Ce elicopter ?
Postat 15 June 2011 - 08:52 AM
XmeX, la 15 June 2011 - 06:55 AM, a spus:
poate jucarii dalea din mall dar alea mari mari in rest nu gasesti in bani astia. rtf si pentru afara(dar fara vant ) este blade mcpx dar e vreo 800 roni rtf, si mare, clasa 450 tot rtf la aceiasi bani ar fi flacon 450 de la art-tech, dar e o porcarie, are jocuri in manute si nu e prea fiabil. dar pana in 100$ nu prea gasesti ceva bun si sa fie aeromodel.
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 15 June 2011 - 12:32 PM
torelu, la 15 June 2011 - 11:15 AM, a spus:
Teoretic ar trebui sa zboare si pe putin vant...
eu am avut blade msr, identic cu solo pro. pe vant nu zboara deloc, il arunca haotic de colo colo. e mult prea usor. si in plus statiil elor nu sunt full range, asa ca afara iese repede din raza de actiune.
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Postat 15 June 2011 - 01:12 PM
Am spus ca ar trebui sa zboare pe putin vant. Daca bate mai tare normal ca il tii in hangar. ;)
Vedem in cateva zile ...
Aceasta postare a fost editata de torelu: 15 June 2011 - 01:12 PM
Postat 16 June 2011 - 09:04 AM
XmeX, la 16 June 2011 - 08:05 AM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 21 June 2011 - 07:25 PM
Am un prieten care are asa ceva si a iesit cu el pe camp,dar din pacate nu pot sa zic ca a zburat cu el.La plimbat briza cum a vrut.
Indor este ok,dar afara e foarte slabut.
Aceasta postare a fost editata de nomad: 21 June 2011 - 07:28 PM
Postat 22 June 2011 - 05:51 PM
Dar chestia e ca nu ma pot obisnui cu comenzile cu care m-am obisnuit de la avion.
Cred ca o sa il vand. Si am luat si o gramada de piese si baterii la el :lol:
Probabil o sa renunt la ideea de heli. Nu cred ca e pentru mine ...
Postat 25 June 2011 - 06:57 AM
O sa-ti para rau daca il dai ,mai ales ca nu iti scoti bani pe el.
Aceasta postare a fost editata de nomad: 25 June 2011 - 06:57 AM
Postat 27 June 2011 - 09:47 AM
Ma cam enerveaza faptul ca trebuie sa rotesti elicopterul din acelasi stick cu acceleratia. Nu mai ai acceeasi precizie pentru ca implicit misti putin si in sus sau in jos cand cotesti. La avion cand cotesc o fac din eleroane si le am pe celalalt stick. Bine, nici nu am mai avut timp sa mai incerc, de cand l-am luat nu l-am ridicat decat o data, vreo 5 minute. Zilele astea o sa imi mai fac timp...
Dar transformam topicul omului in review si nu e bine =@
Postat 27 June 2011 - 09:53 AM
torelu, la 27 June 2011 - 09:47 AM, a spus:
Ma cam enerveaza faptul ca trebuie sa rotesti elicopterul din acelasi stick cu acceleratia. Nu mai ai acceeasi precizie pentru ca implicit misti putin si in sus sau in jos cand cotesti. La avion cand cotesc o fac din eleroane si le am pe celalalt stick. Bine, nici nu am mai avut timp sa mai incerc, de cand l-am luat nu l-am ridicat decat o data, vreo 5 minute. Zilele astea o sa imi mai fac timp...
Dar transformam topicul omului in review si nu e bine =@
Lasati-l review nu ma supar :D mai aflu si eu cate ceva
P.S. mai nou mi-am dat comanda de un T-Rex 450 :yahoo: ar trebui sa ajunga azi :good:
Din pacate pan' acum am zburat numai cu elicopterul de jucarie si imi este mai usor cu radiocomanda lui .