![Imagine atasata: clasament seniori.JPG](http://www.rhcforum.ro/uploads/monthly_06_2011/post-20773-0-81478300-1309278265_thumb.jpg)
Campionatul National 1/10 si 1/18 electric touring Vaslui - 24-26 iunie 2011
Postat 29 June 2011 - 12:36 AM
Intr-adevar a meritat sa fac 4000 km pt acest concurs, sint bucuros ca am gasit o pista si o organizare foarte buna. Din pacate ,antrenorul piticilor mei ne-a facut numai surprize ,,placute" (in caz ca nu stiati nici macar nu i-a felicitat). Bravo organizatorilor pt. efortul depus, vom veni si altadata cu placere, dar vor concura bineinteles pt alt club, ciao.
Postat 29 June 2011 - 08:20 PM
Revin pe acest forum dupa o lunga perioada de timp, o fac cu placere si sper pentru multa vreme de acum incolo. Bine v-am regasit :)
- Competitia de la Vaslui a avut tot ce-i trebuia pentru a se clasa pe primul loc in topul competitiilor organizate in RO pana la acest moment. La acest nivel se pot face invitatii la nivel international, fara nici-o retinere !
- Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, iar participantilor pentru spiritul de competitie dovedit si nivelul la care au ajuns.
- Nu este de neglijat nici numarul pilotilor participanti, cel mai mare de pana acum la competitiile de Touring.
- Personal multumesc tuturor celor care au fost aprope de noi, moral si material.
- S-auzim numai de bine !
faur senior
- Competitia de la Vaslui a avut tot ce-i trebuia pentru a se clasa pe primul loc in topul competitiilor organizate in RO pana la acest moment. La acest nivel se pot face invitatii la nivel international, fara nici-o retinere !
- Felicitari organizatorilor pentru efortul depus, iar participantilor pentru spiritul de competitie dovedit si nivelul la care au ajuns.
- Nu este de neglijat nici numarul pilotilor participanti, cel mai mare de pana acum la competitiile de Touring.
- Personal multumesc tuturor celor care au fost aprope de noi, moral si material.
- S-auzim numai de bine !
faur senior