Modelism - RHC Forum: LUCAS - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

LUCAS membru ne-serios !?

#1 Guest_crysty97_*

• Grup: Guests

Postat 08 July 2011 - 01:16 PM

In primul rand: las la aprecierea celorlalti membri situatia prezentata...fiecare sa interpreteze cum doreste.
Cred cu tarie ca nu putem caracteriza pe cineva ca neserios in general dar putem caracteriza o situatie/atitudine punctuala ca ...neserioasa cel putin.

Aveti mai jos mesajul d-lui Lucas si rasp meu in aceeasi zi.

Sent 03 July 2011 - 07:19 PM

lucas, on 03 July 2011 - 08:08 AM, said:

iti pot oferii pe combo 300 roni..doar de atat dispun ...multumesc

crysty97 said:

Ok. dar suna ma pe mobil ca deja am mai primit ceva cereri de pret si trebuie sa raspund si celorlalti.sunt din buc , tu din ce oras esti?

Raspunsul meu dupa 3 zile in care omul nu a raspuns la nimic :

sper sa ai parte de aceleasi oferte pe care le faci si tu celorlalti...
dc tu crezi ca poti sa faci oferte dupa care sa nu mai raspunzi 3 zile nici pe mail nici pe sms ...si prins la telefon sa o dai cotita ca nu ai avut timp... OK man! dar e bine sa stie toata lumea. bafta la vanzare !
[/quote]

dc vrei sa mergem mai departe cu discutia asta tu vei fi cel stresat. Nu stau in banii de pe acest combo, doar ca din cauza ofertei tale fantoma, am pierdut intre timp doi clienti interesati, (stii tu cum e ) "mailuri preturi telefoane ..da bine ...am deja o oferta scrisa si nu pot sa confirm celorlalti"...etc

Dc stii ca pleci in Zimbabwe si nu o sa mai raspunzi nici la mail nici la sms nici pe tel 3 zile... NU faci oferte colega..clar?
Daca faci...urmareste mesajele colega , este de bun simt ... ai fost online pe forum in acele zile si te a durut la basca...
Anuntul meu este public nu este exclusiv pt tine... si primesc ceva mesaje in 3 zile crede ma (mai ales ca am postat si pe alte site uri)
Bunul simt trebuia sa te ajute macar la final, sa ti ceri scuze si sa ti vz de treaba in continuare...

In plus tot el are tupeul sa mi scrie pe forum ca nu am avut rabdare...pai rabdare sa ceri matale la angajatii tai nu mie taticu ...ca dc tu ai "treaba" 3 zile, vezi ca si altii au treaba lor si s ar putea sa ii incurci...

Concluzia !? ...omu vrea sa cumpere face oferta de pret dupa care dispare in conditiile in care ii spun din start ca astept confirmarea finala ca sa stiu ce raspund celorlalti.Dupa 3 zile prins la tel imi zice ca nu a avut timp si ca ma mai suna el maine...
Colega, eu zic ca trebuie sa ti revizuiesti rapid modul de lucru...

Aceasta postare a fost editata de crysty97: 08 July 2011 - 01:19 PM

0

#2 Useril este offline   Cracky 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 02-January 08

Postat 08 July 2011 - 01:21 PM

Dupa parerea mea, omul nu te-a incurcat cu nimic. Nu vad nicaieri unde iti cere sa ii rezervi produsul.

Dupa cum ai zis si tu, i-ai zis din start ca astepti confirmarea, daca nu ai primit-o de ce ai oprit produsul ?

P.S. Bafta la vanzare
Make your own rulz !
0

#3 Guest_crysty97_*

• Grup: Guests

Postat 08 July 2011 - 01:29 PM

Vezi postareaCracky, la 08 July 2011 - 01:21 PM, a spus:

Dupa parerea mea, omul nu te-a incurcat cu nimic. Nu vad nicaieri unde iti cere sa ii rezervi produsul.

Dupa cum ai zis si tu, i-ai zis din start ca astepti confirmarea, daca nu ai primit-o de ce ai oprit produsul ?

P.S. Bafta la vanzare

man fiecare cu logica lui...nu facem analiza textului aici...ar fi bine ca fiecare sa traga concluziile in privat... suntem liberi sa facem afaceri cu oricine ... numai ca stii...cati oameni atatea opinii... bafta

Aceasta postare a fost editata de crysty97: 08 July 2011 - 01:32 PM

0

#4 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 08 July 2011 - 01:56 PM

Vezi postareacrysty97, la 08 July 2011 - 01:16 PM, a spus:

Ok. dar suna ma pe mobil ca deja am mai primit ceva cereri de pret si trebuie sa raspund si celorlalti.sunt din buc , tu din ce oras esti?

Raspuns simplu: nu a mai avut omul credit :clapping:
Fan Nokia.
0

#5 Useril este offline   vvrest 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 29-September 09

Postat 24 August 2011 - 02:55 PM

Salut,

Eu nu ma pot plange de nimic in ceea ce-l priveste si de aceea il recomand ca fiind om de incredere. Tot ceea ce a prezentat telefonic am primit, fiind ambalate cu foarte mare atentie si foarte bine intretinute.

Cu respect.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro