Ati auzit de Correx ?
Postat 24 February 2003 - 02:09 PM
A auzit cineva sau stie de unde putem face rost de el in Romania, eu caut de grosime de 2mm sau cel mult 4 mm iar ca si coala de 800mm x 800 mm sau 1200mm x 1200mm ?
Am ceva planuri de avion dar pana nu le incerc nu le pot publica inca ....
Am atasat la mesaj si o poza cum arat, stiu ca se fabrica in grosimi de 2, 3 si 4 mm; se foloseste si la mape sau diverse "chesti" de ambalaj. ca si culori sunt o groaza inclusiv transparent.
Se mai gaseste si la depozitele de materiale de constructii dar este de 10mm grosime din pacate
Postat 24 February 2003 - 03:20 PM
As fi tare interesat ! :D
Postat 24 February 2003 - 03:54 PM
Multumesc mult. Nu am ce face, la 4 mm trebuie sa ajung cu el la 1200 mm pt a putea compensa greutatea materialului + greutatea statiei care si asa trebuie sa lucrez cu receptor si servouri micro... asta e ....
Si sper sa reusesc sa gasesc de undeva prin tara asta daca nu atunci trebuie sa fac rost din afara :(
In orice caz multumesc pt ajutor !!
Postat 24 February 2003 - 04:07 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 24 February 2003 - 04:19 PM
Iar in Bucuresti nu am nici o problema cu cumparatul, numai sa-mi spui unde este magazinul si cum se cheama.
In orice caz mesi de idee. :D
Postat 24 February 2003 - 04:47 PM
Apropo, cum ar suna: Ma numesc BIP!!! (sa nu-mi fac reclama mascata?), ma trezesc la ora BIP!!! (din acelasi motiv...), beau la micul dejun o cana de BIP!!! (adica de ce sa fac reclama la lapte si nu la suc...), cu o felie de BIP!!! cu BIP!!!. Lucrez la BIP!!!, si pâna acolo iau doua statii BIP!!! (sa nu se supere cei cu metroul, ca nu era vorba de ei...)? Halal natiune.
Presupunem ca "BIP!!!" a mascat cuvântul cu pricina...
PS. Cel mai sfânt e sa intri intr-o papetarie, gasesti mapa cu pricina, tragi cu ochiu' la eticheta, cauti firma care face produsul (ca mai totdeauna e trecuta si adresa), suni la ei si macar intrebi de material, daca nu cumva poti sa-l procuri chiar de acolo. Eu asa as face, ca nu-i greu.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 24 February 2003 - 04:53 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 26 February 2003 - 03:22 PM
Ca exemplu am si primit raspunsuri dar inca nu disper, oameni stiu de materila - bun, uni au vazut si in magazine - bun, uni mai au si asa ceva pe acasa - bun, deci materialul se mai gaseste in tara, nu e problema decat de timp pana il gasesc la un importator sau un producator inten cine stie concret ceva date exacte ?
Postat 26 February 2003 - 07:52 PM
de 3mm daca nu ma insel.Daca gasesc o bucata(ca mai tot timpul se arunca) ii fac o poza si o afisez.
Deunazi desfac o conserva de sardine inauntru plin de ulei si pesti morti.
Postat 06 March 2003 - 10:48 PM
http://www.prosep.ro...blicitate11.htm
Duceti-va pe link-ul Ondaplast ca asa se pare ca se cheama la ei ceea ce afara se cheama coroplast.
Poanta e ca eu i-am contactat dar nu au dat nici un semn de viata. Daca voi careva reusiti sa descoperiti ceva concret, dati-mi si mie de stire ca am si eu trebuinta si nu gasesc!
Florin
dumitru.florin@xnet.ro
Postat 06 March 2003 - 10:51 PM
Placile din polipropilena cu structura celulara (multistrat) ONDAPLAST
au un handicap major - SUNT IEFTINE.
Desi
pot fi utilizate in aplicatii dintre cele mai diverse, au greutate extrem de mica, se prelucreaza usor, se pot utiliza la temperaturi cuprinse intre 0...85 C, au o rezistenta chimica extraordinara, se serigrafiaza, se pot tipari flexografic, full-color, fara suport intermediar, se stanteaza, prin imbinari mecanice se pot obtine amabalaje cu cateva mii de tipodimensiuni, atat promotionale, cat si refolosibile, ajungand sa inlocuiasca cartonul, pot fi utilizate pentru panotaj, suport pentru postere, rafturi si standuri sezoniere, obiecte promotionale, etc., noi totusi nu vi le recomandam.
Daca totusi insistati,
va putem oferi placi cu grosimi intre 2 - 10 mm, cu greutate specifica intre 300 -1500 g/mp, culori standard.
Placile se livreaza la comanda, cu latimi de 400 - 2000 mm si lungimi de 400 - 6000 mm.
Postat 07 March 2003 - 09:29 AM
Te anunt daca reusesc ceva !!
:) :)
Postat 07 March 2003 - 12:41 PM
Au de 3 mm si de 5 mm, de culori nu este problema...... au numai alb....
La cel de 3mm are 600 g/ m2 si coala are 1m x 2m. Pretul este de 5 euro / Kg
Ei nu fabrica ci il importa.
P.S.: Skyspy daca gasesti tu ceva anuntane, ca ne intereseaza si oferata de la tine....
Aceasta postare a fost editata de Virgil: 07 March 2003 - 01:38 PM
Postat 14 March 2003 - 09:10 AM
Ii gasesti intre orele 9-17, program normal de lucru, eu i-am prins la numarul : 0251/ 410.521 sau ai putea incerca pe mobil la: 0744/ 770.737 sau 0745/ 770.737
Ei pe stoc, nu au acum "ONDAPLAST" o sa aduca in vreo 2 saptamani dupa cate spuneau ei ....... si s-ar putea sa aduca si de 2 mm grosime. Ei aduc in general dupa cum au comenzile.