combustibil
Postat 28 August 2007 - 06:26 PM
un motor de auto este total diferit de unul de aero desi suntem la auto s-a ajuns la aero...in primul rand numarul de turatii este mult mai mici la aero si din cate stiu eu si temperaturile sunt mai reduse.........sa nu credeti ca omul a inventat roata si ca totul este o inselatorie la nivel modnial da a platii in plus pentru combustibil de caliate....pentru oricine vrea sa incerce o varianta mai eftina sa incerce rokatan si garantez ca dupa doua rezervoare o sa treaca inapoi la orice alta firma...daca tineti la motoarele voastre dati un 30 de lei in plus
Postat 28 August 2007 - 07:22 PM
Improvizatii in ale combustibilului nu isi au locul aici. Nu-s de recomandat nicaieri!
Si la auto sa fie folosit asa cum scrie prin carti, cu acele procente de nitrometan recomandate! N-or fi puse acolo de dragul complicatiilor.
Eu sunt PENTRU folosirea combustibilului de calitate, cumparat.
Scuze ca nu prea am fost atent la devierea subiectului spre aero, poate mutam mesaje. Rog cu ocazia asta, sa lasam mesajul doar pentru auto...
Spor la treaba!
Rog pe cei care cunosc problema sa-i ajute si pe ceilalti cu informatii sa poata cumpara combustibil bun, daca solicita. Se evita astfel experientele de prin bucatarii... Parerea mea.
Aceasta postare a fost editata de bitex: 28 August 2007 - 07:23 PM
Telefon: 0721 385365
Postat 03 September 2007 - 02:28 AM
Postat 03 September 2007 - 07:49 AM
aici gasesti si nu va mai atat pe voi! ma mir ca nu ati cautat in Honolulu!
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 30 September 2014 - 03:05 PM
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T
Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM
Postat 15 February 2015 - 06:33 PM
Aceasta postare a fost editata de crisss: 15 February 2015 - 06:34 PM
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
Postat 15 February 2015 - 10:15 PM
Cat despre cumpararea elementelor componente separat, e un pic mai greu. Gasesti nitrometan la un pret de iti taie respiratia, metanol nu gasesti sa tragi cu tunul, iar ulei, sintetic sau ricin, se mai gaseste. Am prospectat si eu un pic piata si am ajuns la concluzia ca nu prea merita, dpdv financiar, sa-ti bati capul cu preparea home made. Daca ai alte motive, nimeni nu te poate opri :)
Tot ce spun despre gasirea elementelor ti-am zis dpdv al unei persoane fizice. Ca firma, ai putea sa mai gasesti, dar in principiu nu prea poti cumpara decat in cantitati relativ mari si iarasi nu merita.
Am mai gasit pe afara cate ceva, dar avand in vedere ca sunt substante mai mult sau mai putin periculoase nu se pot transporta decat in conditii speciale si iar ajungi la niste scoruri astronomice
PS
Responsabila cu oxidarea este apa :) Serios acum, oxidarea este datorata nitrometanului, care este extrem de higroscopic
Losi LST XXL
Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
![Imagine postata](http://www.testberichte.de/imgs/p_imgs/Kyosho+Mad+Force+Pro+Double+Shock-129-129239.jpg)
Postat 15 February 2015 - 10:24 PM
Losi LST XXL
![Imagine postata](http://www.testberichte.de/imgs/p_imgs/Kyosho+Mad+Force+Pro+Double+Shock-129-129239.jpg)
Postat 16 February 2015 - 09:06 AM
Tzicul, la 15 February 2015 - 10:15 PM, a spus:
Cat despre cumpararea elementelor componente separat, e un pic mai greu. Gasesti nitrometan la un pret de iti taie respiratia, metanol nu gasesti sa tragi cu tunul, iar ulei, sintetic sau ricin, se mai gaseste. Am prospectat si eu un pic piata si am ajuns la concluzia ca nu prea merita, dpdv financiar, sa-ti bati capul cu preparea home made. Daca ai alte motive, nimeni nu te poate opri :)
Tot ce spun despre gasirea elementelor ti-am zis dpdv al unei persoane fizice. Ca firma, ai putea sa mai gasesti, dar in principiu nu prea poti cumpara decat in cantitati relativ mari si iarasi nu merita.
Am mai gasit pe afara cate ceva, dar avand in vedere ca sunt substante mai mult sau mai putin periculoase nu se pot transporta decat in conditii speciale si iar ajungi la niste scoruri astronomice
PS
Responsabila cu oxidarea este apa :) Serios acum, oxidarea este datorata nitrometanului, care este extrem de higroscopic
Multumesc pt. raspuns...precizez aici ca nu am demontat motorul de fiecare data iar after-run ii pun pe la carb. si pe la bujie insa tot a oxidat...mai putin dar a oxidat. Am cautat in prospectul si altor marci de combustibili si la toate am gasit un "inhibitor" impotriva oxidarii...dar e doar teoretic, acesta e motivul pt. care as fi vrut sa-mi fac singur "zeama" dar daca spui ca nitrometanul e cauza,atunci nu cred ca am vreo solutie.
CEN FUN FACTOR MT.
BLUE MARINE 540 S
SPEKTRUM DX 3 s
RANGE ROVER 1/8 REALISTIC NITRO
-----------------------
MODELIST PENSIONAR
Postat 19 February 2015 - 12:49 AM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 04 April 2016 - 08:54 PM
aurel.marian, la 04 April 2016 - 07:51 PM, a spus:
Am un Revo 3.3,pana acum am folosit combustibil nitro Tornado 20% dar de ceva vreme a disparut de pe piata,din informatiile primite fabrica s-a inchis.
Pe ce combustibil sa trec?cu Tornado a mers foarte bine.
Merci,
Click aici
Tornado auto 20%.
P.s. Eu nu am aflat încă ca s- a închis.. Cine ti-a spus? :)
Postat 04 April 2016 - 10:04 PM
mi-o, la 04 April 2016 - 09:35 PM, a spus:
Rog un admin sa uneasca toate mesajele.
Acum am primit si eu un mail de la hpi, si am aflat ca firma tornado si-a incheiat activitatea la sfarsitul anului 2015.
Postat 06 April 2016 - 10:22 PM
Unul dintre cei mai ieftini combustibili ii are phoeni x models, Rapicon se numeste, il folosesc de multa vreme fara probleme. Pe altul, Merlin, pe care l-am incercat si mi s-a parut a fi mai bun decat cel de la phoeni x, il gasesti la autorc, dar are alt pret. Am mers si cu cel de la HPI si este foarte bun dar, la fel, este mai scumput. Depinde de buget
Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 06 April 2016 - 10:22 PM
Losi LST XXL
Postat 07 April 2016 - 06:43 PM
Tzicul, la 06 April 2016 - 10:22 PM, a spus:
Unul dintre cei mai ieftini combustibili ii are phoeni x models, Rapicon se numeste, il folosesc de multa vreme fara probleme. Pe altul, Merlin, pe care l-am incercat si mi s-a parut a fi mai bun decat cel de la phoeni x, il gasesti la autorc, dar are alt pret. Am mers si cu cel de la HPI si este foarte bun dar, la fel, este mai scumput. Depinde de buget
Multumesc ptr informatii.