Modelism - RHC Forum: CUPA AEROSTAR BACAU F3A - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

CUPA AEROSTAR BACAU F3A 30-31 Iulie

#1 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 10 July 2011 - 02:32 PM

C.S. Aerostar Bacau organizeaza in zilele de 30-31 Iulie concursul de aeromodele RC categoria F3A ''CUPA AEROSTAR''.
Concursul se va desfasura pe aerodromul Gheraiesti-Bacau si se vor organiza doua clase de concurs: Master si Sport.
Vom face tot posibilul sa asiguram cazare tuturor concurentilor, de aceea rugam pe cei interesati de cazare sa ne anunte pana pe data de 25 Iulie.
Nu se percep taxe de concurs. In timpul cel mai scurt vom posta programul de concurs la ambele clase.Programul de Master este cel de la nationalul din 2010 conceput de domnul Brezeanu iar cel de Sport este conceput de Dragos Enache de la Iasi. Asteptam cu drag toti pasionatii de modelism.

Pentru mai multe informatii puteti suna la nr. 0768380478 -domnul POPA STEFAN.
0

#2 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 24-April 08

Postat 13 July 2011 - 09:38 PM

Asteptam cu nerabdare sa revenim printre prietenii bacauani. Acestea sint cele doua programe dupa care ne vom impleti degetele in telecomenzi...
SPORT: http://www.rhcforum....85769_thumb.png
MASTER: Fisier atasat  F3A_2011.pdf (54.84K)
Number of downloads: 109

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 2.png

0

#3 Useril este offline   Adi-GVA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 739
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 14 July 2011 - 09:37 AM

Cred ca programul "SPORT" trebuie discutat (descris) putin pentru ca in figurile afisate sunt doar 3 figuri de capat, iar celelalte nu prea pot fi executate succesiv.
Care este de fapt ordinea figurilor si cum se vor realiza intoarcerile (fiecare cum vrea?)
O alta precizare ar trebui facuta la sensul de executie al figurilor de centru: se vor face numai de la stanga la dreapta, sau din ambele parti?
Programul MASTER e OK.
Fly Extreme! __EXTREME FLIGHT
0

#4 Useril este offline   dr.ace 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 24-April 08

Postat 14 July 2011 - 07:07 PM

Adevarat Adi, se impun citeva precizari, cu permisiunea organizatorilor de la Bacau. Fiind doar citeva figuri, se vor efectua cite una pe sens sau una pe tura (vint de fata) cu o linie de legatura, respectind ordinea si tipul figurii (de mijloc 1,2,3,4,7,8,9,11,12,13,14 si pe capat 5,6,10). Deci cu alte cuvinte conteaza mai mult corectitudenea figurilor decit numarul turelor facute pe cer, dar bineinteles trebuie facut programul in timpul impus de 8min. Daca mai sint neclaritati spuneti si se rezolva!
0

#5 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 15 July 2011 - 09:22 AM

l-am incercat si eu aseara pe simulator. ceva nu se leaga, mai ales ca nu prea sunt figuri de legatura intre figurile principale.

eu l-am adaptat asa: 1 - linie dreapta - 1/2 8 cuban - 2 - 6 - 4 - 1/2 8 cuban - 3 - 5 - 7 - 1/2 8 cuban - 8 - urcare 45grade - 10 - 11 - 12 - 1/2 8 cuban - 13 - 14

este doar o sugestie, pentru a avea cursivitate.
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#6 Useril este offline   dan 73 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1513
  • Inregistrat: 06-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 15 July 2011 - 10:22 AM

Salut.
Eu as zice asa.Figurile 5,6 si 13,se vor face la capat iar celelalte figuri la mijloc. Obligatoriu la fiecare trecere{prin fata arbitrilor} indiferent de sens si de directia vantului se va executa o figura.Asa a fost si la Iasi si zic eu a fost bine.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro