Modelism - RHC Forum: F3J la Deva... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

F3J la Deva... ...dinoworld...

#1 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 25 June 2011 - 09:00 AM

Promovarea unor astfel de evenimente cred ca trebuie sa depaseasca foaia cu calendarul competitional primita de la federatie...astfel de evenimente trebuie sa aduca la camp oameni care sa se minuneze de suieratul lansarilor si sa ramana cu gatul stramb de atata uitat la cerul care nu le lasa sa aterizeze...oameni care sa se gandeasca la acest sport/hobby pentru tanara generatie, oameni care sa considere si sa realizeze ca astfel de activitati sunt mai benefce pentru copii lor de cat un PS3, nintendo, Wii, sau calculator.

O astfel de etapa are loc acum la Deva, citez mai jos din pdf-ul federatiei, dar cati oameni stiu sa caute pe un site astfel de informatii...cati hobby-isti stiu ca se intampla astfel de lucrui daca nu le dam macar un pont, o informare pe forumurile extrem de putine de profil din tara ??? si pana la urma cati vizitatori apar la o astfel de manifestare???...va spun eu, observand aceasta etapa/finala...5 concurenti veniti din AR, BV, si B...2 adulti s un copil care se minunau de faptul ca un avion zboara fara propulsie...si cam atat...o lume a dinosaurilor, interessanta, atragatoare dar intr-un colaps evident. PACAT...MARE PACAT...dar poate ca dupa dinozauri vor renaste specii mai noi, mai adaptate timpurilor actuale si care nu vor fi crescuti ca apoi sa fie devorati.

6. Aeromodele planoare RC Clasa F3B, F3J
Finala, Deva, Aeroclubul Dacia
23 – 26 iunie
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 25 June 2011 - 11:02 AM

Chiar si numai faptul ca ai postat acum, si nu acum o luna, a contribuit la acest fapt...
Daca stiam acum o saptamana, veneam. Acum ce rost mai are sa ne lamentam, daca nu se popularizeaza?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 10:01 PM

Daca stiam acum o luna, postam acum o luna... :drinks:
0

#4 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 10:40 PM

mda...asa e...eu, in perioada asta, sunt putin mai retras, deoarece dupa modelul "potocaliu" mi-a fost pusa la o sedinta de club intrebarea:
DOMNULE PRESEDINTE, DORITI SA FITzI VICEPRESEDINTE ???

...asa ca in prezent sunt hobby-ist, dar oricum prezenta in/pe teren a oamenilor impatimiti ai acestor hobby-uri este mai mare decat a "sportivilor"...

Da, anul trecut am vrut sa scot cumva din tipare, "clasicele" intreceri anuntate precum aceasta intalnire de F3J, F3B (adica neanuntate), si sa aduc la aerodrom, oameni din oras, oameni care sa-si aminteasca despre cercul de modelism si sa realizeze alternativa pentru copii lor, pentru ca pana la urma asta vrem cu totii...ceva mai bun pentru cei ce vor veni...cred ca pentru o editie de inceput am reusit macar ceva...se pare insa ca "dinozaurilor" din acest segment nu le-a picat bine faptul ca un hobby-ist vrea sa faca ceva...si atunci ???

Felicitari origanizatorilor din acest an, celor 5 concurenti, reprezentantilor federatiei (care stateau in masina la marginea unei piste profesionist tunse si vibrocompactate de catre hobby-isti, si care intrebau: bah, mai trage careva ca trebe sa mai si mergem...) si asa dupa un vineri in care s-a tras totul la F3J a mai urmat o sambata dimineata (max 2 ore) unde s-a tras si F3B...soooper...nu o sa ajungem nicaieri cu o asa comportare, dar pana la disparitia acestor "fosile" mai e putin, foarte putin... sper...

Aceasta postare a fost editata de EZ*: 25 June 2011 - 10:41 PM

0

#5 Useril este offline   valibv 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 16-March 11

Postat 25 June 2011 - 11:04 PM

I-mi pare rau ca se denatureaza anumite evenimente dar vineri de dimineata sa tras F3B cel putin 3 manse iar apoi sa intercalat cu f3j la care sa punctat in 5 manse,sa zburat pina la la lasarea intunericului pentru a termina concursul de ce ,deoarece ca pentru simbata sau anuntat ploi si nu se putea valida concursul.Foarte important nu stiu care sint acele fosile caci fara ele nu cred ca deocamdata s-ar putea organiza acest concurs.Simbata deoarece a permis vremea sa mai tras doua manse la f3b dar in afara de concurs.Multumim organizatorilor.
0

#6 Useril este offline   MUGUREL. 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 744
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 June 2011 - 11:28 PM

[quote name='ez*' date='Jun 26 2011, 12:43 AM' post='22940']
mda...asa e...eu, in perioada asta, sunt putin mai retras, deoarece dupa modelul "potocaliu" mi-a fost pusa la o sedinta de club intrebarea:
DOMNULE PRESEDINTE, DORITI SA FITzI VICEPRESEDINTE ???

