Ce automodel sa imi aleg?
Postat 30 June 2011 - 07:50 AM
Si.. eu inteleg niciodata? chiar conteaza ce masina iti iei?
Ca e ansmann , ca e Trophy, ca e Team associated
Toate se rup la fel cand le lovesti...
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
Postat 30 June 2011 - 09:38 AM
Team associated
HPI
LRP
+ cele second hand :D uitate la unele mai nefolosite putin , de exemplu poti sa te scoti cu un buggy aproape nou de care vrei tu la aproape jumatate de pret.
Postat 30 June 2011 - 02:33 PM
tdr, la 30 June 2011 - 10:20 AM, a spus:
tdr, la 30 June 2011 - 10:22 AM, a spus:
tdr, la 30 June 2011 - 11:03 AM, a spus:
Sa inteleg ca nu iti place sau nu stii sa folosesti functia "search" adica in romaneste "cautare"???
Ia-ti Team Durango sau FG sau mai bine un heli.
La cum se face rodaju', foloseste iar functia search/cautare...
La ce sa alegi ca incepator, foloseste functia search/cautare...
In principiu, orice vrei sa intrebi, s-a mai intrebat deci gasesti raspuns. Trebuie sa vrei si sa ai rabdare.
Postat 30 June 2011 - 05:02 PM
MarinMircea, la 30 June 2011 - 07:50 AM, a spus:
Si.. eu inteleg niciodata? chiar conteaza ce masina iti iei?
Ca e ansmann , ca e Trophy, ca e Team associated
Toate se rup la fel cand le lovesti...
Si apoi te contrazici ca Basescu
nu stiu exact disponibilitatea pieselor pt ansmann in tara, deci mai bine te-ai orienta spre ceva popular in tara
Team associated
HPI
LRP
+ cele second hand uitate la unele mai nefolosite putin , de exemplu poti sa te scoti cu un buggy aproape nou de care vrei tu la aproape jumatate de pret.
MarinMircea mai bine te lasi de dat sfaturi ca bati campii rau:
- ansmann nu face lucruri bune, cel putin nu masinile lor, nu sunt rezistente deloc, nici termicele nici electricele, lucru vazut de mine in realitate
- da conteaza ce masina iti iei
- nu se rup toate la fel decat daca esti praf si conduci ca o blonda cu bmw
- am avut hpi e-savage, traxxas rustler, team associated b44 si dintre toate buggy-ul de la associated a fost cel mai rezistent (sasiu din fibra de carbon, link-uri din titan si folie protectoare din lexan).
Daca tot nu ai inteles mai vin cu multe argumente care sa imi sustina ce am zis.
tdr@
- ansmann este exclus din start (citat)
- masina vine cu manual si scrie acolo cum se face rodajul
- alege ceva de la ofna/hobao, hpi, traxxas, thunder tiger daca vrei de joaca, pentru concursuri: xray, mugen, hotbodies, associated, ofna
PS: sunt fan electrice asa ca nu ma pot abtine sa nu iti recomand: o electrica ;)
Postat 30 June 2011 - 06:55 PM
Mai intai
Si apoi te contrazici ca Basescu
MarinMircea mai bine te lasi de dat sfaturi ca bati campii rau:
- ansmann nu face lucruri bune, cel putin nu masinile lor, nu sunt rezistente deloc, nici termicele nici electricele, lucru vazut de mine in realitate
- da conteaza ce masina iti iei
- nu se rup toate la fel decat daca esti praf si conduci ca o blonda cu bmw
- am avut hpi e-savage, traxxas rustler, team associated b44 si dintre toate buggy-ul de la associated a fost cel mai rezistent (sasiu din fibra de carbon, link-uri din titan si folie protectoare din lexan).
Daca tot nu ai inteles mai vin cu multe argumente care sa imi sustina ce am zis.
Lamav tu macar ai fost atent? am zis ca ansmann face lucruri bune , nu am spus in viata mea ca si masinile lor sunt la fel, deoarece nu am vazut vreuna , dar de obicei masina e pe masura firmei, si nici tu nu cred ca ai vazut prea multe ansmannuri in viata ta ca sa poti sa-mi dai mie sfaturi
asa ca nu te mai baga tu ca "sa nu zic ce" ca m-ai si insultat , si lasa blondele cu bmwuri-le lor mai intai fii atent la ce zic si dupa comenteaza tu la mine
Si nu nu conteaza masina ,decat daca esti prea pretentios ca si tine
Pe mine nu m-ar deranja un trophy in locul unui team associated decat cadou , deoarece e aproape la jumatate de pret asa ca lasate si tu de sfaturi
Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 30 June 2011 - 06:57 PM
Postat 30 June 2011 - 07:18 PM
Amice daca vrei o masina fiabila si aproape indestructibila iti iei un XRAY XB808. Eu am 5 bucati si de 1 an ma dau cu una singura, nu sa rupt nici macar o bascula.
Nu este XRAY- ul tocmai ieftin dar te scoti la piese
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 30 June 2011 - 08:57 PM
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 01 July 2011 - 08:09 AM
- da am fost atent
- asa e nu ai vazut nici una si totusi le recomanzi ca masini de concurs, crede-ma ca am vazut multe ansmann-uri si la concursuri si erau praf, sunt asa de proaste ca daca lovesti un cauciuc cu 30 km/h se face amortizorul ca un covrig, lucru vazut de mine asa ca ciucu mic
- nu mai baga ansmann si associated in aceasi oala, sfat.
Postat 01 July 2011 - 08:36 AM
Postat 01 July 2011 - 10:30 AM
Ca sa evit sa fiu off..daca vei alege un "virus", trebuie sa te pregatesti sa lipesti toate suruburile ( au tendinta sa se desfaca daca le soliciti mai intens) si totodata sa inveti sa eviti bordurile, alte automodele, garduri, etc.
Postat 01 July 2011 - 07:50 PM
Eu stiu ca functia meta o au toate magazinele on-line de la noi,deci sunt compatibile cu Gogu(a se citi gooagal)...cauta prietene acolo nu ne bate pe noi la cap sa i-ti dam sfaturi si dup'aia sa i-ti iei o tiribisca facuta pe vapor in portul C-ta!Succesuri!
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
Postat 01 July 2011 - 09:44 PM
Nu e bun ansmann virus din cate zic toti , deci spunene si noua ca sa nu murim de ciuda
Ce buget ai?
Preferinte de genu :
1. De concurs
2. De joaca
3. Liniute cu prietenii
4. Concursuri la care nu vrei decat sa paritcipi si nu neaparat sa iei si un premiu
Altfel nu cred ca te poate ajuta nimeni, ca noi degeaba spunem xray , team associated , trophy, daca tu nu ai bani de ele... asa ca ajutane putin si + ca exista un mare si frumos www.google.ro/com/de/it/bg ce vrei tu
Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 01 July 2011 - 09:47 PM
Postat 02 July 2011 - 07:44 PM
Si i-am raspuns: stai s`ajung la Bucuresti si fac calculul! :D
PS. Omul cu intrebarea: intai alege ce vrei; strada, teren, drift....
Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 02 July 2011 - 07:48 PM