navigator, la 09 September 2011 - 10:57 AM, a spus:
Punct ochit, punct lovit. Asta trebuie sa fie. Alta achizitie "de-a lui Catalin" dar incepem sa ne obisnuim. In statiile astea ieftine, adica foarte ieftine, se face economie prin orice metoda. Chiar si lipsa a doua trei piesulici si a unui arc poate economisi 3-4 centi. Asa ca nici nu mai are rost sa ne gandim ce piese electronice, ce potentiometre si ce mecanica la stickuri se gasesc prin ele.
Cataline, poti folosi joystickul din stanga pentru miscarea turelelor. Cand ieiu mana de pe el turelele revin pe axa vaporului dart inaltimea tevilor va ramane in functie de pozitia stickului, ceea ce nu deranjeaza ci din contra.
Daca ati fi citit, ati fi vazut ca am rezolvat problema prin schimbarea conexiunilor din receptor, acum pe stanga am acceleratia care ramane constanta adica maneta nu mai revine inapoi ( eu credeam ca nu trebuie sa fie asa si ca trebuie sa revina la mijloc ) si servoul pentru carme care revine la mijloc, asta asa trebuie sa fie.
In plus asa cum au mai spus si altii statia merge si pentru navomodele dar nu pentru cele de innadit ( cititi !!! ). Eu chiar nu am de gand sa tin cont de parerea fiecaruia, fiecare si-o poate exprima liber dar, pe criterii obiective. Asta e tipicitatea poporului roman in sensul ca nimic din ce fac altii nu e bine sau nu e conform standardelor, care standarde ??? Prefer existenta unor principii : radiocomanda si receptor exista la orice sistem RC. Imi trebuie sa mearga maxim 100 de metri.
Apoi cautand instructiuni despre statia asta am dat de un manual mai in detaliu in care specifica aceste lucruri, in plus partea de sus a radiocomenzii are 8 suruburi care se pot desface pentru a ajunge la lamelele/arcurile joystickurilor in asa fel incat sa se regleze tensionarea lor, scrie in instructiuni ca asa se face in functie de preferinte.
In ce priveste radiocomanda mea, asa cum am mai spus: ca si raport calitate/pret este foarte foarte buna, imi si raman 2 canale libere pentru turele si elevatie tunuri.
A mai avut cineva modelul asta de radiocomanda montata pe o barcuta ??? daca da vreau sa imi spuneti si mie
P.S. sau trebuie neaparat sa facem reclama la FUTABA ??
Haideti sa fim obiectivi!
Catalin
Aceasta postare a fost editata de Bismarck C.: 09 September 2011 - 11:34 AM