...asa ca in prezent sunt hobby-ist, dar oricum prezenta in/pe teren a oamenilor impatimiti ai acestor hobby-uri este mai mare decat a "sportivilor"...

Salut,

cu parere de rau cand ne-am intalnit prima data la RR 2009 parca, atitudinea nu a fost de presedinte a clubului Baladis, noi (eu si Jimmy ne-am prezentat planurile de viitor), dar raspunsul nu a existat, iar atitudinea a fost mai mult a plictiseala. Daca ai avut cea mai mica umbra de curiozitate ai fi vazut ca noi doi am adus pentru Baladis ceva rezultate. in anii 2003-2005 la clasa F4C. Aceasta atitudinea ne-a si determinat sa ne legitimam la Sportul Studentesc. Deci s-ar putea ca intrebarea sa fie mult mai pozitiva decat ai simtit la momentul respectiv. Eu as fi intrebat altfel: cat mai stai pe la noi? Cred ca asteptarile domnului Ballo au fost mult prea optimiste!. Cat despre dinozauri mai degraba ar trebui numiti "monstri sacri" ca in cinematografie. In rest numai de bine.

Mugurel

Ps Ma bucur ca a aparut aceasta postare, de mult imi statea pe limba sa o spun. in rest numai de bine!
0

#7 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 11:56 PM

:drinks: Felicitari pentru rezultate...stiu de ele, doar ca in faza respectiva nu prea stiam ce trebuie/putem face pentru a va sprijini...ma bucur ca ati gasit un club adevarat care sa va sustina si la mai mare...asa cum am precizat am venit din latura de hobby a modelismului (si o sa mai stau o perioada pe-aici :yahoo: ) si chiar daca doream sa-mi dedic timp activitatii de conducere a unui club, eram limitat la a face acest lucru de mai multe (familie in crestere in primul rand, job si altele)...oare ce-ar fi trebuit sa fac in 2009...sa va pup?...nu am spus ca trebuie sa-i impuscam pe dinozauri, stiu zicala despre batranii nostrii, si stiu si ce inseamna...dar poate ca tu nu stii toata povestea si conditiile in care eu am fost de acord sa "clocesc" in continuare clubul Balladis, adica a nu-l lasa sa dispara ca nume...si daca am facut asta intr-un fel mic, de-al meu, ma bucur ca am reusit si doar prin faptul ca in acest an o sa fim mai multi la organizare, nu doar eu, singur la pus bannere, la intins corturi, adus tabele de frecvente, servirea apa in public, explicatii si entertainment pentru copii de la gradinite si scoli care au fost dis-de-dimineata prezenti la hangar, adica 99% din organizarea unui astfel de event...asta desigur daca o sa se mai organizeze ceva sub noua conducere...

Vali, sincer imi cer scuze, dar am crezut ca aceleasi 5 persoane participante, impreuna cu 3 sustinatori(poate exagerez si chiar erau mai multi) tragand la 2 clase din finala unei competitii, e totusi putin cam aiurea, pentru a nu spune patetic, adica dupa mine pare a raportari excesive la culesul roadelor dintr-o agricultura comunista demult apusa...Oricum, voua, participantilor va adresez felicitari :good: inca o data pentru eforturile depuse la participare...off-ul meu era legat de organizare/promovare... :ph34r: cred ca si un anunt pe acest forum ar fi adus in plus minim 10 modelisti cu 10-20 de prieteni curiosi (dar poate nu e nevoie de asa ceva)

Aceasta postare a fost editata de EZ*: 25 June 2011 - 11:57 PM

0

#8 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2011 - 12:06 AM

BTW...mai voiam sa stii ca nu din obligatie le-am facut, ci din pasiune, placere si respect pentru monstrii sacrii... :drinks:

Aceasta postare a fost editata de EZ*: 26 June 2011 - 12:06 AM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro