Salut!
Daca imi permiteti cateva observatii in legatura cu cele de mai jos!
feste, la 10 February 2012 - 03:43 PM, a spus:
Intrebarea mea catre cei cu experienta in domeniu este legata de regulator. Este ok regulatorul pentru a lega ambele motoare la el?
ESC-ul este foarte ok si merge cu doua motoare legate in paralel. Cu ti-au mai zis si colegii, ai grija sa il alimentezi la mai mult de 7,2V. Motoarele sunt cam rapide. Incearca-le pe cele de la Igarashi recomandate de Bismarc C.
feste, la 10 February 2012 - 05:34 PM, a spus:
... In legatura cu accu am vazut mai apoi ca nu pot folosi Pb-acid de 6 volti... M-am gandit la packuri de NiMh intre 7.2V si 12V dar nu sunt sigur daca merge, mai sap...
Eu te sfatuiesc sa folosesti LiPo. Se incarca incomparabil mai repede decat NiMh sau Pb. Stai linistit ca ESC-ul va merge bine si cu ei, atata timp cat nu tragi din ei curenti mari.
densusan, la 10 February 2012 - 06:01 PM, a spus:
buna si ideea cu NiMh doar ca sunt mai pretentiosi la incarcare
Stai linistit ca toti acumulatorii au "pretentiile" lor si Pb-Acid si LiPo. Ideea este sa sti de care avantaje ale lor vrei sa te folosesti. Una dintre problemele cu NiMH este ca se incarca greu; cei cu PbAcid se incarca si mai greu.
densusan, la 10 February 2012 - 06:17 PM, a spus:
ce am omis sa-ti mai spun ca NiMh au un amperaj destul de mic fata de Pbacid care al meu are12Ah si nu stiu ce sa zic de andurata la MiMh de 3600-4000 mA
Nici nu iti trebuie mai mult de atat! Motoarele acestea nu consuma foarte mult.
Bismarck C., la 10 February 2012 - 06:35 PM, a spus:
Ca si regulator, mai bine suna la Sierra sa vezi daca mai pot aduce regulator pentru doua motoare...acum ceva vreme aveau ( si merge si la accu cu plumb ) + e cu BEC inclus !!!!
... pentru doua motoare... adica din cel cu 2 perechi de cabluri legate in paralel. Este exact acelasi cu cel de mai sus (diferenta era ca acesta mergea de la 5V in sus) numai ca are doua perechi de cabluri sudate intern . Astea poti sa le faci si tu.
Cu stima!
Emil
Aceasta postare a fost editata de FullMetalJacket: 10 February 2012 - 07:46 PM