2012 trebuie sa fie anul marilor realizari in aeromodelism.Avem experienta,avem dotare,avem terenuri de vis,n-avem prea multi bani insa
cu vointa si dragoste de aeromodelism putem arata lumii ca noi,romanii,putem face clasa in show,competitie sau "agape zburatoare".
Sanpetru este, azi, o baza de aeromodelism cu posibilitati nelimitate.Practic, liber la zbor de modele 50 saptamani pe an,cu conditii de pregatire,cazare,3 piste verzi,finantare,Aerodromul/Modeldromnul Aeroclubului Teritorial Brasov poate gazdui minim 3 intalniri FRMd si minim 3 aeroshow-uri.Dorim sa oferim loc de manifestare libera a celor ce se respecta si se iubesc ,ca "frati de suferinta",aeromodelistii din toata tara.
Asteptam sfaturi si propuneri pentru utilizarea acestei baze nationale de zbor:
1.Aeroclubul Teritorial Brasov : propuneri.
- Festivalul Hobby Construct 2012 -traditional la inceputul lunii august(sustinut de Aeroclubul Brasov,Kronfly,FlypolAerogrup)
- Aeroshow Aeroclubul Teritorial Brasov( in jurul zilelor Sf.Petru si Pavel )sau in spatiile ramase libere intre alte de traditie,
sprijinita masiv financiar de Promobila Antica si Vectra International Brasov sau in timpul celor doua etape de campionatt FRMd
stabilite la Sanpetru pentru 2012.
2.Rapa Rosie 2012 - de necontestat woodstock-ul aeromodelistilor cam in jur de 1 mai 2012
3."Darul dl. Enache High Red Fly" -Alba Iulia- prin profesionalism cu drept de a alege data.(in iunie,iulie ?)
4.In iulie sunt convins ca se va repeta Adunatii-Copaceni /"Dream Team ,"High show,ultimate performance"( prea a fost frumos in 2011).
5.Bistrita - este si sigur va fi o intalnire libera,serioasa si de traditie ( iulie,august,cand?).
6.Siria, Zozo,Iamzoli,Cristi......prin septembrie molcom de plaiuri bogate Aradene.
7. "Free wings",Bucegi.Tot sprijinul nostru pentru Bogdan Stancu!(mai ales ca mai spalam din pacate).Idee: acrobatie pe platou Bucegi cu
26.40.50.55.110.170 cmc benzina!!!! Intram in GuinessBook! :drinks:
7.Alte intalniri : propuneri?
Criterii:
1.Esti aeromodelist,iubeste-ti aproapele.Orice intalnire sa aiba caracter open, cu obligatia organizatorilor sa aloce spatiu si timp
pentru incepatori ca Flypol si altii care ,"e si ei oameni".
3.Precizarea tematicii intalnirii,conditii de cazare/campare/hrana(a pro pos de laudarosii detinatori de capre).
4.Stabilirea datei organizarii, exceptand etapele competitiilor FRMd si aeroshow-urilor de zbor mare(transilvaeroshow,etc)
5.Incercarea de a liberaliza zborul la diferite categorii: acro dementiali,acromanii,acroblanzi,pseudoacro,polistirene,deproane,
machete F4C sau alte (fara Extra,Edge,MX2,Yak,Cap,Funtane, s.a care se cam vad la Acrodementiali-acromanici),planoare,heli.
6.Precizarea efortului financiar necesar,contributie modesta ,de bun simt,a fiecaruia pentru organizare.
Incepem propunerile ? Sa incepem !
Pagina 1 din 1
2012 Intalniri clasice ,intalniri noi cand si unde de vom intalni
Postat 27 February 2012 - 05:28 PM
Va rog nu injurati autorul,nici macar pe mesagerie. Cineva trebuia sa deschida tema unde si cand ne vom intalni in 2012.Despre asta e vorba in topic nu despre Sanpetru! (Am insistat pe Sanpetru deoarece si eu si cdt.Cojocaru si mai ales Zoli Giro stim ce ne dorim sa facem acolo).
Bine ca zboara si....insectele !
Postat 27 February 2012 - 06:17 PM
Eu deocamdata astept sa vedem ce se posteaza despre RR2012.Din pacate timpul meu liber s-a cam limitat,maxim, si nu stiu la cate voi putea fi prezent insa rapa nu vreau sa o ratez nicicum.Ma gandesc ca poate e prea devreme pentru o invitatie clara ? Stim cu totii ce probleme organizatorice intervin.Cu toate astea astept cu nerabdare postarile organizatorilor de pretutindeni si le urez succesuriiiiiiiii !!
Postat 27 February 2012 - 10:32 PM
De acord! Totusi, inca nu ne-ai spus cine e bruna care calareste Yak-ul ? :drinks:
Postat 28 February 2012 - 11:45 AM
As spune ca o dam in offtopic dar de fapt sunt prea posesiv cu iubitele mele (as vrea eu :D )
Postat 02 March 2012 - 07:59 AM
Cu siguranta anul acesta ne vom intalni de cateva ori la Adunatii Copaceni, doua dintre intalnirile oficiale deja au fost stabilite.
Postat 08 March 2012 - 02:14 PM
("Oficialele" imi plac si mie,macar la cascat gura dupa vedete.)Noi punem zilele astea bazale organizarii evenimentelor de la Sanpetru( doua=Hobby Construct si Aeroclub show).Ne-am dori participarea voastra,deci,depindem cumva de cand sunteti liberi.
Postat 04 April 2012 - 10:53 AM
am vazut :
"5.Bistrita - este si sigur va fi o intalnire libera,serioasa si de traditie ( iulie,august,cand?)."
Cine a invitat?
Anul trecut eram 7 zburatori si eram pregatit pentru macar 30.
Am zburat pe aerodromul "concurentei" si acollo nu are oricine, oricind acess.
Investitia mea persoanala a fost uriasa (peste 25000 EUR) si nu am sustinere nici macar de modelisti locali.
Intre timp am vindut si cele 2 hectare de teren si cladirea, resturilel ramase (gard etc.) au fost furate.
doar pentru o singura persoana un aerodrom nu are sens.
Asa ca a ramas sa numai fie in Bistrita nimic, pana sa tresezesc alti modelisti aici care au dorinta de ar face ceva voluntarism fara rasplata pentru alti.
Eu unul am incheiat capitolul asta de sponsorizare fara participare.
"5.Bistrita - este si sigur va fi o intalnire libera,serioasa si de traditie ( iulie,august,cand?)."
Cine a invitat?
Anul trecut eram 7 zburatori si eram pregatit pentru macar 30.
Am zburat pe aerodromul "concurentei" si acollo nu are oricine, oricind acess.
Investitia mea persoanala a fost uriasa (peste 25000 EUR) si nu am sustinere nici macar de modelisti locali.
Intre timp am vindut si cele 2 hectare de teren si cladirea, resturilel ramase (gard etc.) au fost furate.
doar pentru o singura persoana un aerodrom nu are sens.
Asa ca a ramas sa numai fie in Bistrita nimic, pana sa tresezesc alti modelisti aici care au dorinta de ar face ceva voluntarism fara rasplata pentru alti.
Eu unul am incheiat capitolul asta de sponsorizare fara participare.
Aceasta postare a fost editata de wabo1: 04 April 2012 - 10:54 AM
Walter Born
rhc@born.ro
rhc@born.ro
Arata acest topic
Pagina 1 din 1