XYZ, la 17 April 2012 - 05:51 PM, a spus:
Azi am primit proforma pe mail si trebuie sa platesc pana joi factura si trimisa confirmarea (in forma scanata sau fax) la ei ca sa inceapa distributia revistei la centrul inmedio din Kaufland......am facut 2 abonamente (eu plus sefu....fiindca varu a renuntat) si am trei aparitii normale incepand cu 57 plus al patrulea numar (daca l-am solicitat) mai vechi adica 55 (2 buc) care este posibil sa vina in termen de 6-8 saptamani (fiindca va trebui comandat direct din Italia si este de durata).....asa ca.....sper sa mearga treaba.........revista apare normal sambata la ei iar cea rezervata (in plic separat pe numele meu) va ajunge undeva luni seara si o voi ridica marti.........asa ca.......va tin la curent daca au cuvant sau nu.......pana atunci......cei care aveti numere vechi ratate.......dati bice pe abonamente........intrati aici....
http://www.cuirasatulbismarck.com/
Stima si spor la tot ceea ce v-ati propus !!!
PS: daca aveti de gand sa faceti ceva reclamatii aveti mare bagare de seama ce scrieti pe acolo......cititi bine de tot ce au scris ei in subsolul revistei......se poate intoarce impotriva.......mai degraba trimite-ti o petitie catre gov.ro.......din cate stiu eu au 15 zile termen de solutionare si trimitere raspuns.
Prin faptul ca te-ai abonat si ai primit proforma si pe viitor vei primi numerele pierdute intre 6 si 8 saptamani de asteptare , ai primit si asigurarea ca nu se va opri livrarea catre tine pana la numarul 140 ? Intreb asta ca sa stiu daca mai are rost sa se faca demersul cu Anpc-ul fie ca el se face acum , fie ca se va face in momentul cand ei pot taia de tot distributia . O seara buna !