Modelism - RHC Forum: motorizare Cuirasatul Bismark - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

motorizare Cuirasatul Bismark recomandari motorizari

#541 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 77
  • Inregistrat: 13-August 11

Postat 04 February 2012 - 06:55 PM

vroiam sa folosesc doar telecomanda pt.mai multe jucarii!
0

#542 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 04 February 2012 - 07:08 PM

@densusan - Da, in cazul asta da. Nu am inteles ceea ce voiai sa spui prima oara. Am crezut ca vrei sa pui pe bismark mai multe receptoare pentru diferite functii.

Aceasta postare a fost editata de Korbu: 04 February 2012 - 07:09 PM

0

#543 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 253
  • Inregistrat: 24-January 12

Postat 05 February 2012 - 08:11 AM

Vezi postareadensusan, la 04 February 2012 - 06:55 PM, a spus:

vroiam sa folosesc doar telecomanda pt.mai multe jucarii!

Salut!
Depinde ce fel de telecomanda ai.......daca este modelul de 2,4 Ghz care foloseste acea binduire, o sa trebuiasca sa faci aceasta operatie de fiecare data cand folosesti telecomanda ptr fiecare jucarie (receptor) in parte.......daca este modelul acela de 35 sau 40 Mhz trebuie doar sa deschizi intai receptorul si apoi telecomanda (asa recomanda in manual) dar cu conditia sa ai ambele quartzuri de aceeasi frecventa....eu unul o sa folosesc o telecomanda de 35.140 MHz (nu de alta dar bani nu imi mai da "sefa" ca sa imi iau una de 2,4Ghz - asa e cand stai la mana "patronului").
Spor la treaba si abia asteptam poze cu motorizarea ta,
Colegul de suferinta

Aceasta postare a fost editata de XYZ: 05 February 2012 - 08:13 AM

0

#544 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2012 - 09:17 AM

Salut!
O sa folosesc telecomanda de la SIERRA E-FLY 100B de 2,4GHz care mi se pare destul de ieftina si am testat la rece cum lucreaza cu servoul si motoarele,dupa parerea mea de incepator mi se pare OK dar o sa vad ce face in apa si daca nu se comporta bine o sa-i pun si un V-mixer avand in vedere ca folosesc doar un ESC pt ambele motoare.
La problema cu sefa stiu situatia, ca daca ar sti ca am bagat vreo 900 RON in motorizare nu stiu ce ar spune!
0

#545 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 02-January 09

Postat 05 February 2012 - 10:31 AM

Vezi postareadensusan, la 05 February 2012 - 09:17 AM, a spus:

Salut!
O sa folosesc telecomanda de la SIERRA E-FLY 100B de 2,4GHz care mi se pare destul de ieftina si am testat la rece cum lucreaza cu servoul si motoarele,dupa parerea mea de incepator mi se pare OK dar o sa vad ce face in apa si daca nu se comporta bine o sa-i pun si un V-mixer avand in vedere ca folosesc doar un ESC pt ambele motoare.
La problema cu sefa stiu situatia, ca daca ar sti ca am bagat vreo 900 RON in motorizare nu stiu ce ar spune!

Salut!
Pentru Bismark, telecomanda ta este foarte buna. La apa nici o telecomanda (modul de receptie) nu se comporta bine!!!!!! E bine sa eviti asa ceva. V-tail mixerul se poate folosi atunci cand vrei control diferentiat pe cele doua motoare laterale; deci ai nevoie de 2 ESC-uri. Nu inteleg ce vrei tu sa faci cu V-tail mixerul atunci cand ai un singur ESC! S-au postat scheme cu conectarea a doua ESC-uri + V-tail mixer pe acest topic.
Cu stima!
Emil

Aceasta postare a fost editata de FullMetalJacket: 05 February 2012 - 10:32 AM

0

#546 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2012 - 11:15 AM

Scuze EMIL, dar voiam sa-l bag la apa pe BISMARCK nu receptorul de la telecomanda si daca o sa subvireze o sa mai cumpar un ESC si v-tail mixerul a fost o greseala de exprimare din partea mea
0

#547 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 05 February 2012 - 12:28 PM

XYZ - Cat dai pe o telecomanda pe 35.140 MHz ?
Cred ca una in 2,4 GHz este cam asemanatoare la pret.

Eu mi-am luat: SPRINGRC 2.4Ghz 6-Ch TX & RX Set Mode 2 din China cu 200 RON cu tot cu transport. Vad ca nu mai au diponibil modelul asta, decat pe Mode 1.

In fine, eu zic ca ar fi mai buna una pe 2,4 GHz.

Aceasta postare a fost editata de Korbu: 05 February 2012 - 12:32 PM

0

#548 Useril este offline   FullMetalJacket 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 364
  • Inregistrat: 02-January 09

Postat 05 February 2012 - 01:12 PM

Vezi postareadensusan, la 05 February 2012 - 11:15 AM, a spus:

Scuze EMIL, dar voiam sa-l bag la apa pe BISMARCK nu receptorul de la telecomanda si daca o sa subvireze o sa mai cumpar un ESC si v-tail mixerul a fost o greseala de exprimare din partea mea

Doh! Am priceput si eu ... :blink:... Cred ca in ultima vreme am tendinta de a interpreta totul ad literam.
Uite aici schemele pentru V-tail mixer in caz ca ai nevoie: http://www.rhcforum....post__p__495191
Bafta!
Emil

Aceasta postare a fost editata de FullMetalJacket: 05 February 2012 - 01:12 PM

0

#549 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 02:22 PM

Vezi postareaKorbu, la 05 February 2012 - 12:28 PM, a spus:

XYZ - Cat dai pe o telecomanda pe 35.140 MHz ?
Cred ca una in 2,4 GHz este cam asemanatoare la pret.

Eu mi-am luat: SPRINGRC 2.4Ghz 6-Ch TX & RX Set Mode 2 din China cu 200 RON cu tot cu transport. Vad ca nu mai au diponibil modelul asta, decat pe Mode 1.

In fine, eu zic ca ar fi mai buna una pe 2,4 GHz.

Salut vecine!
Telecomanda de care am vb o am primita cadou deja de vreo 2 ani cred.......a asteptat saraca sa fie si ea folosita si acum s-a ivit ocazia cu Bismarck-ul.......sincer sa fiu mi-as dori si eu una in 2,4Ghz dar nu stiu cum sa fac cu sefa......sunt cam multi bani dintr-odata si nu prea am curajul de luat cuvantul.......ca si colegul denusan am bagat ceva bani in motorizare si nu prea mai am curajul la "spovedanie" deocamdata.......sa mai treaca ceva timp......pana atunci trebuie sa trec de hopul cu chituitul........eu am apucat sa dau cu lac inainte si acum trebuie sa caut un chit bun ca sa adere la lac.........Spor la treaba :blink: :unsure: :blink:
0

#550 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2012 - 02:50 PM

Pt XYZ
peste filele de bordaj amaplicat un strat subtire de chit de rasina cu plasa de fibra de sticla si al doilea strat chit poliesteric auto si este OK zic eu dupa cunostintele mele in reparatii auto,cit despre ideea ta cu lacul daca este acrilic nu vad de ce sa nu adere chitul poliesteric auto cu vreo 200g.cred ca ai rezolva situatia
Bafta!!!!!!!!!!!!!!!
0

#551 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 February 2012 - 05:19 PM

Vezi postareadensusan, la 05 February 2012 - 02:50 PM, a spus:

Pt XYZ
peste filele de bordaj amaplicat un strat subtire de chit de rasina cu plasa de fibra de sticla si al doilea strat chit poliesteric auto si este OK zic eu dupa cunostintele mele in reparatii auto,cit despre ideea ta cu lacul daca este acrilic nu vad de ce sa nu adere chitul poliesteric auto cu vreo 200g.cred ca ai rezolva situatia
Bafta!!!!!!!!!!!!!!!

Salut si multumesc mult de sfaturi!
Din cate imi aduc eu aminte, cand se aplica acel kit auto, se aplica peste vopseaua matuita.......asa ca.....o solutie ar fi sa matuiesc un pic lacul prin slefuire usoara cu smirghel mai gros......solutia b ar fi aceea sa astept sa imi trimita un prieten bun un kit (cica mai destept din Germania care s-ar aplica inclusiv peste metal).....dar asta implica un pic de rabdare cu codurile astea portocalii......sa vedem de ce este in stare acel kit, daca nu o sa recurg la varianta a........pana atunci ma gandesc la o varianta de motorizare apropiata mai de originalitate asa cum spunea FullMetalJacket prin postarile anterioare (ma refer doar la doua motoare - acum imi pare rau ca nu am facut-o de la bun inceput in trei motoare).......am ceva habar dar asta implica filetarea (M4) a axului portelice si nu stiu de unde sa fac rost de filiera plus portfiliera (trebuie sa apelez la un "prieten" si nu prea as vrea sa imi calc pe mandrie)........pana atunci daca cineva ar avea vreo idee sa ne-o spuna si noua.
Cu stima,
colegul XYZ

Aceasta postare a fost editata de XYZ: 05 February 2012 - 05:20 PM

0

#552 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 05 February 2012 - 06:29 PM

Poti sa slefuiesti cu granulatie de 180 linistit si-ti garantez ca tine chitul pe lacul tau,in privinta motorizarii cu trei motoare nu vad motivul de ce vrei sa te complici?
Cel putin eu recurg la motorizarea cu doua motoare si consider ca sunt destul de puternice sa-lduca pe BISMARCK pe apa cu un acumulator Pb acid de 6V si 12Ah. Intrebarea mea este la locul unde sa pun carmele fata de piesa aceea mica din coca, inspre pupa sau inspre prora?
0

#553 Useril este offline   spike 2 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 96
  • Inregistrat: 07-May 11

Postat 05 February 2012 - 06:47 PM

Imi cer scuze dar ,va rog fiti mai atenti unde postati !!
Daca amestecam topicurile ne a fi greu pe viitor sa gasim raspunsuri la unele probleme despre care sa mai discutat.
0

#554 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 09-April 11

Postat 06 February 2012 - 03:24 PM

Salutare tuturor!
Daca tot suntem la capitolul motorizare, iata ce am gasit! Fisier atasat  motor.JPG (88.12K)
Number of downloads: 109
Ma gandesc ca as putea "motoriza" avioanele ARADO dar nu stiu daca totusi nu e prea mare.
Pentru cei care nu s-au dat seama ce este, este un motor din telefonul mobil, cel care vibreaza atunci cand suna telefonul.

Toate cele bune!

Leo
0

#555 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 06 February 2012 - 04:05 PM

Se mai gasesc de astea si in unele periute de dinti electrice.

0

#556 Useril este offline   Bismarck C. 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 150
  • Inregistrat: 10-August 11
  • Interests:Navomodelism

Postat 06 February 2012 - 04:33 PM

Vezi postarealeonard71, la 06 February 2012 - 03:24 PM, a spus:

Salutare tuturor!
Daca tot suntem la capitolul motorizare, iata ce am gasit! Atasament motor.JPG
Ma gandesc ca as putea "motoriza" avioanele ARADO dar nu stiu daca totusi nu e prea mare.
Pentru cei care nu s-au dat seama ce este, este un motor din telefonul mobil, cel care vibreaza atunci cand suna telefonul.

Toate cele bune!

Leo

Nu vad scopul "motorizarii" avioanelor :blink:
Avioanele alea nu o sa zboare niciodata, pentru ca e cam greu sa le radiocomanzi... singurul lucru la care duce asa zisa motorizare va fi un consum suplimentar de curent, si daca tot suntem la capitolul motorizare, eu zic sa lasam glumele la o parte.
Sa nu ti se para acid comentariul meu, e doar parerea mea personala.... acusi ajungem sa punem si elicoptere pe bismarck, eu am unul mic cu telecomanda, care functioneaza, dar singurul lucru e ca e foarte greu sa aterizez cu el pe Bismarck. Numai bine. :good:
keep it simple stupid
0

#557 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2012 - 05:18 PM

Vezi postareaBismarck C., la 06 February 2012 - 04:33 PM, a spus:

Avioanele alea nu o sa zboare niciodata, pentru ca e cam greu sa le radiocomanzi... singurul lucru la care duce asa zisa motorizare va fi un consum suplimentar de curent, si daca tot suntem la capitolul motorizare, eu zic sa lasam glumele la o parte.
Sa nu ti se para acid comentariul meu, e doar parerea mea personala.... acusi ajungem sa punem si elicoptere pe bismarck, eu am unul mic cu telecomanda, care functioneaza, dar singurul lucru e ca e foarte greu sa aterizez cu el pe Bismarck. Numai bine. :good:

Salutare tuturor!

Nu am zis nicaieri ca vreau sa "zbor" pe undeva cu avioanele si cu atat mai putin sa le si comand din telecomanda... cu toate ca in domeniul miniaturizarii s-a ajuns departe totusi cred ca e imposibil asa ceva! Ce vroiam eu era sa se invarta elicele avioanelor. Iar alimentarea se poate face simplu de la o baterie de ceas.
Cat despre aciditatea comentariului tau, de mult am invatat sa nu ma "atac" la comentariile cuiva. E mai bine pentru sanatatea mea.
Cat despre aterizarea unui elicopter pe Bismarck, iti dau o sugestie... atasaza o platforma de aterizare si ai rezolvat problema ! http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif

Toate bune!

Leo
0

#558 Useril este offline   Zânu' 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 46
  • Inregistrat: 09-January 12
  • Interests:Motoare, Airsoft, Fotografie, Grafica

Postat 06 February 2012 - 05:39 PM

Vezi postareaBismarck C., la 06 February 2012 - 04:33 PM, a spus:

Pai scopul motorizarii avioanelor alora, ar fi de a da un plus de realism. "Doctrina machetistica", daca imi permiti sa spun asa, incurajeaza atingerea realismului la cel mai inalt nivel posibil fiecaruia. Asa au aparut motorizarile machetelor, antene radar care se invart, sisteme de lumini, module de sunete, fum etc. Asadar, daca putem face elicele acelor avioane sa se invarta, de ce nu? Chiar daca raman pe nava si nu o sa le radiocomandam. Cat despre "scop", singurul lucru care conteaza este sa faca placere privitorului si implicit sa aduca satisfactie creatorului. Daca am cauta numai scopuri practice, mi-e teama ca machetismul nu ar fi existat.

Sper sa nu ma intelegi gresit, doar ti-am oferit un contraargument la modul tau de a privi problema.

Spor!

P.S. @leonard71 multumesc pentru pont. Stiam de motorasele alea dar nu mi-a dat prin cap. In seara asta cred ca disec un finlandez negru inecat in ploaie.

Aceasta postare a fost editata de Zânu': 06 February 2012 - 05:40 PM

Atata timp cat ma voi putea misca, atata timp cat va mai fii un dac care va vrea sa traieasca liber, ne vom bate pentru acest pamant. Bun si frumos. Daca nu mai avem cetati, ne vom bate in ruinele lor. Si cand va mai fi o singura palma de pamant, pe care sa putem sta in picioare.. ne vom bate pentru palma acea. Aceasta e legea! Singura, alta nu cunosc.
0

#559 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 February 2012 - 07:16 PM

Vezi postarealeonard71, la 06 February 2012 - 03:24 PM, a spus:

Salutare tuturor!
Daca tot suntem la capitolul motorizare, iata ce am gasit!

Salutare!
Multumesc de pont.........acest motoras mai degraba l-as folosi la antena radar sau de ce nu la cabestanul ancorei..........asa ca, dragi colegi, in acest "vikend" o sa dau fuguta in obor sa achizitionez niste "petarde de telefoane" de la "baietii buni"......sa vedem ce putem negocia
Stima,
XYZ
0

#560 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 February 2012 - 06:51 PM

Salutare dragi colegi!
as dori si eu o imagine de la un coleg cocomanda de la carme di pupa vazuta di interiorul cocii deoarece nu stiu unde am vazut imaginea ca nu o mai gasesc :yahoo:
0

#561 Useril este offline   olimpiu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 30-September 11

Postat 07 February 2012 - 07:21 PM

Vezi postareadensusan, la 07 February 2012 - 06:51 PM, a spus:

Salutare dragi colegi!
as dori si eu o imagine de la un coleg cocomanda de la carme di pupa vazuta di interiorul cocii deoarece nu stiu unde am vazut imaginea ca nu o mai gasesc :yahoo:

Buna seara.
Atasez o poza...
Cu respect,
Olimpiu

Fisiere atasate

0

#562 Useril este offline   gabibaghera 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 11-June 11

Postat 07 February 2012 - 08:57 PM

Vezi postareaolimpiu, la 07 February 2012 - 07:21 PM, a spus:

Buna seara.
Atasez o poza...
Cu respect,
Olimpiu

Excelente pozele chiar sant de ajutor asemenea reprezentari celor ca mine care nu au habar care piesa si cum trebuie sa se aseze.Multumesc frumos,chiar m-am mai luminat!

Aceasta postare a fost editata de gabibaghera: 07 February 2012 - 08:58 PM

Gabitu
0

#563 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 February 2012 - 09:06 PM

Multumesc ff mult de aajutor Olimpiu
dar mi se pare ca este cam mare inghesuiala cu tuburile inspre pupa fata de piesa aceea micuta din coca, am sa incerc sa vad ce va iesi dar raman la parerea ca 5mm.mai in fata nu ar fi o problemaasa de grava sa mai scap de inghesuiala!
Va rog sa va dati o parere pro sau contra,umesc mult :yahoo:
0

#564 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 07 February 2012 - 09:12 PM

ps Gabitu piesa aceea de sprijin la axe din coca trebuie sa o faci tu ca nu vine in revista ,este de 50/35mm.cu crestatura aceea pe mijloc inspre pupa!
0

#565 Useril este offline   gabibaghera 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 11-June 11

Postat 07 February 2012 - 11:44 PM

Vezi postareadensusan, la 07 February 2012 - 09:12 PM, a spus:

ps Gabitu piesa aceea de sprijin la axe din coca trebuie sa o faci tu ca nu vine in revista ,este de 50/35mm.cu crestatura aceea pe mijloc inspre pupa!

pai sa vad ce materiale mai raman si o fac eu cumva oricum multumesc si tie pt informatie :clapping:
Gabitu
0

#566 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 08 February 2012 - 08:58 AM

Vezi postareaXYZ, la 06 February 2012 - 07:16 PM, a spus:

Salutare!
Multumesc de pont.........acest motoras mai degraba l-as folosi la antena radar sau de ce nu la cabestanul ancorei..........asa ca, dragi colegi, in acest "vikend" o sa dau fuguta in obor sa achizitionez niste "petarde de telefoane" de la "baietii buni"......sa vedem ce putem negocia
Stima,
XYZ

Un pont mai bun decat sa cumperi de la "baietii buni" telefoane ("incurajandu-i") si sa te chinui sa scoti excentricul de pe axul motorasului fara sa-l indoi este sa folosesti servomecanisme din clasa pico sau nano. Se gasesc in magazin la un pret chiar si de pana in 20 lei si au marele avantaj ca au reductorul si interfata electronica incluse. Trebuiesc doar modificate un pic in interior pentru ca sa nu mai aiba limitarea unghiului de rotatie. Pe internet gasiti metoda cautand dupa "hack a servo". Astfel modificate se preteaza la radare, cabestanul ancorei, macarale, dar in special tunuri. Au si proportionalitate la viteza de rotatie, in functie de pozitia mansei emitatorului, nu perfecta dar apropiata de a unui ESC. Deci nu merita sa va bateti capul cu telefoane, mai ales ca in unele (in general mai noi) vibratorul nu-i realizat cu motoras si excentric ci cu un electromagnet asa ca puteti da banii degeaba.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 08 February 2012 - 09:04 AM

0

#567 Useril este offline   nicutzzu 

• Incepator
  • PipPip
  • Inregistrat: 29-June 11

Postat 08 February 2012 - 09:35 AM

Vezi postareaolimpiu, la 07 February 2012 - 07:21 PM, a spus:

Buna seara.
Atasez o poza...
Cu respect,
Olimpiu

Olimpi spune-ne si noua cum ai reusit sa daigaurile pentru arbori si cu ce ai etansat gaurile la axele pt carma.
PS: pune te rog niste poze si cu carmele te rog frumos
0

#568 Useril este offline   Zânu' 

• Incepator
  • PipPip
  • Inregistrat: 09-January 12
  • Interests:Motoare, Airsoft, Fotografie, Grafica

Postat 08 February 2012 - 10:43 AM

Vezi postareanavigator, la 08 February 2012 - 08:58 AM, a spus:

Un pont mai bun decat sa cumperi de la "baietii buni" telefoane ("incurajandu-i") si sa te chinui sa scoti excentricul de pe axul motorasului fara sa-l indoi este sa folosesti servomecanisme din clasa pico sau nano. Se gasesc in magazin la un pret chiar si de pana in 20 lei si au marele avantaj ca au reductorul si interfata electronica incluse. Trebuiesc doar modificate un pic in interior pentru ca sa nu mai aiba limitarea unghiului de rotatie. Pe internet gasiti metoda cautand dupa "hack a servo". Astfel modificate se preteaza la radare, cabestanul ancorei, macarale, dar in special tunuri. Au si proportionalitate la viteza de rotatie, in functie de pozitia mansei emitatorului, nu perfecta dar apropiata de a unui ESC. Deci nu merita sa va bateti capul cu telefoane, mai ales ca in unele (in general mai noi) vibratorul nu-i realizat cu motoras si excentric ci cu un electromagnet asa ca puteti da banii degeaba.

Perfect de acord cu tine in ceea ce priveste "baietii buni".
La capitolul radare, cabestan, macarale .etc, experienta nu-mi permite sa fac altceva decat sa iau notite <_<

Pentru ca am avut doua telefoane ramase prin casa, am recuperat din ele doua motorase pt vibratii, pe care le voi folosi la avioanele de pe Bismark si un SMD + un blitz cu tot cu condensatori (unul din telefoane era mai vechi si folosea pentru camera foto, un blitz, nu led)

Ca sa dau excentricul jos de pe axul motorului, voi incerca sa tai excentricul pe fata opusa prinderii pe ax, astfel ca rupandu-l sa elibereze axul. Vedem daca si iese treaba.

Spor
Atata timp cat ma voi putea misca, atata timp cat va mai fii un dac care va vrea sa traieasca liber, ne vom bate pentru acest pamant. Bun si frumos. Daca nu mai avem cetati, ne vom bate in ruinele lor. Si cand va mai fi o singura palma de pamant, pe care sa putem sta in picioare.. ne vom bate pentru palma acea. Aceasta e legea! Singura, alta nu cunosc.
0

#569 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2012 - 02:02 PM

Vezi postareaZânu, la 08 February 2012 - 10:43 AM, a spus:

Ca sa dau excentricul jos de pe axul motorului, voi incerca sa tai excentricul pe fata opusa prinderii pe ax, astfel ca rupandu-l sa elibereze axul. Vedem daca si iese treaba.

Salutare tuturor!

Si eu m-am gandit lainceput sa tai excentricul asa cum zici tu, dar e cam mult material... Uite cumam procedat eu:
Daca ai observat pe excentric exista 2 urme de presa care impiedica rotirea lui pe axul motorului. Cu excentricul prins intr-un clestisor, cu ajutorul acestei scule Fisier atasat  1.JPG (102.05K)
Number of downloads: 147 (e cam ca un Dremel doar ca e Bosch) si cu ajutorul unei freze dentare, am pilit din lateral corpul excentricului incet si cu mare atentie pana cand una din urmele de presa a disparut
si axul a fost eliberat. In a doua poza freza folosita, motorasul si excentricul. Sper sa se poata observa cum a fost pilit excentricul. Fisier atasat  2.JPG (87.36K)
Number of downloads: 160

Toate bune!

Leo

Aceasta postare a fost editata de leonard71: 08 February 2012 - 02:05 PM

0

#570 Useril este offline   densusan 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 February 2012 - 06:50 PM

SALUTARE TUTUROR!
In sfarsit am reusit sa montez tuburile si carmele,acum incerc sa fac suportul la motoare care i-mi va da putina bataie de cap ca vreau sa-l fac din placa de aluminiu si sa incastrez motoarele in el pt.o mai buna racire
Dupa ce termin lucrarea o sa incerc sa pun si niste poze
Bafta si spor la toti!
0

Arata acest topic

• 29 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »