Asi vrea sa imi cupar un avion de la HobbyKing pentru indoor dar si exterior , care sunt cele mai bune ?
Pagina 1 din 1
Sugestii aeromodele
Postat 16 June 2011 - 08:58 AM
Niciunul.Ori indoor foarte mici,dar o pala de vant le rastoarna,ori cele de outdoor care nu zboara indor.Nu e ca la heli.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 16 June 2011 - 09:35 AM
XmeX, la 16 June 2011 - 08:53 AM, a spus:
Asi vrea sa imi cupar un avion de la HobbyKing pentru indoor dar si exterior , care sunt cele mai bune ?
cele de indor, adica pentru sala de sport sau spatii inchise mari, nici decum nu vei zbura cu el ein casa, un avion cat d emic e nu zboara in casa/apartament/locuinta, zboara si afara dar la vant 0. ori ii iei ceva de indor si afara doar pe vant calm ori iei 2, unu de afara si altu de indor. si sa nu te gandest ca cu hk j500 vei zbura in sufragerie, sa iti iei gandu de la asa ceva, ala doar afara. spor la shopping. iar daca esti la inceput ia un trainer pt afara, e acum la hk noul Hobbyking Tuff Trainer EPP (PNF) My link
MultiRotor: MultiWii Quad
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------
Arata acest topic
Pagina 1 din 1