Modelism - RHC Forum: Nelamuriri despre ... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Nelamuriri despre ...

#1 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 20
  • Inregistrat: 14-June 11
  • Interests:Modelistica

Postat 17 June 2011 - 10:15 PM

Am si eu niste nelamuriri despre urmatoarele avioane * : -
SKY RUNNER RTF
MiniMag
Renumitul EasyStar
Mini Bee
FunJet
Aeromodel Double 3D, kit depron

1. Pentru ce nivel de cunostinte sunt : - beginner , intermediate , advanced ?

2. Ce experiente ati avut cu ele ( zbor placut , lejer , nervos etc... )

3. Radiocomanda Spring TG661 este buna pentru toate modelele

4. Ce upgradeuri pot sa le fac?

5. Viteza maxima ?

6. Daca aaveti sa imi aratati niste videouri , poze cu ele

7. Merita investitia

8. Daca am mai uitat ceva edittez :rofl:

Am facut acest topic pentru a nu mai crea multe altele cu aproape acelasi continut. :good:

Multsan anticipat ! :huh:
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 17 June 2011 - 10:31 PM

Iti recomand o iesire la camp cu cei din Iasi.
O sa te lamuresti mai mult decat am putea noi sa punem in acest topic, care cred ca ar si iesi o varza daca fiecare s-ar apuca sa isi spuna parerile despre cate un model.
Si sa stii ca in domeniul acesta nu prea este loc pentru "care ofera mai mult pentru banii bagati", ceeace se pare ca incerci sa afli, totul e mult prea personal si subiectiv.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   PaunFD 

• Aeromodelist de cumetrie
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 22-November 10
  • Interests:IT, Auto engine tunning and driving, Aero - hobby.

Postat 17 June 2011 - 11:04 PM

@Renatoa are mare dreptate: se vor umple multe pagini de "recomandari" si discutiii referitoare la ceea ce incerci tu sa afli si aproape ca nu vei reusi sa intelegi mare branza din sutele de posturi care se vor scrie despre acestea.
Pentru a te lamuri cat mai bine, cea mai buna solutie este sa iesi o tura la camp cu aeromodelistii pasionati din Iasi.

Desi n-ar fi chiar corect, am sa incerc pe scurt, sa scriu cateva randuri despre modelele afisate de tine:
1. sky runner rtf din cate am vazut, vrea sa fie o copie/clona a lui easy star, formula RTF (ready to fly). Cum nu stiu nimic despre aceasta ... orice comentariu in plus, in afara faptului ca se vrea a fi un trainer ieftin si probabil bun, n-ar fi corect din partea mea sa postez. Trainer = incepator/beginer
2. minimag-ul, este tot un trainer, dar nu este RTF, deci mai trebuie piese ca sa poata fi zburabil, piese care s-ar putea sa-i ... dubleze pretul. Totusi, in opinia mea, minimag-ul este un trainer mai mult destinat pilotilor beginer - intermediate. In prezentare chiar spune ca ... "echipamentul de pe easy-star se poate pune pe minimag" ... . Totusi, fiind un model facut de cei de la Multiplex, cu siguranta este ceva de calitate.
3. Easy star-ul ... cu functia "search" ai sa gasesti impresii si date mult mai detaliate despre el. Oricum, lumea il lauda ca fiind cel mai bun trainer, desi, eu personal sunt de parere ca sunt aeromodele mult mai potrivite decat acesta.
4. mini bee-ul un alt trainer bun atat pentru beginer cat si pentru intermediate. Oricum, pare a fi o jucarie ... mai mult decat un model. totusi pretabil initierii in acest hobby/sport. Problema este ca la cele 65g, cat spune producatorul ca are, nu va zbura prea bine la vant mai puternic de 10kmh (cu oarecare indulgenta), zborul devenind mai mult o zbatere inutila pentru a mentine avionul in aer.
Poate ca s-ar comporta excelent intr-o sala de sport, acoperita. Cu siguranta insa, la cele 65g ale sale, trebuie sa reziste bine trantelor inerente inceputului acestui sport.
Nu are eleroane, deci ... zborul cu el si mai precis, invatarea tainelor zborului cu acesta, va fi incompleta (in opinia mea).
5. funjet-ul este un model de viteza, sunt guri rele care spun ca l-au zburat si cu peste 300kmh, insa in nici un caz nu este destinat incepatorilor si nici pilotilor intermediari. La viteza aia ... cel mai mic "tremurat" de stick si cea mai mica clipa de neatentie se poate solda cu ... o gramada de polistiren, sub forma de bilute.
6. Aeromodelul double 3D, kit depron este ... clar destinat pilotilor avansati si profesionisti. Este un model de inalta performanta acrobtica, pentru piloti gen @bigfoot, AG77HESS si ceilalti care zboara de ceva timp.

Radiocomanda aceea spring, pare a fi o radiocomanda buna, insa se gasesc pe net radiocomenzi, poate mai complexe si de ce nu, mai performante, la cca 100lei peste.
Receptorul este destul de usor (6grame) ceea ce-l face pretabil la multe modele, inclusiv la cele care ar trebui sa cantareasca RTF pana in 200g. In mod clar se potriveste la aproape toate modelele electrice si probabil ca si la unele cu motor cu combustie interna, dar ...

Inainte de a lua o hotarare, mai informeaza-te si daca este posibil, prin viu grai si poate si putina practica, ar fi si mai bine. Chiar si pe forum, urmarind topicurile destinate incepatorilor, vei afla multe lucruri interesante, care te pot ajuta, in luarea unei decizii.
Multa bafta!

Aceasta postare a fost editata de bitex: 18 June 2011 - 02:17 PM

"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
Ion Iliescu - Strategie si Reforma
0

#4 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 18 June 2011 - 11:46 AM

Doar minimag si ezstar sunt bune pt tine.Am 12 ore de zbor cu ezstarul.Statia aia e o prostie pentru avioane,e o statie ordinara cu 4 canale dar cu canale neproportionale in plus.Uit-o.Poti sa le pui motoare brushless,eleroane,frane flaps,lumini orice vrea capusoru tau.

La ce iti trebuie viteza?Vrei sa stii cat de repede il crash-uiesti?

Filme cu ezstar
Vezi pe cananul meu ca sunt mai multe

Dupa tot ce zici mi se pare ca pentru tine nu merita.Pentru toti virusatii adevarati merita fiecare banut.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 18 June 2011 - 01:58 PM

Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#5 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 18 June 2011 - 11:52 AM

cauta in zona la tine pe cineva sa te indrume, e mult mai simplu si asa. statia cel mai bine ia una cat de scumpa poti. cele ieftine sunt proaste si poti crashui modelu din cauza ei. spektrum, futaba, hitec, si turnigy 9x merita sa te uiti dupa ele. bafta la cautat ia ca avioane easy star si minimag merita. nu ai nevoie de viteza acuma. tie iti trebuie ceva domol si usor de invatat. viteza si acrobatii dupa vreun an asa. eu dupa un an am renuntat la trainere si mi-am luat un extra 300(acrobat) si uite aici

Aceasta postare a fost editata de bitex: 18 June 2011 - 02:10 PM

MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#6 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 June 2011 - 12:27 PM

viteza a fost asa , o curiozitate de-a mea :)
0

#7 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 June 2011 - 12:41 AM

Dilema :

Ce acumulator ar trebui la radiocomanda Linkul meu din dotare ? Sau merge si pe baterii simple AA
0

#8 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 22 June 2011 - 08:06 AM

Vezi postareaXmeX, la 22 June 2011 - 12:41 AM, a spus:

Dilema :

Ce acumulator ar trebui la radiocomanda Linkul meu din dotare ? Sau merge si pe baterii simple AA

afli tu cand o cumperi
0

#9 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 23 June 2011 - 09:48 PM

Aoleu! Acum am vazut. :good: Multumesc PaunFD pentru consideratia ta fata de experienta mea in materie de aero, exprimata la punctul 6. Realitatea este simpla: pot zbura absolut orice model, la orice viteza, orice greutate, etc, la ``prima mana``, dar sunt un incepator pe viata. Sunt altii meseriasi adevarati la ``robinete``, care merita sa fie nominalizati si cu care eu nu ma voi compara niciodata. Bucuria mea cea mai mare este cand reusesc sa ``virusez`` o persoana noua si sa-i ``pun statia in mana``.
0

#10 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 June 2011 - 10:00 PM

Ca sa-i raspund si omului. Eu recomand un MiniMag, care este foarte rezistent, pasnic si permisiv. Deasemenea, dupa ce-i prinzi usor mersu`, o sa-l poti supramotoriza sa-l faci racheta. Face figuri acrobatice, zbpoara pe spate, verticala, destul sa nu te plictisesti chiar si un an ca si incepator. Se repara foarte usor in caz de crash. Daca te hotarasti la el, eu iti sugerez sa-i mai bagi saibe sub motor si sa-i maresti unghiul motorului. Pt inceput nu-i pune baterie babana; lasa-l mai usor. Nu-ti trebuie smecherie de statie pt el, merge si ``la sentiment``, adica fara expo.
Sa ai bafta si felicitari celui care te-a ``infestat``!

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 23 June 2011 - 10:02 PM

0

#11 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 23 June 2011 - 10:06 PM

Vezi postareaPaunFD, la 17 June 2011 - 11:04 PM, a spus:

Inainte de a lua o hotarare, mai informeaza-te si daca este posibil, prin viu grai si poate si putina practica, ar fi si mai bine. Chiar si pe forum, urmarind topicurile destinate incepatorilor, vei afla multe lucruri interesante, care te pot ajuta, in luarea unei decizii.
Multa bafta!

Ieri a venit unchiul meu din Austria :good: , are si el virusul si mi-a facut cadou un cassena 182 si o Futaba FX-30 :D . Din cate am vazut este foarte bun(a) :D . Il am pe al langa mine 1 sapt deci sper sa pricep o iota din manulalul la radiocomanda :) si sa invat ceva ceva . Ce pareri aveti despre avion :D ?
0

#12 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 759
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 24 June 2011 - 05:56 AM

Te invidiez pentru statia aia..........
0

#13 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 June 2011 - 11:32 AM

Vezi postareatetea, la 24 June 2011 - 05:56 AM, a spus:

Te invidiez pentru statia aia..........

:D Norocul incepatorului :pardon:
0

#14 Useril este offline   tetea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 759
  • Inregistrat: 04-April 08

Postat 24 June 2011 - 05:31 PM

Merita toti banii.......TE FELICIT.....daca ai drum prin Iasi si oarece experienta pe simulator, Eu am o statie care merge in regim elev-profesor, cuplata la un EZ.....pregatite special pentru incepatori...putem face o proba (referitor la capacitatea ta de pilotat)....
0

#15 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 24 June 2011 - 05:49 PM

Unchiul tau nu cumva este ruda si cu mine? Sunt cuminte, mananc tot si ma culc devreme...
Felicitari, ai inceput cu dreptul.
0

#16 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 June 2011 - 06:58 PM

Vezi postareatetea, la 24 June 2011 - 05:31 PM, a spus:

Merita toti banii....

Nu e rea deloc, dar TOTI banii... :rolleyes:
Nu e cam mult pentru ce se poate lua cu ei la ora asta ?
0

#17 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 24 June 2011 - 09:01 PM

Vezi postareatetea, la 24 June 2011 - 05:31 PM, a spus:

Merita toti banii.......TE FELICIT.....daca ai drum prin Iasi si oarece experienta pe simulator, Eu am o statie care merge in regim elev-profesor, cuplata la un EZ.....pregatite special pentru incepatori...putem face o proba (referitor la capacitatea ta de pilotat)....

Hmmm... Sa vad cand am drum p'acolo :pardon:
0

#18 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 01:16 AM

Vezi postarearenatoa, la 24 June 2011 - 06:58 PM, a spus:

Nu e rea deloc, dar TOTI banii... :pardon:
Nu e cam mult pentru ce se poate lua cu ei la ora asta ?

Te rog frumos, nu aduce, iarasi, in discutie rahatisurile de la Hobby Poc.
0

#19 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 06:48 AM

Im cer scuze pentru devierea topicului.
0

#20 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 25 June 2011 - 07:54 AM

Dan Mitea, tu dintotdeauna ai trecut ca o persoana cerebrala si ingaduitoare. Dar in ultimul timp lasi impresia ca ai uitat in ce tara traim noi. Tu ai impresia ca suntem masochisti de cumparam produse chinezesti? Uiti ca un salariu mediu aici, in Romania, se apropie de a zecea parte din salariul tau? Ce putem face? Sa nu ne bucuram de acest hobby pentru ca tu nu suporti lucrurile chinezesti? Poti intelege ca acel magazin i-a facut fericiti pe o gramada de oameni chiar daca nu are intotdeauna produse de calitate? Poti intelege de ce unii isi cumpara Dacia si nu Mercedes?
0

#21 Useril este offline   dan_mitea 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 08:03 AM

Nici eu nu am Mercedes si nu-mi permit radio-ul cu pricina. Dar, daca, omul a avut noroc si l-a primit cadou, ce rost avea replica respectiva?
Daca am suparat pe cineva imi cer scuze. Nu am avut intentia.
Multa, multa bafta si pace tuturor.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 25 June 2011 - 08:05 AM

0

#22 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 08:54 AM

Cu scuzele de rigoare atat pentru off-topic, dar si in cazul in care deranjez, vin sa-l completez pe colegul @liviul_vladut spunand urmatoarele:

In idee, cei de la Hk, prin preturile pe care le practica, aduc modelismul mult mai aproape de toti, chiar si de romani. De ex. eu, traitor si salariat bugetar cu vechime de 19 ani de munca, nu imi pot permite sa dau odata 69$ + transportul. Deja chiar si numai 69$ este enorm de mult pentru mine si familia mea, in aceste vremuri de restriste, cand "in casa" imi intra cca 400 - 450euro/luna. O cheltuiala de 69$ afecteaza grav bugetul unei familii care este in jurul valorii de 400 euro. Asta este situatia. In situatia asta, sunt extrem de multi dintre "modelistii" romani.

Acuma, chiar daca pasiunea-i pasiune si ... fiecare vrea lucruri de calitate, analiza si mai ales gasirea celui mai bun raport pret/performanta ... cred ca in cazul modelistilor romani. De asemenea, pentru mine, un ... aeromodel de tipul F16 cu EDF de 50mm este pur si simplu o investitie, in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca ... poate peste vre-un an de zile imi voi permite luxul (si da este LUXUL) de imi mai cumpara fie un alt model fie chiar si kitul pentru F16, in cazul in care il fac bucati! Probabil ca in situatia mea se afla extrem de multi altii!!!

Daca vrei, pentru mine EPO-Parkjet-ul din dotare, este cel putin Volswagen passat, Esky-Nemo e un fel de Toyota Hilux cea indestructibila, iar F-16 ar fi un fel de ... mercedes clasa B.

Nu vreau sa sune ca sfat, sau ceva, pentru ca in mod cert nu este cazul, insa parerea mea este ca atunci cand facem o trimitere si/sau o referire la preturi gen cele de pe HK, ar trebui sa avem permanent in vedere faptul ca un modelist traitor in romania, are cca 400-500 euro din care trebuie sa si traiasca, nu doar sa-i cheltuie pe ... pasiune. De ce?! Pai pentru ca ... pur si simplu, asta-i realitatea!

Poate ca daca venitul ar fi de cca 1000 - 1500 euro/luna situatia si mai ales discutia asta, nu ar mai fi!

Cu respect!
"Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la mentalitate nu eludeaza meandrele concretului" - nu ma intrebati ce inseamna, ca n-am reusit inca sa inteleg ...
0

#23 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 10:57 AM

``Daca vrei, pentru mine EPO-Parkjet-ul din dotare, este cel putin Volswagen passat, Esky-Nemo e un fel de Toyota Hilux cea indestructibila, iar F-16 ar fi un fel de ... mercedes clasa B.``
Foarte tare, frate! Mi-a placut extrapolarea. :)
0

#24 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 June 2011 - 11:16 AM

wo wo wo ... azi am deschis manualul de la radiocomanda si am observat ca imi lipseste un CD si un cablu (pt simulator ) ... pot sa iau un simulator moka de pe net sa mearga fara cablu ... help :o3
0

#25 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5662
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 June 2011 - 11:20 AM

Vezi postareaPaunFD, la 25 June 2011 - 08:54 AM, a spus:

ar trebui sa avem permanent in vedere faptul ca un modelist traitor in romania, are cca 400-500 euro din care trebuie sa si traiasca, nu doar sa-i cheltuie pe ... pasiune. De ce?! Pai pentru ca ... pur si simplu, asta-i realitatea!

Nu vreau sa generalizez, dar in extrem de multe situatii, acei 500 euro sunt pentru cei 2-3 membri ai familiei, nu numai pentru modelistul pasionat. Ca doar atat poate avea, pasiunea: Pentru adevarata realitate nu ramane nimic.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 25 June 2011 - 11:21 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#26 Useril este offline   PaunFD 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2011 - 11:41 AM

Da, poti lua un simulator moca de pe net si folosi statia cu el, da' fara cablu nu va merge!

@Bitex, multumesc mult pentru completare, am banuit ca se va subintelege, pentru ca am vorbit de familia mea si ma gandeam si la familiile celorlati modelisti.
Scuze de off-topic!

@AG-74-HESS, cam astea sunt posbilitatile familiei mele, la momentul actual. Atata pot/putem! N-am gasit alta extrapolare mai ... buna!

Aceasta postare a fost editata de PaunFD: 25 June 2011 - 11:44 AM

0

#27 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 25 June 2011 - 11:51 AM

Super frumoasa expresia referitoare la Hilux!!!!Eu am un Hilux si as vrea sa pot ajunge ca TopGear la polul nord!Referitor la boala generalizata din tara noastra de a cumpara mult si de a avea mult ,e bine sa dramuim cu grija banii.Aeromodelismul poate grav afecta bugetul familiei si orice exces e nociv.Sa ai macar doua modele :unul de zburat in draci,ieftin si care sa consume putin(un trainer de 5-7,5 cmc sau un electric pana in 1,5kg gen motoplanor),cu care sa te poti da pe un capat de drum sau pe o tarla cosita si un model pe benzina 20-26cmc.Toate sa incapa intr-un portbagaj de Logan.Benzinarul se zboara numai cu prietenii si numai cand ai invatat sa zbori "usurelul" cu ochii inchisi.
Un numar mare de modele(vezi tampenia pe care o fac eu) e incomod: incarcarea si mentinerea acumulatorilor,imposibilitatea fizica de a pune pe camp mai mult de doua avioane,timp pierdut la pregatire-montare,alimentare,zbor-manipulari in plus,mai multe scule si accesorii,combustibili diversi si ,in caz de accidentare, timp de reparatii luat din timpul de zbor.Pot si am timp sa-ti raspund la orice intrebare tehnica: mesaj.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#28 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 June 2011 - 12:40 PM

In sfarsit am reusit sa montez 182-u' dar surprize surprize : cand am cuplat acumulatoru au inceput sa se miste eraloanele si toate alea necontrolat ... ;) am luat vechea mea caramida (un e-fly) si se aprindea beculetu rosu' (nu mi s-a ma intamplat niciodata). aveti idee dc , cum pot rezolva :p
0

#29 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 25 June 2011 - 05:19 PM

Vezi postareaXmeX, la 25 June 2011 - 12:40 PM, a spus:

In sfarsit am reusit sa montez 182-u' dar surprize surprize : cand am cuplat acumulatoru au inceput sa se miste eraloanele si toate alea necontrolat ... :help: am luat vechea mea caramida (un e-fly) si se aprindea beculetu rosu' (nu mi s-a ma intamplat niciodata). aveti idee dc , cum pot rezolva :huh:

Vechea ta caramida, cam cat era de veche? Si beculetul rosu unde era de nu ti s-a mai intamplat niciodata? Si marmota invelea ciocolata in staniol?

Uite ce-i... Povestea cu Futaba Fx-30 ai inventat-o ca sa epatezi. Aici nu e site de socializare si nici nu sunt fete (de varsta ta) pe care sa le impresionezi cu futabe de 1000 de europterix.

"Eraloane" placute!

Aceasta postare a fost editata de rad_gaby: 25 June 2011 - 05:21 PM

0

#30 Useril este offline   XmeX 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 June 2011 - 05:55 PM

Vezi postarearad_gaby, la 25 June 2011 - 05:19 PM, a spus:

Vechea ta caramida, cam cat era de veche? Si beculetul rosu unde era de nu ti s-a mai intamplat niciodata? Si marmota invelea ciocolata in staniol?

Uite ce-i... Povestea cu Futaba Fx-30 ai inventat-o ca sa epatezi. Aici nu e site de socializare si nici nu sunt fete (de varsta ta) pe care sa le impresionezi cu futabe de 1000 de europterix.

"Eraloane" placute!
:help:

Ai drepatate caramida nu-i veche o am de o luna si radiocomanda FX-30 chiar o am
http://imageshack.us...8/82804987.jpg/
Caramida am luat-o la okazii si nu am folosito pana azi ... imi era frica sa nu stric ceva la 30 :D
uite si marmota cu ciocolata - :huh:

Am deja iubita nu ma intereseaza de altele . Stiu ca nu e un site de socializare ...
Am rezolvat problema deci nu-mi mai trebuie nimic ^_^
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro