Modelism - RHC Forum: TUPANEZU - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

TUPANEZU este rasist si injura la telefon

#1 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 10 June 2011 - 02:26 PM

TUPANEZU ( Tupan Adrian ) din Turnu Severin

Ieri m-a sunat acest domn pentru ca dorea sa cumpere de la mine un combo velineon (450pret) si dupa lungi negocieri de o ora si ceva i l-am lasat la 300 lei, el nu s-a multumit nici acimi si a insistat pe 280-290 si i-am zis ca nu il las mai jos de 300, atunci el a inceput sa zica ca bucurestenii sunt beep beep si alte rasisme ( el probabil se crede miezul din dodoasca la Severin acolo ).

Azi m-a sunat din nou sa ma intrebe daca l-am trimis si i-am zis ca abia am ajuns acasa si acum o sa sun la fan curier la care el a inceput sa ma injure de morti si de mama si de toate alea plus nenumarate amenintari. Desi tranzactia nu s-a efectuat am postat ca sa stie si altii ce fel de om este, fereasca Dumnezeu sa nu ii teleportezi produsul si aproape moca daca se poate ca te injura de te spurca.

Aceasta postare a fost editata de lamav4: 10 June 2011 - 02:28 PM

Fan Nokia.
0

#2 Useril este offline   DarkDriver 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 09-May 11

Postat 10 June 2011 - 03:23 PM

Pai daca aseara te-a injurat tu mai aveai de gand sa mergi la fan sa-i trimiti comboul? :good:
0

#3 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
  • Interests:Automodelism
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 10 June 2011 - 04:17 PM

Vezi postareaDarkDriver, la 10 June 2011 - 03:23 PM, a spus:

Pai daca aseara te-a injurat tu mai aveai de gand sa mergi la fan sa-i trimiti comboul? :good:

Poate a vrut sa-i acorde o a doua sansa... n-o fi fost el la telefon...
Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#4 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 June 2011 - 05:14 PM

Prima oara nu m-a injurat direct ca azi, a zis doar ca nu ii intelege pe bucurestenii astia (are o problema cu asta ca a repetat fraza de foarte multe ori) d-astea ca suntem beep in posterior, etc, azi a inceput cu injuraturi de calibru cand a auzit ca eu pana la ora 14:00 nici nu sunasem la fan curier si nici nu stiu de ce s-a suparat asa de tare pentru ca vroia prin posta romana la inceput ca e mai ieftin ( si dureaza 10 ani pana ajunde pachetul ), acum si-a subtiat vocea si ma suna de pe alt numar ca sa cumpere comboul.
Fan Nokia.
0

#5 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 15-February 11

Postat 11 June 2011 - 07:52 PM

nici nu ma obosesc sa-ti dau replika, pe la bukale si nu numai snt kam multi comozi kare vor sa vanda dar knd au ei timp , e uite eu platesc si il vreau a doua zi !!!!!!nu knd i se skoala la stiu eu ce comod sa il puna la curier ,,,,,,fiekare cu sokotelile lui .
0

#6 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2391
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 11 June 2011 - 08:30 PM

Super tare stilul de scris!! Tine-o tot asa. :)
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#7 Useril este offline   DarkDriver 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 09-May 11

Postat 11 June 2011 - 08:34 PM

Dar tu crezi ca toata lumea sta la picioarele tale ciumpanezule?
Unele magazine nu au marfa pe care o vreau pe stoc, asta inseamna ca trebuie sa-i bag si sa-i scot cu mi se scoala mie?
0

#8 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
  • Interests:Automodelism
    Sporturi de Iarna

Postat 11 June 2011 - 09:59 PM

Ai dreptate, DarkDriver :rolleyes:
I reject your reality and substitute my own.
0

#9 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 11 June 2011 - 10:37 PM

Vezi postareaTUPANEZU, la 11 June 2011 - 07:52 PM, a spus:

nici nu ma obosesc sa-ti dau replika, pe la bukale si nu numai snt kam multi comozi kare vor sa vanda dar knd au ei timp , e uite eu platesc si il vreau a doua zi !!!!!!nu knd i se skoala la stiu eu ce comod sa il puna la curier ,,,,,,fiekare cu sokotelile lui .

Ce hal de expresii ai neica, "bukale", .........astea vin din partea unuia care isi spune ca este din "San Severino".....inca traiesti blocat in epoca mirc-ului. Desi vad la profil ca ai 32 de ani, se pare ca esti un copil batran.
Cumpara-ti de la magazin, fa un efort, baga ceva benzina si mergi sa iti cumperi ce ai nevoie de la magazin, pui banu' pe tejghea si iti iei ce vrei.....dar stai ca tu vrei sa iti aduca curierul, pierzi cumva serialul tau "Dexter & Deedee", se pare ca tu vrei ieftin, bun, devreme acasa si.......oare asa ti se "skoala" tie?.....

Hmmm, nici nu merita sa ti se dea replica, de fapt nici nu merita sa te bage cineva in seama...

Nu ai putea tu sa intri pe alt forum? Noi aici ne "simtem" bine si fara tine;)
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#10 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 12 June 2011 - 12:42 AM

nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu mai faceti afirmati si jigniri la adresa mea va rog . . . . . . nu stiti povestea cu combou . . . . . toata lumea isi da cu parerea .

poate ar trebui sa-si faka aparitia pe topic un moderator . . . . . sper . . .
nu cred k am jignit pe cineva pe forum . . . . si poate uni meritau .
0

#11 Useril este offline   raoul_bvand 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1676
  • Inregistrat: 16-December 08
  • Interests:MODELISM
    FILATELIE
    PESCUIT
    NUMISMATICA

Postat 12 June 2011 - 01:27 AM

Vezi postareaTUPANEZU, la 12 June 2011 - 12:42 AM, a spus:

nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu mai faceti afirmati si jigniri la adresa mea va rog . . . . . . nu stiti povestea cu combou . . . . . toata lumea isi da cu parerea .

poate ar trebui sa-si faka aparitia pe topic un moderator . . . . . sper . . .
nu cred k am jignit pe cineva pe forum . . . . si poate uni meritau .

Oare?
Poate cei de genul tau...da.Ai citit regulamentul acestui forum?Categoric nu....
Vrei sa porti astfl de discutii?Cauta unde vrei tu,numai aici nu.
Indiferent de ceea ce vrei sa demonstrezi,jignirile,felul de a scrie si de a te exprima,este total exclus.Sper sa intelegi ceea ce am vrut s aiti spun.Sincer nu este nici un fel de jignire in ceea ce am scris eu sau colegii,dar......

PS:Astfel de conceptii,ma duccu gidul la un fost coleg,"Teo"....acu cica vinde avioane facute de el prin Cipru.
Aici nu au mers arborii etambou.

Succes in picaj.
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !
0

#12 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 12 June 2011 - 06:05 AM

eu aici inkei cu topicu asta k nu are rost . . . .si am altceva d fakut . . . . . . sincer ma amuzati .
korect mi se pare sai spui cuiva daka ai ceva d spus in fata . . . .nu pitulat dupa monitor . . . . .

akum eu ce vina am k imi permite si religia si bugetu . . . . . . .
salutari de la san severino
0

#13 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 14 June 2011 - 09:27 PM

adi,e un user corect,cel putin eu nu am avut probleme cu el.referitoare la preturi,vanzatorul poate cere cat vrea,la fel si cumparatorul poate oferi cat vrea,asta nu inseamna ca omul e neserios.iar modalitatea de transport,logic ca daca nu iti convine varianta propusa de unul sau de altul,foarte simplu,coletul nu se mai trimite.eu imi expun un punct de vedere,deoarece am facut foarte multe tranzactii cu tupanezu,fara nici o problema :clapping:

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#14 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 14 June 2011 - 09:30 PM

Vezi postarearaoul_bvand, la 12 June 2011 - 01:27 AM, a spus:

Oare?
Poate cei de genul tau...da.Ai citit regulamentul acestui forum?Categoric nu....
Vrei sa porti astfl de discutii?Cauta unde vrei tu,numai aici nu.
Indiferent de ceea ce vrei sa demonstrezi,jignirile,felul de a scrie si de a te exprima,este total exclus.Sper sa intelegi ceea ce am vrut s aiti spun.Sincer nu este nici un fel de jignire in ceea ce am scris eu sau colegii,dar......

