Aceasta postare a fost editata de Marin Dragos: 27 June 2011 - 01:38 PM
Pagina 1 din 1
Polaris in legatura cu materiale,unelte si locatii de unde le pot cumpara
Postat 27 June 2011 - 01:38 PM
Este un avion superb si vreau neaparat sal construiesc,am planurile de la el dar imi mai trebuie materiale si unelte,cred ca unele unelte le mai am dar nu stiu ce imi trebuie si de unde pot cumpara materialele,astept parerile voastre ca voi sunteti mai pro si stiti mai multe.Numai bine.
Postat 27 June 2011 - 01:51 PM
poze http://www.rcgroups....ad.php?t=922465
Aceasta postare a fost editata de Marin Dragos: 27 June 2011 - 01:53 PM
Postat 27 June 2011 - 03:10 PM
Marin Dragos, la 27 June 2011 - 01:38 PM, a spus:
Este un avion superb si vreau neaparat sal construiesc,am planurile de la el dar imi mai trebuie materiale si unelte,cred ca unele unelte le mai am dar nu stiu ce imi trebuie si de unde pot cumpara materialele,astept parerile voastre ca voi sunteti mai pro si stiti mai multe.Numai bine.
am unu nou nout montat gata inclusiv servourile sunt montate daca te intereseaza astept PM
bafta si minuni
Postat 27 June 2011 - 03:11 PM
Marin Dragos, la 27 June 2011 - 01:38 PM, a spus:
am unu nou nout montat gata inclusiv servourile sunt montate daca te intereseaza astept PM
bafta si minuni
PS este taiat la CNC
Postat 27 June 2011 - 06:49 PM
Daca vrei sa stii de unde sa cumperi materiale, scrie din ce oras esti.Te trimit sa cumperi de la un magazin, care nu este pe la tine si va trebui sa faci vreo 100km pana la el.Ce cunostinte ai in domeniu?Vezi ca este un topic dedicat Polarisului,unde te lamuresti mai bine.Daca citeai si tu un pic forumul,nu mai trebuia sa deschizi acest topic.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1