uri -
P.S. la P.S.
Recomand "Bipo"-Saver ... ca sa fii linistit cand mergi la camp ca nu se lasa cu depp ... discharge la gaurica !
P.S. la P.S. la P.S.
Vazu-si bre Oachidorii ce buni " prieteni " ai ?!?
Un sfat , o indrumare mai de doamne ajuta .... nu fu in stare sa dea !
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 23 September 2011 - 05:32 PM
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !