Modelism - RHC Forum: R3dD3vil - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

R3dD3vil daca stai tare cu nervii .....

#1 Useril este offline   adyrex 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1489
  • Inregistrat: 06-September 08

Postat 23 May 2011 - 05:04 PM

Dupa ce am terminat de construit modelul Mig 21 Fishbad, care poate fi vazut la Kit Review, am hotarat sa renunt la proiect din lipsa de timp. Acest model mai avea nevoie doar de finisaje(gen vopsit, ...) si de montat motorul. Colegul R3dD3vil si-a exprimat dorinta de a-l cumpara. I-am propus sa il duc la Rapa rosie sa il vada la fata locului si daca ii convine sa il cumpere. Dupa ce l-a avut in mana o jumatate de zi,s-a sfatuit cu diverse cunostinte, in cele din urma a venit si mi-a dat suma de 70 ron pe modelul in cauza. Eu i-am zis ca este nou, nezburat si ca ii recomand sa monteze o tractiune supraunitara, caci fiind cu anvergura mica are nevoie de motor puternic. Dupa cateva zile, dupa ce il echipeaza cu un motor pentru parkfly, ii face maiden-ul si il da de pamant, il rupe destul de bine, ghiciti ce face omul: ma suna, trece la amenintari de tot felul, inclusiv cu moartea, ca lui ii trebuie banii inapoi. Dupa lungi deliberari la telefon ( pe banii mei, ca el imi dadea doar sms din ora in ora) am hotarat sa ii dau banii inapoi doar daca imi returneaza modelul in starea initiala. Bineinteles ca nici asa nu a fost bine caci,...deh era rupt! Nu putea decat sa il lipeasca,... chestii din astea. In cele din urma, ca sa nu imi mai risipesc timpul cu unul ca el, i-am spus ca ii returnez 50 ron din cei 70 dati de el, si sa ma scap de sms-uri, bip-uri, amenintari, si alte chestii.
Aaaa, modelul l-am pus sa il rupa bucati si sa imi trimita o poza cu el distrus, ceea ce a si facut dealtfel.
Asadar, atentie celor care fac tranzactii cu omul in cauza, caci eu m-am ars. Daca in calitate de cumparator a facut asta, ma intreb in calitate de vanzator oare la ce sa te astepti la el??? In orice caz nu voi incerca niciodata sa aflu...:yahoo:
0

#2 Useril este offline   amd 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 731
  • Inregistrat: 25-March 08

Postat 23 May 2011 - 05:27 PM

Prin intermediul lui R3dD3vil am cumparat de la EZ 5 prelungitoare servo. Pot spune ca a fost super ok tipul, adica i-am dat banii ( 10 lei) in avans, el s-a intalnit cu EZ la rapa rosie, apoi mi le-a returnat cand a ajuns in bucuresti. Mi s-a parut ok tipul.
0

#3 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 23 May 2011 - 05:41 PM

Vezi postareaadyrex, la 23 May 2011 - 05:04 PM, a spus:

Dupa ce am terminat de construit modelul Mig 21 Fishbad, care poate fi vazut la Kit Review, am hotarat sa renunt la proiect din lipsa de timp. Acest model mai avea nevoie doar de finisaje(gen vopsit, ...) si de montat motorul. Colegul R3dD3vil si-a exprimat dorinta de a-l cumpara. I-am propus sa il duc la Rapa rosie sa il vada la fata locului si daca ii convine sa il cumpere. Dupa ce l-a avut in mana o jumatate de zi,s-a sfatuit cu diverse cunostinte, in cele din urma a venit si mi-a dat suma de 70 ron pe modelul in cauza. Eu i-am zis ca este nou, nezburat si ca ii recomand sa monteze o tractiune supraunitara, caci fiind cu anvergura mica are nevoie de motor puternic. Dupa cateva zile, dupa ce il echipeaza cu un motor pentru parkfly, ii face maiden-ul si il da de pamant, il rupe destul de bine, ghiciti ce face omul: ma suna, trece la amenintari de tot felul, inclusiv cu moartea, ca lui ii trebuie banii inapoi. Dupa lungi deliberari la telefon ( pe banii mei, ca el imi dadea doar sms din ora in ora) am hotarat sa ii dau banii inapoi doar daca imi returneaza modelul in starea initiala. Bineinteles ca nici asa nu a fost bine caci,...deh era rupt! Nu putea decat sa il lipeasca,... chestii din astea. In cele din urma, ca sa nu imi mai risipesc timpul cu unul ca el, i-am spus ca ii returnez 50 ron din cei 70 dati de el, si sa ma scap de sms-uri, bip-uri, amenintari, si alte chestii.
Aaaa, modelul l-am pus sa il rupa bucati si sa imi trimita o poza cu el distrus, ceea ce a si facut dealtfel.
Asadar, atentie celor care fac tranzactii cu omul in cauza, caci eu m-am ars. Daca in calitate de cumparator a facut asta, ma intreb in calitate de vanzator oare la ce sa te astepti la el??? In orice caz nu voi incerca niciodata sa aflu...:yahoo:

dupa ce ca nu ai respectat planurile, si oricum un motor mic nu il ducea, pus pe el, un motor mare il rasturna, pus si incercat, mai faci si figuri. plus ca si tu ai recunoscut ca nu erai sigur ca zboara. si ce era rupt, suportu motor, care era prins prea slab cu foarte putin epoxy, si conu foarte putin turtit, in rest avionu intact. deh sa dau 70 lei pe un bibelou care nici ala de l-a facut nu era sigur ca zboara, nu si-a gasit fraieru. si da am decurs mai dur dupa ce am vazut ca o tine ca prostu pe a lui si nu recunostea ca vrut sa ma tepuiasca de la bun inceput. si acum dupa o saptamana si ceva de la incident vine si scrie abureli. puteai sa ai obraz si la o lasi asa, da ai vrut sa fi japita si sa dai cu noroi. oricum faci ardealu de ras. si mersi pt carbonu din mig, imi va fi f util pe viitor;) asa ca si cu 50 lei plus carbonu am pierdut vreo 5-10 lei. doar ce credeai ca arunc bunatate de carbon????? sa iti fie rusine ca dai tepe, cu mine nu ti-a reusit. poat edaca respectai lanu zbura migu ala, da asa nu. plus uite aici mig 29 facut in 24 ore si zburat perfect logic de mine.

in plus fac trazactii, adica cumpar pe forum de cand m-am inscris, am ridicat coletele, am platit ok, dar cand marfa a fost ok si m-am putut folosii de ea. chiar azi am luat o statie simulator care merge perfect. nu sa dau bani pe ceva ce tin de bibelou. daca si migu tau zbura eram ok. dar asa nu mersi sa dau 70 lei pe un bibelou.

in plus amd mi-a dat banii cu vreo sptamana sau 2 innainte sa plec la rapa, 15 lei au fost, si cum am ajuns l-am sunat si i-am dat omului marfa. asa ca esti primu care imi vinde ceva defectuos si sigur ca vreau banii innapoi, mai ales cand iti bati joc de banii mei.

Fisiere atasate

• Fisier atasat  0817.jpg (123.86K)
    Number of downloads: 208
  • Fisier atasat  0823.jpg (163.88K)
    Number of downloads: 207
  • Fisier atasat  0832.jpg (147.02K)
    Number of downloads: 218

Aceasta postare a fost editata de R3dD3vil: 23 May 2011 - 05:43 PM

MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#4 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 23 May 2011 - 06:56 PM

Ce mana ai la construit!...Bravo, :yahoo:
0

#5 Useril este offline   johnnel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 23-August 09

Postat 23 May 2011 - 07:11 PM

Vezi postareadululutu, la 23 May 2011 - 06:56 PM, a spus:

Ce mana ai la construit!...Bravo, :drinks:

asta am scris eu :yahoo:
0

#6 Useril este offline   johnnel 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 23-August 09

Postat 23 May 2011 - 07:30 PM

astea doua sunt facute in 12 ore ^_^

Fisiere atasate

0

#7 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-May 10

Postat 05 June 2011 - 05:03 PM

Vezi postareaadyrex, la 23 May 2011 - 05:04 PM, a spus:

in primul rand vreau sa spun ca nu stiu care este victima si care este tepuitorul dar vreau sa spun ca te sperii foarte usor si ce daca te ameninta cu moartea ? sunt sigur ca doar gura de el si odata tranzactia incheiata nu trebuia sa ii mai dai nici macar 1 leu inapoi..... sa fie sanatos daca nu s-a interesat din inainte. Of of parca ai avea 13 ani pe bune
0

#8 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2011 - 08:25 PM

Vezi postareacaranfil, la 05 June 2011 - 05:03 PM, a spus:

in primul rand vreau sa spun ca nu stiu care este victima si care este tepuitorul dar vreau sa spun ca te sperii foarte usor si ce daca te ameninta cu moartea ? sunt sigur ca doar gura de el si odata tranzactia incheiata nu trebuia sa ii mai dai nici macar 1 leu inapoi..... sa fie sanatos daca nu s-a interesat din inainte. Of of parca ai avea 13 ani pe bune

era tot dreptul sa imi restituie tot banii, si unde sa ma interesez daca avionu nu era terminat?? la sfantu duh sau mama omida sa imi zica viitorul? si sa nu zic ca unu din servouri ce le-a pus asta in avion era defect si el a pretins ca sunt noi. o jigodie de om, mincinos si tepar. a vandut un avion prost. vina mea ca ma incurc cu toti prostii.

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#9 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 698
  • Inregistrat: 09-August 09

Postat 05 June 2011 - 08:41 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 05 June 2011 - 08:25 PM, a spus:

era tot dreptul sa imi restituie tot banii, si unde sa ma interesez daca avionu nu era terminat?? la sfantu duh sau mama omida sa imi zica viitorul? si sa nu zic ca unu din servouri ce le-a pus asta in avion era defect si el a pretins ca sunt noi. o jigodie de om, mincinos si tepar. a vandut un avion prost. vina mea ca ma incurc cu toti prostii.

Sincer sa fiu nu cred ca sti ce inseamna produs second hand. La un produs nou, cumparat din magazin ai garantie si se schimba daca nu face ce trebuie....insa la un produs s-h il cumperi asa cum este....crezi ca poti reveni ulterior sa reclami ca are vicii ascuse?????...sa fim seriosi sunt 70 lei, amenintari cu moartea (va uitati la prea multe filme), sincer sa fiu daca m-ai fi amenintat pe mine....decat sa iti dau tie 70 lei, mai bine dadeam 70-100 lei unui "pretenar" si "discuta" el cu tine...daca intelegi ce spun.

Si in plus din descrierea tipului care a vandut (daca o fi adevarat), ai avut modelul o jumatate de zi si l-ai verificat...deci ar fi vina ta.

Iar pentru atitudine si jigniri....cred ca ar trebuii sa primesti o avertizare....doar o parere.

P.S.: imi amintesc ca am cumparat o masina in urma cu ceva timp si in afara de contractul de vanzare cumparare am facut si o hartie de mana, nu imi mai amintesc exact, dar scria ceva de genu: vanzarea s-a efectuat in modul vazut placut, ulterior nu sunt alte pretentii.

Stima,
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#10 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2011 - 09:12 PM

Vezi postareadaniel_hnatec, la 05 June 2011 - 08:41 PM, a spus:

deci ar fi vina ta.

Vina a fost a mea ca m-am incurcat cu maimutoiu ala. Si cu pretenarii, amice aici tu parca te uiti la prea multe filme.

Imagine postata
0

#11 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2011 - 09:39 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 05 June 2011 - 09:12 PM, a spus:

Vina a fost a mea ca m-am incurcat cu maimutoiu ala. Si cu pretenarii, amice aici tu parca te uiti la prea multe filme.

Voi va amenintati cu moartea si zici ca eu ma uit la multe filme!?????? wow, m-ai prins;). Crede-ma ca sunt foarte multe lucruri posibile.... si pe criza asta preturile s-au redus=)).

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#12 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 June 2011 - 10:21 PM

Vezi postareadaniel_hnatec, la 05 June 2011 - 09:39 PM, a spus:

Voi va amenintati cu moartea si zici ca eu ma uit la multe filme!?????? wow, m-ai prins;). Crede-ma ca sunt foarte multe lucruri posibile.... si pe criza asta preturile s-au redus=)).

Mai baiete eu zic sa iti vezi de ale tale ca nu ai legatura cu treaba asta. Nu te-a amestecat nimeni in afacerea asta. Bafta

Imagine postata
0

#13 Useril este offline   daniel_hnatec 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 07:19 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la 05 June 2011 - 10:21 PM, a spus:

Mai baiete eu zic sa iti vezi de ale tale ca nu ai legatura cu treaba asta. Nu te-a amestecat nimeni in afacerea asta. Bafta

Te rog sa vorbesti respectuos, asa cum am vorbit si eu....sau poate iti cauti un alt partener pentru un nou "conflict"?...crede-ma ca nu este cazul.

Este sa zicem un subiect public intr-un loc public....deci se presupune o oarecare dezbatere.....got the picture!!!!!!?

Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
0

#14 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 08:09 AM

Vezi postareadaniel_hnatec, la 06 June 2011 - 07:19 AM, a spus:

Te rog sa vorbesti respectuos, asa cum am vorbit si eu....sau poate iti cauti un alt partener pentru un nou "conflict"?...crede-ma ca nu este cazul.

Este sa zicem un subiect public intr-un loc public....deci se presupune o oarecare dezbatere.....got the picture!!!!!!?

eu zic ca nu e nici o dezbatere, pur si simplu ala a vrut sa imi faca reclama proasta, care oricum nu ma afecteaza, si sincer nu caut nici un conflic, daca avionu era ok, asa cum pretinsese el si il buseam ca il pilotam eu prost totu era ok.

Imagine postata
0

#15 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 June 2011 - 08:31 AM

Buna!
Am primit un mesaj ca ar fi bine sa citesc topicul asta.
Am facut-o in viteza, nu stiu mai multe decat pot afla din mesaje.
Este o intamplare nefericita din care se pot invata multe.

In primul rand problemele se rezolva cu calm, discutand frumos. Injuraturile sau amenintarile nu sunt mai convingatoare decat argumentele corecte si la obiect.
Al doilea aspect este ca trebuiesc respectati termenii intelegerii.
Apoi ar trebui sa se inteleaga ca cine a cumparat un model nezburat sau neterminat are destula treaba sa-l vada pus la punct. Asta este si motivul (inclusiv riscul) pentru accepta sa plateasca o suma relativ mica, in comparatie cu un RTF.
Corect este si ca vanzatorul sa faca cunoscute toate problemele produsului, pentru a-l informa pe cumparator ce cumpara. Adica tranzactia sa fie cinstita, fara "aspecte" ascunse.
Certurile de dupa intamplare e bine sa ramana intre voi si sa invatati din ele. Unul sa nu vanda cui nu are incredere ca stie ce cumpara si celalalt la fel, sa nu cumpere daca nu stie ce cumpara si ce inseamna asta. Poate e exagerat sa ramana ceva scris, dar uneori nu se poate altfel. Parerea mea e ca toate micile detalii trebuiesc sa ramana undeva notate, fie in discutiile pe messenger, fie pe mail. Oficial nu prea ajuta la mare lucru, dar pot constitui un motiv pentru a respecta ce ai spus.

Si revenind la niste comentarii de prin subiect, un lucru SH este un lucru la mana a doua, dupa cum are si denumirea. Adica poate fi nou dar revandut de un cumparator care se considera a fi cel din urma. Daca eu cumpar acum un televiozor din magazin, ca persoana fizica, cu acte si totul in regula dar il revand dupa 2 ore nedesfacut din cutie, se numeste tot second-hand. Asa cum se cheama daca vand si ghetele bunicului, pe care le-a purtat in razboi. Notiunea de SH nu se refera la calitatea sau starea produsului. Si DA, in conditiile in care respect termenii intelegerii cu celalalt, pot face schimbul inapoi, daca ma incadrez in ce am stabilit. Sunt foarte dese situatiile in care fiecare accepta sa primeasca inapoi ce a dat (sau se stabileste ceva similar), daca ceva nu este in regula. TOATE astea se fac in urma unor reguli sau conditii stabilite in comun, la vanzare. Nu stiu ce s-a respectat si ce nu, nu stau sa vad daca sau cine a pacalit pe cine. Partea neplacuta e ca amandoi sunteti nemultumiti de schimb. De regula la o teapa unul ramane cu zambetul pe buze, aici vad ca nu e cazul. Cred ca e doar o lipsa de experienta si o problema de comunicare.
Nu cred ca mai rezolvati problema, dar sper sa fie o buna lectie. Pana la urma nici nu a fost scumpa, putea fi un zero in plus la suma si acelasi rezultat.
Spor la treaba!

PS. Revin la regulamentul forumului, nu stiu ce si cum sau daca mai discutati in continuare, dar sunt aspecte care pot fi penalizate.

Aceasta postare a fost editata de bitex: 06 June 2011 - 08:34 AM

Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#16 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 09:34 AM

Vezi postareabitex, la 06 June 2011 - 08:31 AM, a spus:

Buna!
Am primit un mesaj ca ar fi bine sa citesc topicul asta.
Am facut-o in viteza, nu stiu mai multe decat pot afla din mesaje.
Este o intamplare nefericita din care se pot invata multe.

In primul rand problemele se rezolva cu calm, discutand frumos. Injuraturile sau amenintarile nu sunt mai convingatoare decat argumentele corecte si la obiect.
Al doilea aspect este ca trebuiesc respectati termenii intelegerii.
Apoi ar trebui sa se inteleaga ca cine a cumparat un model nezburat sau neterminat are destula treaba sa-l vada pus la punct. Asta este si motivul (inclusiv riscul) pentru accepta sa plateasca o suma relativ mica, in comparatie cu un RTF.
Corect este si ca vanzatorul sa faca cunoscute toate problemele produsului, pentru a-l informa pe cumparator ce cumpara. Adica tranzactia sa fie cinstita, fara "aspecte" ascunse.
Certurile de dupa intamplare e bine sa ramana intre voi si sa invatati din ele. Unul sa nu vanda cui nu are incredere ca stie ce cumpara si celalalt la fel, sa nu cumpere daca nu stie ce cumpara si ce inseamna asta. Poate e exagerat sa ramana ceva scris, dar uneori nu se poate altfel. Parerea mea e ca toate micile detalii trebuiesc sa ramana undeva notate, fie in discutiile pe messenger, fie pe mail. Oficial nu prea ajuta la mare lucru, dar pot constitui un motiv pentru a respecta ce ai spus.

Si revenind la niste comentarii de prin subiect, un lucru SH este un lucru la mana a doua, dupa cum are si denumirea. Adica poate fi nou dar revandut de un cumparator care se considera a fi cel din urma. Daca eu cumpar acum un televiozor din magazin, ca persoana fizica, cu acte si totul in regula dar il revand dupa 2 ore nedesfacut din cutie, se numeste tot second-hand. Asa cum se cheama daca vand si ghetele bunicului, pe care le-a purtat in razboi. Notiunea de SH nu se refera la calitatea sau starea produsului. Si DA, in conditiile in care respect termenii intelegerii cu celalalt, pot face schimbul inapoi, daca ma incadrez in ce am stabilit. Sunt foarte dese situatiile in care fiecare accepta sa primeasca inapoi ce a dat (sau se stabileste ceva similar), daca ceva nu este in regula. TOATE astea se fac in urma unor reguli sau conditii stabilite in comun, la vanzare. Nu stiu ce s-a respectat si ce nu, nu stau sa vad daca sau cine a pacalit pe cine. Partea neplacuta e ca amandoi sunteti nemultumiti de schimb. De regula la o teapa unul ramane cu zambetul pe buze, aici vad ca nu e cazul. Cred ca e doar o lipsa de experienta si o problema de comunicare.
Nu cred ca mai rezolvati problema, dar sper sa fie o buna lectie. Pana la urma nici nu a fost scumpa, putea fi un zero in plus la suma si acelasi rezultat.
Spor la treaba!

PS. Revin la regulamentul forumului, nu stiu ce si cum sau daca mai discutati in continuare, dar sunt aspecte care pot fi penalizate.

problema a fost rezolata, am cazut la un acord cu respectivu, eu m-am angajat sa distruc avionu si sa pastrez servourile(ce i-am dat eu pe langa bani ca el le montase deja) si el s aimi restituie 50 lei din 70. dar problema e ca el nu a specificat ca unu din servouri era defect, el pretinzand ca sun tnoi noute amandoua, cel defect cedand in zbor si distrgandu-mi un model. si a si recunoscut la telefon ca nu era 100% ca va zbura acel mig 21. oricum el a fost cu obrazu gros ca la o saptamana dupa ce a fost toat atreaba, dupa ce am cazut deacord vine si arunca cu noroi si isi spala rufel ein public. oricum cate tranzactii am facut pe forum toate au fost ok, asta pentru ca marfa a fost exact cum a fost prezentata. nicioada nu as fi nebun sa fac asa ceva daca ce primesc este cum e prezentat si nu are hibe ascunse. din punctul meu de vedere totul e incheiat, aici discutia a cam degenerat si rog moderatorii sau admini sa inchida topicul, nici o alta discutie viitoare nu isi are rostul. noroiu aruncat in mine aici nu ma afecteaza deloc, tranzactiile mele pe forum sunt aproape inexistente.

Imagine postata
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro