Mai jos, cu "copy - paste" draftul prezentarii evenimentului, asa cum l-am primit de la redactia NAUTIQ:
>"
Barajul Vidraru este amplasat la intrarea Argeşului în chei, este al cincilea ca dimensiune în Europa. A fost inaugurat în 1966 şi are o înălţime de 165 m şi o lăţime de 305 m. Lacul care constituie rezervorul barajului, are o suprafaţă de 1000 de hectare şi un volum total de 465 milioane metri cubi. Pe linia barajului, în vârful unui turn prismatic se află statuia lui Prometeu, ca simbol al electricităţii, operă a sculptorului Constantin Popovici.
Lacul Vidraru este populat cu diferite specii de peşti, iar pe apele lui se practică sporturi nautice şi plimbări de agrement cu ambarcaţiuni uşoare.
Puteti ajunge aici pe traseul Piteşti-Curtea de Argeş - Comuna Arefu, iar după aproximativ 60 de kilometri de la Piteşti, după ce treceţi de barajul Vidraru, veţi coborî câteva trepte până la luciul apei.
Ziua puteţi pescui sau puteţi face plajă pe terasă
Nu vă veţi plictisi cu siguranţă, existând posibilitatea să vă plimbaţi cu vaporaşul pe lac, până la cabana Cumpăna sau cu hidrobicicleta. De asemenea, amatorii de senzaţii tari pot sări 166 de metri în gol de pe barajul Vidraru, cu coarda elastică.
De asemenea puteţi urca scările până la statuia din fier a lui Prometeu, realizată de sculptorul Constantin Popovici, ca simbol al electricităţii care este produsă la hidrocentrala de la Barajul Vidraru.
Pentru eveniment se pot pune la dispozitia participantilor:
• Balize,
• Salupe
• Arbitru
• Eventual transport, in functie de numarul de participanti confirmati
Pentru realizarea acestui eveniment am dori confirmarea a cator mai multi participanti din toate categoriile, avand in vedere ca am dori sa organizam competitii dar si spectacole demonstrative.
Va rog luati in considerare aceasta propunere. Asteptam raspunsurile dvstra cat si alte recomandari, propuneri, cereri pe care le aveti.
Data de desfasurare: 16.07.2011
<"
Pe masura ce se vor pune la punct detaliile organizatorice acestea vor fi facute publice pentru o cat mai buna informare a celor interesati.
De asemenea, pentru a se putea incepe demersurile necesare organizarii si aprecierea numarului de participanti, va rog sa va anuntati disponibilitatea cat mai curand posibil.
Cu multumiri anticipate pentru cooperare,
Dan Stroie
Aceasta postare a fost editata de Dan Stroie: 08 June 2011 - 12:49 PM