PS:Astfel de conceptii,ma duccu gidul la un fost coleg,"Teo"....acu cica vinde avioane facute de el prin Cipru.
Aici nu au mers arborii etambou.

Succes in picaj.

sper sa nu te superi raoul,insa tu esti trecut pe lista teparilor,ma indoiesc ca ai fi in masura sa faci anumite comentarii legate de tranzactii.nu am nimic cu tine,poate intre timp te-ai mai schimbat,insa sti cum e cu lupul moralist....oricum iti doresc BAFTA in continuare

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#15 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 June 2011 - 10:45 AM

cata stai calm ca na acum fac toti ekipa ca snt dde la capitala ei...noi trebe sa venim personal sa ridicam produsele ........si ca pe toate forumurile snt si oameni de exceptie cu care sa colaborezi dar si o gramada de .......mai putin oameni asa ca nu are rost . salutari la toata lumea
0

#16 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 16 June 2011 - 02:09 PM

Ma bag si eu ca musca in lapte.
Tupanezule sau cum ti se zice:bunul tau simt, daca il ai, te face sa nu vorbesti urat cu o alta persoana.Omul poate nu putut trimite in momentul acela pachetul.Si mie mi s-a intamplat sa il trimit dupa 3 zile.Nu am avut timp sa fac coletul si sa ma duc la posta.

Incearca sa scri cat mai corect:"cata stai calm ca na acum fac toti ekipa ca snt dde la capitala ei...noi trebe sa venim personal sa ridicam produsele ........si ca pe toate forumurile snt si oameni de exceptie cu care sa colaborezi dar si o gramada de .......mai putin oameni asa ca nu are rost . salutari la toata lumea "
Ma doare capu la cum vad ca scri.Sincer nu cred ca ai 32 de ani.Si daca intradevar ii ai inseamna ca ti-ai petrecut mult timp in fata calculatorului pe mirc sau alte prostii.

Eu nu ma bag, nu stiu ce a fost cu acel combo si alte nebunii insa stilul tau de a te exprima si ura pe care o ai asupra oamenilor din Bucuresti ma faca sa ii dau dreptate lui lama.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#17 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 19-January 06

Postat 16 June 2011 - 11:13 PM

In urmatoarele 7 zile, toate postarile lui TUPANEZU vor fi moderate.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
0

#18 Useril este offline   bolocang 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 800
  • Inregistrat: 13-July 09

Postat 17 June 2011 - 09:37 PM

si cum nici eu nu ma pot abtine.... ma pitulatule, ce ai tu ma prazar obosit cu cei de la bukale ( Bucuresti, capitala Romaniei). Ti se pare ca voi astia care sapati gropi sa ingropati pamantul sunteti mai destepti decat noi?
XRAY XB 4
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
0

#19 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 21 June 2011 - 10:08 PM

"Ti se pare ca voi astia care sapati gropi sa ingropati pamantul sunteti mai destepti decat noi? " :drinks: tare asta =)))
0

#20 Useril este offline   balauru 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 143
  • Inregistrat: 24-September 10

Postat 28 July 2011 - 11:45 AM

Experienta mea cu Tupanezu seamana mai degraba cu cele spuse de Kitty, adica totul a fost foarte OK. Omul m-a sunat, a incercat sa negocieze (cine n-ar incerca), i-am explicat ca vand ceva nou-nout la pret de China+transport si n-a mai insistat. M-a intrebat daca pot sa-i trimit pachetul in ziua respectiva, i-am explicat CIVILIZAT ca nu tin articole de modelism dupa mine la servici, si am convenit ca-i expediez coletul a doua zi cu fan courier. A ramas ca eu il sun cand dau pachetul si el ma suna cand il primeste, si asa a si fost. Nu am avut nici cea mai mica problema, iar Tupanezu s-a comportat foarte civilizat.

Nu am de ce sa ma pronunt asupra a ceea ce s-o fi intamplat in alte cazuri, pentru ca habar n-am ce-a fost acolo, cine pe cine a injurat si de ce samd. Eu va relatez cum a mers treaba in cazul meu.
0

#21 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1695
  • Inregistrat: 10-November 04
  • Interests:aero&auto r/c

Postat 28 July 2011 - 08:49 PM

10 si de la mine... :D
0

#22 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2011 - 08:28 AM

Un slabanog mergea intr-o zi pe strada si trece pe langa un ruygy-st si incepe sa il injure pe acesta fara motiv iar ruygby-istul il bate rau pe acesta , cateva zile mai tarziu slabanogul trece pe langa alt ruygby-ist si il saluta politicos.
Fan Nokia.
0

#23 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2011 - 10:39 AM

LOL... :rofl:
0

#24 Useril este offline   EZ* 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 July 2011 - 11:02 AM

tranzactia mea cu TUPANEZU a decurs cam asa: pregateam de livrare un set de acumulatori...cand surpriza, o celula moarta in unul din ei...el virase deja banii in cont, deci optiunile erau 2...ori retur la bani, ori accepta un delay de o saptamana pana venea un nou transport de baterii...a acceptat sa astepte, si ca un facut bateriile au ajuns dupa 3 zile...deci toata lumea multumita... :rofl: ^_^

BTW: sunt rugby-ist...deci nu mi-e frica de nimica :rofl: :yahoo: :rofl:
0

#25 Useril este offline   maneta 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1579
  • Inregistrat: 02-February 11

Postat 02 August 2011 - 10:24 PM

Vezi postarealamav4, la 29 July 2011 - 08:28 AM, a spus:

Un slabanog mergea intr-o zi pe strada si trece pe langa un ruygy-st si incepe sa il injure pe acesta fara motiv iar ruygby-istul il bate rau pe acesta , cateva zile mai tarziu slabanogul trece pe langa alt ruygby-ist si il saluta politicos.

.............:::rolleyes:))))))) si pe TUPANEZU il saluta lumea politicos peste tot..........
team durango dex410 V4
team durango desc410
savage flux
vorza flux

Tel. 0748382727
0

#26 Useril este offline   zigotu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 231
  • Inregistrat: 29-June 09

Postat 24 August 2011 - 11:20 PM

Si noi restul din provincie suntem pitulati si sapam gropi? Foarte tare, si eu is din provincie si nu sap gropi si nu cred ca is pitulat dar poate am sa ma apuc sa vand praz ca am auzit ca se castiga bine.Cred ca ar trebui sa iti ceri niste scuze pentr toate replicile intradevar "rasiste" iar moderatorul siteului ar trebui sa ia masuri.

Vezi postareabolocang, la 17 June 2011 - 09:37 PM, a spus:

si cum nici eu nu ma pot abtine.... ma pitulatule, ce ai tu ma prazar obosit cu cei de la bukale ( Bucuresti, capitala Romaniei). Ti se pare ca voi astia care sapati gropi sa ingropati pamantul sunteti mai destepti decat noi?

0

#27 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 10:30 AM

Vezi postareazigotu, la 24 August 2011 - 11:20 PM, a spus:

Si noi restul din provincie suntem pitulati si sapam gropi? Foarte tare, si eu is din provincie si nu sap gropi si nu cred ca is pitulat dar poate am sa ma apuc sa vand praz ca am auzit ca se castiga bine.Cred ca ar trebui sa iti ceri niste scuze pentr toate replicile intradevar "rasiste" iar moderatorul siteului ar trebui sa ia masuri.

Eu tot din provincie sunt.
Iar in ceea ce-l priveste pe bolocang iti spun cu mana pe inima ca este un caz pierdut...
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
0

#28 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 August 2011 - 11:53 AM

Vezi postareaRAnet, la 25 August 2011 - 10:30 AM, a spus:

Eu tot din provincie sunt.
Iar in ceea ce-l priveste pe bolocang iti spun cu mana pe inima ca este un caz pierdut...

SI DACA E CAZ PIERDUT TREBUIE SA IL LASAM IN PACE SA VORBEASCA CUM AI VINE LUI SAU ORICARUI USER DE PE FORUM ????????????????CONTU MEU A FOST MODERAT 7 ZILE SI DE FAPT A FOST DOUA LUNI K AM INSISTAT CU PM-URI PE LA ALTI ADMINISTRATORI AI FORUMULUI..............BOLOCANG M-A TINUT CU NISTE PACKURI 4S DE 4200 O LUNA SI TOT NU AU MAI AJUNS LA MINE DUPA DISCUTIE IN PREALABIL NEGOCIERE SI STABILIRE A UNEI TRANZACTII INTRE NOI DOI SI POT SA SPUN CA DE ABIA RASPUNDE LA TELEFON L-AM SUNAT DE MI-A VENIT RAU SI .......M-A TRIMIS PE LA POSTA ROMANA SA INTREB DE PACKET SI FAZE DE TOATA JENA ..................EU NU AM MAI FACUT NIMIC AM TACUT DIN GURA ASA CA DE MULTE KESTII PE FORUMUL ACESTA EU UNU SNT SATUL SI AM DECIS SA TAC DIN GURA SA NU MA COBOR LA NIVELUL UNORA CARE SE CRED CA SNT FOARTE SUS FATA DE RESTUL LUMII .
CEL MAI BINE ESTE TOTUSI SA STIM CA DACA ALEGEM SA CUMPARAM LUCRURI SECOND HAND PUTEM AVEA SURPRIZE CU CALITATEA PRODUSULUI CUMPARAT.

EU UNU AM DECIS SA IAU NUMAI LUCRURI NOI KIAR SI DE PE FORUM .....DAR NOI........ NU MAI DA-TI BANI PE VEKITURI

SALUTARI LA TOATA LUMEA
0

#29 Useril este offline   RAnet 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 01:42 PM

Vezi postareaTUPANEZU, la 25 August 2011 - 11:53 AM, a spus:

SI DACA E CAZ PIERDUT TREBUIE SA IL LASAM IN PACE SA VORBEASCA CUM AI VINE LUI SAU ORICARUI USER DE PE FORUM ????????????????CONTU MEU A FOST MODERAT 7 ZILE SI DE FAPT A FOST DOUA LUNI K AM INSISTAT CU PM-URI PE LA ALTI ADMINISTRATORI AI FORUMULUI..............BOLOCANG M-A TINUT CU NISTE PACKURI 4S DE 4200 O LUNA SI TOT NU AU MAI AJUNS LA MINE DUPA DISCUTIE IN PREALABIL NEGOCIERE SI STABILIRE A UNEI TRANZACTII INTRE NOI DOI SI POT SA SPUN CA DE ABIA RASPUNDE LA TELEFON L-AM SUNAT DE MI-A VENIT RAU SI .......M-A TRIMIS PE LA POSTA ROMANA SA INTREB DE PACKET SI FAZE DE TOATA JENA ..................EU NU AM MAI FACUT NIMIC AM TACUT DIN GURA ASA CA DE MULTE KESTII PE FORUMUL ACESTA EU UNU SNT SATUL SI AM DECIS SA TAC DIN GURA SA NU MA COBOR LA NIVELUL UNORA CARE SE CRED CA SNT FOARTE SUS FATA DE RESTUL LUMII .
CEL MAI BINE ESTE TOTUSI SA STIM CA DACA ALEGEM SA CUMPARAM LUCRURI SECOND HAND PUTEM AVEA SURPRIZE CU CALITATEA PRODUSULUI CUMPARAT.

EU UNU AM DECIS SA IAU NUMAI LUCRURI NOI KIAR SI DE PE FORUM .....DAR NOI........ NU MAI DA-TI BANI PE VEKITURI

SALUTARI LA TOATA LUMEA

Si de ce ai tacut pana acum?
Asa cum altii te-au reclamat pe tine, puteai foarte bine, la randul tau, sa reclami pe cei care te-au inselat/pacalit/suparat/jignit.
--------------------
0

#30 Useril este offline   TUPANEZU 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 25 August 2011 - 02:01 PM

Nu am avut dreptu la replica pentru ca TU ca administrator al Forumului mi-ai moderat contu 7 zile ai asa a ramas vre-o cateva luni .
La insistente si o gramada dE pm-uri la alti moderatori ai forumului am reusit sa nu mai am contu moderat.
Multumesc Ranet ca a trebuit sa stau sa ma uit cum vorbesc despre mine altii care nu aveau nici un drept si .......... Tot felul de jigniri la adresa mea cat si a celor din provincie .
Daca aveti drum la severin va astept la un praz pe la restaurant.

Salutari
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

8 useri citesc topicul
0 membri, 8 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro