Modelism - RHC Forum: futaba T6EX - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

futaba T6EX nu pricep o iota din meniu

#1 Useril este offline   FLUERARU 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 613
  • Inregistrat: 27-October 10

Postat 16 June 2011 - 08:39 AM

Salut,este cineva care are modelul din titlu?Am inceput pe simulator si nu reusesc sa fac setarile la manse,
Statia are 6 modele de memorie,imi poate spune cineva setarile pentru ''mod avion'' care are 3 servo montate(eleroane , profundor si directie)
Daca are cineva statie ca aceasta ma poate lamurii si pe mine?lasati un numar de telefon si sun eu,din manualul statie nu inteleg m-ai nimic:
6EX-2.4GHz

daca va uitati pe pagina 10 modelul din stanga care are doar eleroane profundor si directia(ruder....cred) arata ca unul
dintre eleroane se leaga pe canalul 1 si celelalt pe canalul 6 .......

Eu cum spuneam am un mini swift si are un singur servo pe eleroane ,deci,trebe sa conectez servo la un singur canal(sau 2) asa cum arata in poza din manual?

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif

Multumesc

0

#2 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2393
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 16 June 2011 - 09:25 AM

Vezi postareaFLUERARU, la 16 June 2011 - 08:39 AM, a spus:

Salut,este cineva care are modelul din titlu?Am inceput pe simulator si nu reusesc sa fac setarile la manse,
Statia are 6 modele de memorie,imi poate spune cineva setarile pentru ''mod avion'' care are 3 servo montate(eleroane , profundor si directie)
Daca are cineva statie ca aceasta ma poate lamurii si pe mine?lasati un numar de telefon si sun eu,din manualul statie nu inteleg m-ai nimic:
6EX-2.4GHz

daca va uitati pe pagina 10 modelul din stanga care are doar eleroane profundor si directia(ruder....cred) arata ca unul
dintre eleroane se leaga pe canalul 1 si celelalt pe canalul 6 .......

Eu cum spuneam am un mini swift si are un singur servo pe eleroane ,deci,trebe sa conectez servo la un singur canal(sau 2) asa cum arata in poza din manual?

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/blink.gif

Multumesc

Daca se foloseste un singur servo pentru eleroane,de obicei aceste se foloseste pe canalul 1.Canalul 6 se foloseste cand ai servo independent pentru fiecare eleron.Nu stiu cum e la Futaba,dar ar trebui ca profundorul sa fie pe 2,directia daca exista trebuie pe 3 ori 4.La mine motorul e pe 4,si directia e pe 3.
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#3 Useril este offline   adi 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 14-September 08
  • Interests:Fly

Postat 16 June 2011 - 10:09 AM

Am eu aceasta statie iar ordinea este urmatoarea:
canalul 1 eleroane (in cazul unui servo )
canalul 2 profundor
canalul 3 motor
canalul 4 directie (daca exista )
canalul 5 tren de aterizare escamotabil (optional)
canalul 6 flaps (optional ) dar se poate mixa canalul 1 cu 6 pentru modelele care au cate un servou pe fiecare eleron
0

#4 Useril este offline   Motorrad 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 29-May 09

Postat 16 June 2011 - 10:16 AM

Daca ai un singur servo pe eleroane (cazul tau), sau daca folosesti 2 servo legate prin cablu Y, se leaga la canalul 1. Verifica sa se miste in directia buna, daca nu, selecteaza reverse pe canalul 1.
Canalul 6 e folosit pentru Flaps, sau daca folosesti cate un servo pe fiecare eleron pentru mix-ul Flaperon.
Profundorul il legi la canalul 2.
Directia la canalul 4.
ESC-ul il legi la canalul 3 (Throttle). La statia mea (T6EX) canalul 3 trebuie setat pe reverse, dar verifici, cand conectezi, cu stick-ul la minim, daca ESC-ul incepe si piuie si intra in meniu, atunci trebuie pus pe reverse.
Speed 3D
Guppy MKII
Spitfire IX
Me 109G
--------------------------------------
JIF 65
Springer Tug
Salupa vietnameza
1/10 Tamiya BMW Z4 M Coupe Racing - electric
1/10 Carson VW Scirocco - termic
Have fun - repeat as needed
0

#5 Useril este offline   FLUERARU 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 613
  • Inregistrat: 27-October 10

Postat 19 June 2011 - 08:40 PM

Salut baieti,multumesc fffffoarte mult pentru raspunsuri,informatiile au fost de un real ajutor,dar problema este ca setarile pe care le-am facut la mini swift-ul meu nu dau cu cele de pe simulator,Un coleg de aici de pe forum s-a oferit sa ma ajute sa instalez simulatorul (phoenix RC simulator) de la el de acasa si pe aceasta cale ii multumesc ffoarte mult,dar cu setarile nu ma poate ajuta pentru ca el are alt tip de statie decat ce am eu,intrebarea este : ma ajuta si pe mine cineva sa zbor primul avion pe simulator?Cum am zis am o jucarie mini swift si o cesna 182 care este pe drum,dar inainte sa le zbor vreau sa invat comenzile statie pe simulator apoi scoatem pe cele adevarate la camp.Este cineva care ma poate ajuta cu setarile pe simulator?Contra cost bine-nteleshttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/happy.gif,
Cine are futaba T6EX si are acest simulator instalat , folosim ''team viewer''si imi poate face setarile de acasa pe calculatorul meu
Multumesc inca odata,Stimahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro