Modelism - RHC Forum: Călin™ - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Călin™ neserios

#1 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2650
  • Inregistrat: 02-November 08
  • Interests:Automodelism
    Ciclism

Postat 23 June 2011 - 07:26 PM

Pentru inceput, acuma cc 2 sapt i-am trimis acestui user niste roti dintate pentru un Slash 2wd, ale lui fiind stricate, la un pret decent. Bineinteles, avand nevoie de roti pentru a vinde masina le-a ridicat, peste 1 sapt mi-a spus ca are nevoie de transmisia din aluminiu de la slash, ceva amortizoare, ale lui curg, bumper fata, ceva suporti..etc. Am calculat pretul total din care am scazut vreo 20lei. Totul a fost in regula, inainte de a trimite am vb la telefon si a fost de acord cu pretul. Urmatoarea zi (marti) am incercat sa il sun dar nu a raspuns nici la telefon, nici pe mesaj privat, nici pe messenger (de pe id-ul meu!!). M-a sunat in acea seara (marti) pentru a ma intreba de un user de pe acest forum pentru ca vroia sa schimbe slash-ul si mi-a garantat ca maine (miercuri/ieri) va ridica piesele...de atunci nu mai dau de el. Sunt mai mult ca sigur ca nu a ridicat piesele, sper doar sa plateasca el transportul...30lei...
Cam atat am de spus, in concluzie acest user este in opinia mea un neserios, sper doar sa plateasca transportul.

stima, Radu

Aceasta postare a fost editata de bitex: 21 July 2011 - 11:27 AM

Custom CNC parts GNS Racing
0

#2 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1167
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 23 June 2011 - 07:32 PM

eu astept de cateva zile sa imi raspunda la un mesaj privat si........................ :good:
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

#3 Useril este offline   Călin™ 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 27-April 11

Postat 23 June 2011 - 08:59 PM

radugns te-ai grabit ca fata mare la maritat sa ma faci de cacao fara ca macar sa astepti sa vezi ce se intampla de fapt avand in vedere ca pachetul a ajuns ieri in bucuresti. Dupa cum ti-am spus lucrez noptile si ziua de obicei dorm, motiv pt care nu am putut intotdeauna sa raspund foarte prompt la mesajele si telefoanele tale.
In alta ordine de idei, cand am facut prima tranzactie cu tine, cea cu piesele pt diferential, nu planuiam sa vand masina o data ce o repar asa cum afirmi tu. Din acelasi motiv am comandat si celelalte piese de la tine. Am scos Slash-ul la vanzare doar in ideea in care daca mi se ofera ceva interesant la schimb sa-l dau, nu pt ca as fi fost disperat sa scap de el.
Intre timp am primit o oferta tentanta in urma careia urmeaza sa nu mai fiu posesorul Slash-ului si urma sa-mi cer scuze daca te-am incurcat si sa-ti spun ca nu mai am nevoie de piesele de la tine si sunt dispus sa platesc integral toate costurile transportului. Lucru pe care am sa-l fac cu toate ca m-a deranjat graba cu care m-ai catalogat ca "neserios".

Cat despre stamate, frate atata timp cat nu am raspuns unei oferte de schimb, inseamna ca nu sunt interesat. Daca regulamentul forumului spune ca este obligatoriu sa raspunzi fiecarui PM,atunci imi cer scuze si ma voi conforma pe viitor, dar sincer nu cred sa fie asa.

Aceasta postare a fost editata de Călin™: 23 June 2011 - 09:00 PM

0

#4 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 23 June 2011 - 09:02 PM

Vezi postareaCălin™, la 23 June 2011 - 08:59 PM, a spus:

radugns te-ai grabit ca fata mare la maritat sa ma faci de cacao fara ca macar sa astepti sa vezi ce se intampla de fapt avand in vedere ca pachetul a ajuns ieri in bucuresti. Dupa cum ti-am spus lucrez noptile si ziua de obicei dorm, motiv pt care nu am putut intotdeauna sa raspund foarte prompt la mesajele si telefoanele tale.
In alta ordine de idei, cand am facut prima tranzactie cu tine, cea cu piesele pt diferential, nu planuiam sa vand masina o data ce o repar asa cum afirmi tu. Din acelasi motiv am comandat si celelalte piese de la tine. Am scos Slash-ul la vanzare doar in ideea in care daca mi se ofera ceva interesant la schimb sa-l dau, nu pt ca as fi fost disperat sa scap de el.
Intre timp am primit o oferta tentanta in urma careia urmeaza sa nu mai fiu posesorul Slash-ului si urma sa-mi cer scuze daca te-am incurcat si sa-ti spun ca nu mai am nevoie de piesele de la tine si sunt dispus sa platesc integral toate costurile transportului. Lucru pe care am sa-l fac cu toate ca m-a deranjat graba cu care m-ai catalogat ca "neserios".

Cat despre stamate, frate atata timp cat nu am raspuns unei oferte de schimb, inseamna ca nu sunt interesat. Daca regulamentul forumului spune ca este obligatoriu sa raspunzi fiecarui PM,atunci imi cer scuze si ma voi conforma pe viitor, dar sincer nu cred sa fie asa.

Pachetul a ajuns marti in bucuresti, nu miercuri. De pe alt id de mess raspunzi, dar de pe al meu nu, mai ales ca esti invisible. Iar eu nu m-am grabit, ai spus ca vei ridica pachetul ieri intre orele 12-16...de atunci nu mai imi raspunzi mie la telefon nici pe mesaj...deci? Au trecut peste 24ore in care puteai sa imi spui ca nu le vrei, chiar nu m-am grabit.
Seara buna,

Aceasta postare a fost editata de radugns: 23 June 2011 - 09:05 PM

0

#5 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1167
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 24 June 2011 - 07:43 PM

[/quote]
aici este vorba despre bun simt nu despre regulament.
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

#6 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 18 July 2011 - 12:06 PM

Dupa multe incercari de a lua legatura cu domnu' Calin am reusit, duminica trecuta (10 Iulie), spre seara am vb cu el si a fost de acord ca luni, 11, sa imi puna la posta un plic cu cei 30lei. Cum ma asteptam pana azi nu a venit nimic, inca astept...
In concluzie: momentan nu se modifica calificativul acordat de mine!

stima, Radu

Aceasta postare a fost editata de radugns: 18 July 2011 - 12:09 PM

0

#7 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 18 July 2011 - 04:39 PM

si eu va sugerez sa aveti mare grija cand faceti schimb cu el.este neserios si in plus minte,cel putin pe mine.am facut o tranzactie cu el prin care am facut un schimb el mi-a zisd ca modelul este functional,insa servoul era ars.ma rog i-am sesizat acest lucru nu mi-a raspuns.asta inainte sa imi spuna in vreo doua randuri ca a trimis modelul si de fapt nu il trimise.intr-un final s-a realizat schimbul,insa nu am primit pachetul complet,a omis sa imi trimita o roata,dupa acre am reusit sa iau legatura cu el,prin care admise acest lucru si in plus a zis ca imi trimite roata pe urma.la fel a zis ca imi trimite roata intr-o zi dar nu op trmise.intr-un final a zis ca a pus roata lunea trecuta(11.07.2011)insa nici pina in ziua de azi nu am primit coletul,desi am incercat sa iau legatura cu el si prin PM si prin messenger,dar nimic.asta e...asta e recomandarea mea..AVETI MARE GRIJA>>este foarte neserios si in plus minte prin anumite locuri

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 18 July 2011 - 04:41 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#8 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 18 July 2011 - 08:34 PM

Am luat si eu un motor "ca nou", fara proba.
Motorul avea rulmentii dusi si a fost si desfacut. Am schimbat rulmentii, acum e ok motorul, nu l-am sunat sa i-l returnez, il pastrez fara probleme, insa produsul nu a fost conform descrierii.
Intrucat am putut remedia singur problemele, nu l-as acuza de teapa, insa de putina neseriozitate da.
Poate si el a primit la fel motorul si nu a stiut ce e cu el, poate nu a facut-o intentionat, cine stie ...

Aceasta postare a fost editata de Cosminake: 18 July 2011 - 08:35 PM

0

#9 Useril este offline   Călin™ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 July 2011 - 12:07 AM

Vezi postareaKitty, la 18 July 2011 - 04:39 PM, a spus:

si eu va sugerez sa aveti mare grija cand faceti schimb cu el.este neserios si in plus minte,cel putin pe mine.am facut o tranzactie cu el prin care am facut un schimb el mi-a zisd ca modelul este functional,insa servoul era ars.ma rog i-am sesizat acest lucru nu mi-a raspuns.asta inainte sa imi spuna in vreo doua randuri ca a trimis modelul si de fapt nu il trimise.intr-un final s-a realizat schimbul,insa nu am primit pachetul complet,a omis sa imi trimita o roata,dupa acre am reusit sa iau legatura cu el,prin care admise acest lucru si in plus a zis ca imi trimite roata pe urma.la fel a zis ca imi trimite roata intr-o zi dar nu op trmise.intr-un final a zis ca a pus roata lunea trecuta(11.07.2011)insa nici pina in ziua de azi nu am primit coletul,desi am incercat sa iau legatura cu el si prin PM si prin messenger,dar nimic.asta e...asta e recomandarea mea..AVETI MARE GRIJA>>este foarte neserios si in plus minte prin anumite locuri

1. servo-ul nu era 'puscat'
2. io zic sa-ti aduci aminte care dintre noi a primit primul coletul, cu toate ca atunci cand te-am rugat sa-mi dai AWB-ul coletului o tot scaldai cum ca l-au trimis defapt niste colegi si ca nu ai cum sa faci rost de el....lucru total neadevarat ca sa nu zic MINCIUNA pt ca in formularul primit odata cu coletul scrie ca tu ai trimis masina ramburs cand ai primit-o pe a mea deci la partea cu mintitul m-as abtine putin in locul tau.
3. uite si pretioasa roata pe care din diferite motive nu am reusit sa o pun mai devreme

Fisiere atasate

0

#10 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 20 July 2011 - 06:13 PM

da ceea ce am zis asa a si fost.eu credeam ca a fost trimisa,dar colegii nu au trimis-o,deci nu am mintit de fel.asa ca urmatoarea zi cand a venit coletul a plecat si a meu.si am primit roata cu vreo 5 zile intarziere....las la latitudinea altora sa aprecieze corectitudinea ta

P.S. nu e voarba de pretioasa roata,e vorba de gest.daca vrei adevarul pot face public toate mesajele,sa vedem de cate ori ai zis ca ai trimis coletul si de cate ori ai zis ca ai trimis roata.iar legat de servo poate confirma si radu :good:

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 20 July 2011 - 06:15 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#11 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 20 July 2011 - 09:45 PM

Eu am facut treaba buna cu el. Nu este tepar sau altceva, dar intr-adevar mi-a aratat ca este foarte ocupat. Bafta la dispute, dar omu' este in regula... poate problema este si ca intre voi este o anumita distanta iar eu m-am vazut personal cu el...
@Stamate: la anumite propuneri sau MI-uri in sine, mai ales daca mi se par "sub centura" sa ma extprim frumos, sau neinteresante, nici eu nu ma sinchisesc sa raspund. Se mai zice ca si tacerea-i un raspuns...

Iar, Radu, ca sa cataloghezi pe cineva ca fiind neserios, si sa ii expui pe aici adresa, si alte cele, de altfel personale, e cam mult. Daca era tepar poate era in regula, dar pentru asta...

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 20 July 2011 - 09:47 PM

0

#12 Useril este offline   Călin™ 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 20 July 2011 - 10:04 PM

Vezi postareaKitty, la 20 July 2011 - 06:13 PM, a spus:

da ceea ce am zis asa a si fost.eu credeam ca a fost trimisa,dar colegii nu au trimis-o,deci nu am mintit de fel.asa ca urmatoarea zi cand a venit coletul a plecat si a meu.si am primit roata cu vreo 5 zile intarziere....las la latitudinea altora sa aprecieze corectitudinea ta

P.S. nu e voarba de pretioasa roata,e vorba de gest.daca vrei adevarul pot face public toate mesajele,sa vedem de cate ori ai zis ca ai trimis coletul si de cate ori ai zis ca ai trimis roata.iar legat de servo poate confirma si radu :drinks:

Hai ca m-ai facut tare curios. Ce anume poate confirma Radu legat de servo?
0

#13 Useril este offline   radu94 

• GNS Racing
  • PipPipPipPipPipPipPip
    Ciclism

Postat 08 August 2011 - 04:59 PM

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar din ce vad, aici cel putin imi raspunde si mie Calin. Am o singura intrebare: Imi vei trimite candva banii sau nu?

stima,
Radu

Aceasta postare a fost editata de radugns: 08 August 2011 - 04:59 PM

0

#14 Useril este offline   raphaeloo 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 16-June 08

Postat 14 August 2011 - 02:04 PM

Toata stima si respectul pt Călin™, a fost punctual, serios si un cumparator bun, sper sa se bucure de noul Savage. Toate cele bune !
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro