Postat 25 December 2007 - 08:22 PM
nu stiu cum am gasit abia acum threadul asta....
si eu sunt mare pasionat de biciclete, in special MTB, si am practicat vreo 7 ani ciclism de teren accidentat, mai putin, downhill, pentru ca aici, pe vest...nu prea e unde :rolleyes:
am o problema ce dateaza de catva timp, si toti au ramas masca, nestiind cum sa ma rezolve. bicicleta mea e complet echipata shimano, si de la o vreme mi se intampla ceva ciudat. imi sare lantul la cea mai mica (vreau sa zic: CEA MAI MICA) apasare pe pedala. Lantul l-am schimbat, tot cu unul nou Shimano, pentru ca de la inceput am avut "pasarica" asta cu firma.
toti ar zice, ai schimat lantul, schimba foile, si janta. Pinion pentru janta spate, nu am gasit separat, pentru ca am o janta mai speciala, asa ca am cumparat janta cu totul. Problema a ramas, lantul sare la fel. asa ca ce mi-a mai ramas de schimbat este foaia de la pedale. si aici vreau sa va intreb.
Am desfacut ambele suruburi, am tras, am impins, am dat cu ciocanul, butucul parca nu mai vrea sa iasa de acolo. nu mai stiu ce sa ii fac, si fara bicicleta, ma simt de parca as avea picioarele amputate. daca cumva stiti mai mult...poate tehnica prin care a fost introdus acolo...n-am idee. chiar nu mai stiu ce sa incerc, si va rog sa ma ajutati...am uitat sa mentionez ca aveam in plan sa incalzesc cu lampa, in ideea ca a fost introdus la cald..dar va intreb mai intai pe voi
stima,
catalin