Modelism - RHC Forum: HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

HOBBYCONSTRUCT AIR SHOW SANPETRU BRASOV EDITIA A VIII-A 5-6-7 august 2011

#1 Useril este offline   Hobby Construct 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 09-January 09

Postat 14 June 2011 - 10:19 PM

A sosit momentul de a va putea invita si a opta oara la intalnirea traditionala Zilele Hobbyconstruct.Anul acesta ne intoarcem in locul mult agreat de noi, unde a inceput aceasta poveste la aerodromul sportiv Iosif Silimon din Sanpetru. Avem sprijinul prietenilor vechi si noi care se simt echipa Hobbyconstruct, al colectivului aeroclubului Iosif Silimon, al aeroclubului KRONFLY, si al sectiei de modelism al Aeroclubului Romaniei.
Ca si in anii trecuti contam pe participarea tuturor pilotilor seriosi, indiferent de categoria modelelor cu care vor sa participe. Intelegem prin seriozitate zborul in conditii de siguranta deplina fara a crea evenimente sau situatii de pericol.
Ne permitem sa denumim intalnirea noastra AIR SHOW, datorita evolutiilor participantilor, care de fiecare data au reusit sa faca un adevarat spectacol.
Va asteptam incepand cu data de 5 august, vineri. Sambata 6 august de la ora 10 dorim sa incepem un maraton cu aeromodele in aer, pana cand va trebui sa trecem la "cele lumesti"(AMG etc.)
Duminica zbor de voie si apoi "spartul targului".
Dotari existente:
Teren de zbor delimitat tuns frezat
Loc de parcare
Loc de campare
Hangar pt. depozitarea modelelor peste noapte
Curent electric
Gratar
Foisor cu mese si banci
Apa curenta, grup sanitar
Cazare contra 6 euro/noapte langa hangar in camere de cate 6 persoane (3 paturi supraetajate)+ dus.
Ca de obicei nu va promit si nu va sfatuiesc nimic, dar va astept cu convingerea ca din nou ne vom simti bine impreuna
Cu deosebit respect la adresa comunitatii modelistilor,
Giro Zoltan.
0

#2 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 15 June 2011 - 09:48 AM

Desi mi-a fost drag "portavionul",trebuie sa salut o atare intrare in normal: Hobby Construct ,la radacini, pe aerodromul Sanpetru.Multumim dl.Giro ca nu renunta la a sprijini aeromodelismul romanesc cu aceste evenimente.
Flypol participa.Exista sansa unica sa am ca ivitat pe Alexander Frisch(Frisch Modellbau),mama si tata tuturor Wilgilor din lume.Invitatia a fost acceptata si sper sa se onoreze(sunt ceva costuri dar merita).Sectia de aeromodelism seniori va inaugura ,cu aceasta ocazie,noul sediul tehnic.Impatimitii F4C sunt invitati din oficiu !
Bine ca zboara si....insectele !
0

#3 Useril este offline   Flying Kettle 

• Adevaratul ceaun zburator!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2498
  • Inregistrat: 17-December 02

Postat 16 June 2011 - 09:07 AM

Daca avem certitudinea ca nu zboara iar 1:1, e bine; daca bagati si un pic de vant pe panta, e super. AMG incearca sa vina la datorie anul asta.
Nu mancati de pe jos! Dauneaza grav sanatatii !

Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
0

#4 Useril este offline   ovidiudinescu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 22 June 2011 - 02:12 PM

Ma voi stradui sa particip, cel putin ca spectator, pe 6 august.
Numai bine,
Ovidiu Dinescu

PS Domnule Giro, se intampla ceva cu site-ul dumneavoastra!?
0

#5 Useril este offline   Horja 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1881
  • Inregistrat: 10-January 08

Postat 22 June 2011 - 10:12 PM

Un mic preambul de astazi cu zboruri pe Sanpetru: a fost placut si impresionant prin coabitarea cu 1:1 chiar si in lipsa leopardului care a scapat din cusca :blink: .
Pista de aeromodele este foarte buna si a fost suficienta si pentru ULM-uri ceea ce spune ceva despre dimensiuni.
Pozele am apucat sa le pun la jurnal de zbor Sanpetru pe alt forum datorita spatiului alocat. :)
Sper sa am posibilitatea sa particip mai ales ca primul contact cu aero a fost pe Sanpetru iar prima reluare de contact cu aeromodelismul a fost pe portavion :)
Numai bine

Aceasta postare a fost editata de Horja: 22 June 2011 - 10:13 PM

0

#6 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 June 2011 - 11:30 AM

Am mai facut noi o tentativa sa ne intalnim;acum nu vom scapa ocazia.
0

#7 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 29 June 2011 - 06:25 PM

Coabitarea cu 1x1 e doar o iluzie....stiu din surse 100% sigure ca suntem injurati de cate ori se zboara cu planoarele...ar fi chiar fericiti sa nu ne mai vada pe acolo...norocul nostru e ca s-au mutat pentru o perioada la Ghimbav....
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#8 Useril este offline   RedBaron 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1639
  • Inregistrat: 30-April 06

Postat 02 July 2011 - 04:00 PM

Nu injura nimeni pe nimeni John... Problema apare doar atunci cand se zboara 1:1 , iar modelisti nu respecta regula simpla cu degajat pe partea cealalta a drumului dupa decolare... De multe ori s-a zburat cu modele acolo,in acelasi timp cu 1:1 si nu au fost probleme, respectand o regula simpla...

Cand regula nu se respecta, apar probleme de genul celeia pe care am avut'o eu cu @AVI.. eu in planor, el cu modelul... s-a infipt exact in cablul meu de remorcaj.

E drept , la nivelul de intrunire ar fi complicat daca s-ar zbura 1:1 , asa cum s-a intamplat in 2007 daca nu ma insel...
KIT GUPPY
Ce e portanta? o floare ce se naste din viteza...
0

#9 Useril este offline   nicajohn 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 20-August 06
  • Interests:aeromodele

Postat 03 July 2011 - 10:24 AM

Pentru un pilot cu experienta ta nu ar fi problema sa faca slalom printre modele.....
Lasand gluma, aerodromul din Sanpedro ofera suficient spatiu pentru toti, e un loc minunat de zbor, vreme buna sa fie si bani pentru modele.... :drinks:
pasarile fac oua si din ele ies pui iar avioanele fac oua de aluminiu si ies aeromodele....din intelepciunile lui fiu-meu<span style='font-size:8pt;line-height:100%'> </span><!--coloro:red--><span style="color:red"><!--/coloro--> <!--colorc--></span><!--/colorc-->
0

#10 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 08:00 AM

Ce e sigur,dupa discutia de ieri cu comadantul aeroclubului,om de onoare si deosebit de serios in ceea ce face,in perioada5,6,7 august nu va aproba tractare de planoare( marea problema)si va organiza zborul 1/1 demonstrativ in
concordanta cu evolutiile "liliputanilor".Eu pun la dispozitie scanerul meu de frecvente cu care,din noul foisor pentru modelisti,vom incerca sa comunicam evolutiile demonstrative ale aeroclubului.Dl.Giro e organizator bun si sunt covins ca va putea face un program in care sa avem diferite evolutii fara incidente.Trebuie numai ca noi,toti participantii,sa ne conformam unor reguli simple ca:
-limitarea unui numar de modele care vor zbura simultan
-controlul frecventelor (mai ales in faza de setari statii,pregatiri de zbor,antrenamente la sol).
-delimitarea spatiului de zbor si de retragere de urgenta
-semnalizare: scaner de frecventa si sirena avertizare in caz de aterizare aviatie mare,aerodromul fiind obligat sa acorde drept de aterizare.
Flypol pune la dispozitia participatilor sala de constructii aero cu toata dotarea tehnica pentru depozitare,reglaje,reparatii,pregatire motoare de zbor.
0

#11 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 97
  • Inregistrat: 16-February 09

Postat 07 July 2011 - 09:46 AM

Cateva poze de pe aerodromul de pe Sanpetru. Se fac pregatiri pentru intalnirea de august.
Dl Giro si motocositoarea:
Imagine atasata: IMAGE_163.jpg
Pista mai trebuie delimitata:
Imagine atasata: IMAGE_166.jpg
0

#12 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 July 2011 - 10:17 AM

Imagine atasata: IMAGE_168.jpg
Imagine atasata: IMAGE_172.jpg
Imagine atasata: IMAGE_173.jpg
Imagine atasata: IMAGE_178.jpg
0

#13 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 July 2011 - 10:18 AM

Imagine atasata: IMAGE_184.jpg
Imagine atasata: IMAGE_187.jpg
0

#14 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 July 2011 - 10:20 AM

Imagine atasata: IMAGE_189.jpg
Imagine atasata: IMAGE_191.jpg
Imagine atasata: IMAGE_192.jpg
0

#15 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 11:59 AM

Roby,comunicati-mi numarul de stalpi ,de delimitare a pistelor,de care aveti nevoie !
0

#16 Useril este offline   ovidiudinescu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 09 July 2011 - 09:30 PM

Va rog sa se indure cineva de cei necunoscatori sau incapatori si sa ne faca o schita cum ajungem la aerodrom, sau poate vreo harta de pe google.
Multumiri maxime,
Ovidiu Dinescu
0

#17 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2011 - 09:06 PM

E simplu.De oriunde vi intri pe ocolitoarea de nord a Brasovului : daca vi dinspre Bucuresti, la intrarea in Brasov, abordezi ocolitoarea est apoi,la al doilea giratoriu, ocolitoarea nord .La primul giratoriu faci la dreapta spre Sanpetru;intri in localitate ,faci o curba la stanga si,dupa 200m,intri pe prima la dreapta,la 200m faci din nou la stanga......daca nu ai ametit,la 300,prima la dreapta.Vezi dealul Lempes si poarta aerodromului ,Aeroclubul Teritorial Brasov.
Daca vi de la Tg.Mures la primul giratoriu intri la stanga pe ocolitoarea de nord,apoi,la al doilea giratoriu faci stanga (spre Sanpetru.In rest ca mai sus.
Daca vi de la Pitesti cauta iesirea spre Oradea si la al doilea giratoriu fa la dreapta pe ocolitoarea de nord apoi,la urmatorul giratoriu ...stanga spre Sanpetru.
Mai simplu: orice brasovean poate sa te indrume spre Sanpetru"cere si ti se va da"( explicatie).
Daca indrumarea mea e confuza....Google Earth si ....scuze ,abia am ajuns de la intalnirea cu Dream Team la Bucuresti...JD,bere,gagici,zbor.Daca te ratacesti suna la
0744532747 si te conduc personal.
0

#18 Useril este offline   roby1986us 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 13 July 2011 - 07:02 PM

Vezi postareaovidiudinescu, la 09 July 2011 - 09:30 PM, a spus:

Va rog sa se indure cineva de cei necunoscatori sau incapatori si sa ne faca o schita cum ajungem la aerodrom, sau poate vreo harta de pe google.
Multumiri maxime,
Ovidiu Dinescu

Stimate Domnule Dinescu!
Cu ajutorul Google Maps am marcat drumul de la intrarea in Brasov dinspre Bucuresti pana la Aeroclubul din Sanpetru.
Imagine atasata: Sanpetru.PNG
Daca totusi aveti nedumeriri, cu ajutorul Google Maps puteti sa obtineti indicatii de orientare: la destinatie introduceti Strada Aeroportului, Sânpetru.
Imagine atasata: sanpetru2.PNG

Aceasta postare a fost editata de roby1986us: 13 July 2011 - 07:05 PM

0

#19 Useril este offline   ovidiudinescu 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 July 2011 - 05:36 AM

Va multumesc foarte mult, Flypol si Roby1986us!
Ne vedem acolo pe 6 august dimineata.
Numai bine,
Ovidiu Dinescu
0

#20 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2011 - 11:36 AM

Am inceput preparativele "voodoo" de ploaie.Anul trecut am exagerat.A fost "nadusitor" de cald si umed.Motoarele au mers prost insa spectacolul a fost de exceptie.
0

#21 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2011 - 06:28 PM

Flypol, anul asta fa ce faci si baga vant pe panta!

Checklist Asociatia Mancatorilor de Gulas:

lemne

ceaun

slana

ceapa

cartof

carne de vitel (nu, Flypol a iertat iedu')

paprika

castraveti murati

etc...

0

#22 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 July 2011 - 01:59 PM

La cererea "pretenarului nostru sef" se incepe "voodoo de panta".Daca nu tine aducem ceva "caprioare" sa sufle'n susul dealului si sa tina ridicata cat mai sus traba cu "zboru'".Cine crede ca nu se va manca si "capritza" se inseala amarnic.A fost promisa de pe vremea cand planificam o sueta F4C la Sanpetru.
0

#23 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 02 August 2011 - 08:29 AM

Puteti sa recomandati o pensiune/hotel prin zona ..pret accesibil ptr cei care vin cu sotiile :)

PS: Flypol sacrifica o capra sau ceva sa avem parte de vreme buna :pardon:
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#24 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2011 - 11:31 AM

Pensiunea Ella e disponibila.Pot pentru tine sa rezerv camera 2 etaj/pat dublu din aeroclub.Desi mi-a sacrificat furtuna din 27 iulie, pe Ciucas, 3 capre, am convins tapul "de rezerva" ca se va putea intalni cu ele pe 6.08 seara.
Reteta e secreta;are conotatii voodoo F4C,in compozitie intrand numai bioaeroelemente agricole din secuimea noastra cea de toate zilele din Kokos.Inca ma mai gandesc daca merge cu "Ciuc premium" sau sa "destupam" oarece "balerci" de Jidvei.
Va fi gata cam pe la 20-20,30 pentru ca "arta cere timp si sacrificii".Va asteptam cu drag.
0

#25 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2011 - 11:44 AM

Nu domnilor! Carnea de capra(fie ia si de tzap) nu are gust de oaie! Nici pe departe! Are gust de vitel si se cere ca si
"aia salbatica" imbalsamata in ulei de masline,ceapa iute,lamaie,vin alb ,vreo 12 ore;fiarta apoi usurel,la foc bland,3 ore.Cine o face n-are timp de zbor de pe la 12.Oricum mai sunt 100 mici, neaosi de Metro, din partea Sectiei de modelism.Cartofii noi de Chichis se servesc separat ,fierti,sarati si caliti usor cu ceapa si marar!
Asta ca replica la Sarmalele lui Zozo de la Siria 2010 si "dementza"de gratare de pe Copaceni,unde,Adyc nu poate fi concurat!
0

#26 Useril este offline   adyc 

• Fly-Free DreamTeam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 764
  • Inregistrat: 02-November 08

Postat 02 August 2011 - 11:52 AM

Desi am sa plec vineri de acasa, am sa ajung la locul faptei sambata pe la pranz pregatit de zbor si de spritzul de seara. Traiasca Leopardul!
0

#27 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 August 2011 - 12:31 PM

Fie-ti vesnic numele pomenit in istoria nescrisa a zborului romanesc alaturi de toti "pretenarii" nostri.Surpriza e ca va trebui sa ma secondezi la "tocanitza de capritza" iar micii....numai un om stie in tara asta , sa-i intoarca !
Trupa de Copaceni trebuie sa-si faca timp sa-si vada cele 6 paturi(prima participare Flypol la minunea de acolo).
0

#28 Useril este offline   CamilBM 

• ex BIGfoot
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1013
  • Inregistrat: 02-April 08
  • Interests:UAV/F3A/JET/3D/1:1

Postat 02 August 2011 - 10:35 PM

Se poate rezerva un pat in cadrul aeroclubului pentru mine? Mi-ar fi greu sa car dupa mine si cortul daca tot vin cu trenul...
Dorin te sun maine dimineata pe la 10 sa clarificam cateva chestii.

ETA 2 zile :rolleyes:
Fly to live
Live to fly

Futaba 8FGS, HK 6CH, EM Yak 54 2.2m TGY50, Miss Wind S 50E, Swallow 90 RCGF20, Sukhoi S29 50E V2, TG L-39 EDF90, FG L-39 EDF70, Click, Click C, Sultimate, Elipsia, Bicut V1, Quad 50cm, Radina DLG Stignas, , Heli 450 V2, Funjet.
0

#29 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 August 2011 - 07:28 AM

S-a rezolvat.Gashka te asteapta!
0

#30 Useril este offline   Flying Kettle 

• PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 August 2011 - 07:43 AM

Vezi postareaflypol, la 02 August 2011 - 11:31 AM, a spus:

.......Va fi gata cam pe la 20-20,30 pentru ca "arta cere timp si sacrificii".Va asteptam cu drag.

Nu vreau sa tranformam subiectul intr-o programare a nuntii/botezului, dar daca, dupa ce lumea baga gulas din greu (de pe la 4-5), cine crezi tu ca o sa mai manance altceva la ora 8 seara?!!

Mai bine vezi ce faci cu vantul pe panta, daca poti, mai tine frontul ala inca 2 zile, de azi pana sambata macar.

0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro