Zeus, la 30 June 2011 - 06:14 PM, a spus:
Unde gasesti tu piese de "ofna" la noi in tara?
Ofna, Hobao, Hong Nor este aceeiasi firma
Eu am avut Ansmann Virus si nu a fost tocmai prost.
Am mers cu el multa vreme si ce a cedat la el a fost:
Cele 2 servouri stock, roata dintata ca nu am stiut eu sa fac dinstanta intre spur si roata dintata si pullstarer care se strica repede si iti recomand sa iti iei un roto.
Inafara de piesele metionate mai sus eu nu am mai luat alceva la masina.
Nu stiu de ce unii care nu au avut Ansmann se pronunta si sustin cu tarie ca sunt proaste.
La produsele Hpi, Traxxas, Team Asociated etc, poti gasi piese mai in toata tara, pe cand la Ansmann doar de la Mr poti lua si sincer au niste preturi enorme la unele produse.
Avantajul la produsele Hpi este ca primesti detalii mai exacte cum sa rodezi,reglezi motorul.
Parerea mea cum zice si bolocang mai bine mergi pe X-Ray, sau altceva mai de calitate la care nu trebuie sa schimbi mai nimic si in timp vei vedea ca iti economisesti, iar cand o vinzi nu te chinui prea mult cu ea.
Dar fiind incepator iti recomand sa iti iei o electrica, acuma vezi si tu ce iti place mai mult.
Electricele sunt rapide, dar siletioase, dar la termice simti morosul combustibilului ars si zgomotul care e o adevarata simfonie
Asa cand am intrat si eu in automodelism, am zis ca nu o sa dau mai mult de 1000 lei pe o masina, dar cum "virusul auto" a fost tot mai puternic ma facut sa imi iau si masini mai scumpe si intradevar s-a vazut diferenta.
Este un x-ray 808 la vanzare termic
Link vezi cum va intelegeti la pret. Vezi ca vinde doar rollerul adica doar kitul (roti, sasiu, bascule, planetare) Si pe langa alea iti mai trebuie 1 servo mai rapid pentru acceleratie pe la vro 6-10 kg un servo directie 13+ kg, motor cu rulmenti clopot si filtru aer + o statie, te sfatuiesc sa treci direct pe 2.4 pentru ca scapi de interferente si daca tot faci o investitie e pacat ca din cauza interferentelor sa strici ceva la masina.
Aceasta postare a fost editata de Ady.: 06 July 2011 - 11:19 PM