februarie 2005 acuma e cu zapada!
Postat 20 February 2005 - 11:25 PM
Imagini atasate
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 21 February 2005 - 12:56 PM
indivizii din [Poze 070] de la stanga la dreapta:
Guest fiul, IlPadrino, Guest tatal, DMC, Zod, Valteras, mai la spate cu sapca neagra PavCostel, si ultimul pe linia 1, SoareGeo
din pacate nu-l cunosc pe cel situat intre Zod si Valteras (randul 2)
a fost un flug-tag extraordinar!
Aceasta postare a fost editata de IlPadrino: 21 February 2005 - 12:57 PM
0728.26.93.19
Postat 22 February 2005 - 05:39 PM
bafta si minuni!
Aceasta postare a fost editata de mizzone: 22 February 2005 - 05:40 PM
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 22 February 2005 - 10:10 PM
AM FACUT DOAR PATRU ZBORURI DAR SUFICIENT CA SA-MI DAU SEAMA CA NU SE COMPARA CU NIMIC DIN CE AM ZBURAT PANA ACUM .
ACEST AEROMODEL MI-A SCHIMBAT CONCEPTIA DESPRE CEEA CE TREBUIE SA FACA UN ACROBAT ADEVARAT .
Postat 22 February 2005 - 10:39 PM
Sper sa o poti pune si sa ne ti la curent cu informatii. Mai multe persoane ce au gustat din deliciul park fly-erelor ar vrea sa treaca si la acrobat.
Succes si cer senin!
Aceasta postare a fost editata de MrSpace: 22 February 2005 - 10:41 PM
Postat 03 March 2005 - 02:03 PM
soare_geo, la 3 Mar 2005, 14:53, a spus:
...ala e andi...da noi ii spunem cu drag "Valterasu", taticu electricelor pe o raza de cateva sute de km!!!!! O are in urina: cum crezi ca a aparut brusc langa modelul tau?!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 03 March 2005 - 02:48 PM
Marinaru, la 3 Mar 2005, 14:03, a spus:
Marinare, corect se spune: 'andi bell! Si nu e "taticu'", e "matushul"! Adica nu "matusha"!
Postat 03 March 2005 - 04:19 PM
soare_geo, la 3 Mar 2005, 15:20, a spus:
nu conteaza care era la mansa, conteaza ca se sperie ciorile din parc de pocitania aia taiata cu cutitu' de macelar...
luati-va, bai, aripi taiate de oameni care se pricep, nu mai reinventati voi apa calda!
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 21 March 2005 - 02:04 PM
soare_geo, la 3 Mar 2005, 14:53, a spus:
pe el nu-l chema nimeni, toata lumea il trimite...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.