Modelism - RHC Forum: Combustibil Tornado Flight 10% - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Combustibil Tornado Flight 10% culoare ciudata

#1 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 244
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 03 July 2013 - 09:06 PM

In weekend-ul trecut am desfacut un nou bidon de combustibil de 4 litri Tornado Flight 10%. Am constatat cu neplacere ca nu mai avea culoarea roz transparent pe care o stiam eu ci maro murdar, ca o motorina de proasta calitate. Dincolo de aspect, sa fi schimbat si calitea? A avut cineva probleme cu acest combustibil? Sa fi pus eu mana pe un bidon de calitate indoielnica?
Multumesc.
0

#2 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 03 July 2013 - 09:19 PM

Eu i l-am cumparat de la RR, a zburat cineva la RR cu acest combustibil, pareri ? Avea acelasi aspect ca cel descris mai sus ?
... cu picioarele pe pamant ...
0

#3 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5157
  • Inregistrat: 16-December 10

Postat 03 July 2013 - 09:46 PM

tot de la RR am luat si eu un Tornado Flight 10%. A mers de minune. nici o problema cu combustibilul. Mai am cam jumate de litru din el. A fost fara cusur, Merci Phoenixmodels.

Am vazut Tornado maro si totodata am vazut si tornado roz...!...cred ca epinde de lot!

Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 03 July 2013 - 09:47 PM

0

#4 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2863
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 04 July 2013 - 06:06 AM

Vezi postareaMihai_supy, la 03 July 2013 - 09:46 PM, a spus:

tot de la RR am luat si eu un Tornado Flight 10%. A mers de minune. nici o problema cu combustibilul. Mai am cam jumate de litru din el. A fost fara cusur, Merci Phoenixmodels.

Am vazut Tornado maro si totodata am vazut si tornado roz...!...cred ca epinde de lot!

subscriu ce a zis MIHAI..si eu am luat de la RR un bedon de 10% si nu am probleme ...e posibil ca bidonul sa nu fi fost etans, atunci isi cam schimba culoarea ..bafta

Aceasta postare a fost editata de incepatoru: 04 July 2013 - 06:07 AM

0

#5 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 08:58 AM

Culoarea maro nu putea fi data decat de ulei, celelalte ingrediente fiind transparente. De aici si temerea mea. Nu cumva au inceput sa foloseasca ulei de mai slaba calitate pentru a mai micsora costurile de productie? Fireste, aceasta calitate mai slaba o poti vedea in timp, nu dupa un bidon.
Ce sa inteleg prin " depinde de lot"? Ca Tornado fabrica acelasi tip de combustibil dupa retete diferite?
Cum isi "cam" schimba culoarea? Am un bidon vechi de 4 ani care are aceeasi culoare, roz. Pe acesta eu l-am desigilat.
0

#6 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 02:22 PM

Daca ti-e frica sa-l testezi - dami-l mie, si-l testez eu pe tot. Eventual platesc eu transportul!....

Zic si eu, na, ce sa fac?
0

#7 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 07:55 PM

Asta e ideea, nu vreau sa testez. Eu vreau doar sa-l folosesc. Am cumparat un produs care nu este asa cum il stiam eu si am vrut sa ma asigur ca este in regula. Nu ma protapesc nici in culoare, nici in bidon. Doar in calitate. Pretul motorului este mult superior pretului bidonului si nu vreau sa experimentez combustibili dubiosi. O sa astept raspunsul fabricantului. Multumesc pentru raspunsuri.
0

#8 Useril este offline   Mihai_supy 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 09:26 PM

si atunci de ce ne-ai intrebat pe noi?..Nu aveai incredere in Sierra sau Phoenix, ca altii din cate stiu nu au fost la RR!.

Sa ne zici si noua care a fost raspunsul, asa, sa nu murim de curiozitate.
0

#9 Useril este offline   vld 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 10:45 PM

Am contactat fabricantul dupa ce am initiat topicul, pentru ca nu am primit un raspuns multumitor aici. Incredere nu am nici in Sierra, nici in Phoenix. De la amandoua magazinele am primit si gunoaie de-a lungul timpului, la urma urmei sunt comercianti nu fabricanti, ia produse de acolo de unde e mai ieftin. Oricum, nu am vrut sa implic nume de magazine aici, tocmai sa nu aud pareri partinitoare sau sa para ca improsc cu noroi.
Eu sunt un modelist cu putina activitate. Am facut presupunerea ca exista modelisti mai activi care au elucidat deja problema culorii. Trag concluzia ca nimanui nu i-a pasat ca acest combustibilul nu mai e la fel.
0

#10 Useril este offline   ARU 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1427
  • Inregistrat: 15-February 08
  • Interests:aero

Postat 05 July 2013 - 01:08 AM

in opinia mea este un topic rau intentionat , ba ca nu doresti sa faci publicitate negativa la magazinele de unde ai cumparat produse dar le pomenesti cu drag , si sunt firme de unde ai cumparat " numai gunoaie " cum zici ! am cateva intrebari ! ai vorbit la magazinul respectiv sa vezi care este cauza privind culoarea combustibilului ? a incercat sa ajungi la o intelegere amiabila ?
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro