oachidori, ce anume ai vazut tu si nu ai inteles? ca nu e asa complicat...
hai sa imi dau si eu cu parerea, daca vrei sa ma asculti, bine, daca nu... faci cum crezi tu ca e cel mai bine, OK?
1. pentru inceput, uita de flapsuri. zboaral normal, si dupa ce te obisnuiesti cu modelul, vezi daca merita sau nu sa ii pui flapsuri.
2. daca vrei un motor bun, MVVS sau daca nu dispui de bani pt el, merge si GF-ul, dar sa il rodezi asa cum zice in manual, apoi reglaje pe banc si ultima data reglajele de finete dupa 2-3 zboruri.
3. Ubec eu iti recomand asa: receptie - HiModel 8A (vezi la pasarea renascuta) / aprindere - ubec 3A (tot la ei gasesti)
4. la servouri, nu stiu ce sa zic, dar sa iei in considerarae MG-uri. toate, inclusiv pt acceleratie.
5. pack receptie: 1 x 2200mA / aprindere 1 x 1300mA
6. intrerupatoare receptie si aprindere iti recomand cele Futaba, sunt destul de trainice si nu mi-au facut figuri niciodata.
7. prelungitoare servo diverde marimi, dar asta numai dupa ce ai modelul in brate si vezi atunci cate si ce lungimi iti tre.
8. futrun benzina, daca vrei ceva cat mai safe, furtun negru, dar este OK si cel galben transparent.
9. pt rezervor iti recomand butelcuta clasica de la Hornbach, majoritatea din astea folosim, numai ca tre sa iti iei si stutzuri (3 se pun pe rezervor, unul pe fuselaj - preaplinul sau aerisirea rezervorului)
10. daca ai de facut lipituri, ori epozi din ala de 30 min la seringa, dar cel mai bun este cel de la ZAP (Z-Poxy)
11. de fum uita din start, la motorele astea mici e mai mult chin, plus ca pui greutate inutile pe model (pompa de fum, rezervor lichid, spira de preincalzire lichid, fara de care nu o sa scoata nici un pic de fum, ba mai mult, risti sa strici motorul)
nu stiu ce sa iti mai zic, dar daca ai nelamuriri legate de ceva anume, scrie aici si iti voi raspunde.
succes in noul proiect si sa-l vedem cat mai repere pe cer!!!
Aceasta postare a fost editata de ALLEN: 23 July 2011 - 09:36 PM
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________