Modelism - RHC Forum: Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 38 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck Locatii cu numere mai vechi la vanzare!!!

#511 Useril este offline   fukao 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 04-June 11

Postat 18 April 2012 - 01:04 AM

Vezi postareaXYZ, la 17 April 2012 - 05:51 PM, a spus:

Salutare tuturor!
Azi am primit proforma pe mail si trebuie sa platesc pana joi factura si trimisa confirmarea (in forma scanata sau fax) la ei ca sa inceapa distributia revistei la centrul inmedio din Kaufland......am facut 2 abonamente (eu plus sefu....fiindca varu a renuntat) si am trei aparitii normale incepand cu 57 plus al patrulea numar (daca l-am solicitat) mai vechi adica 55 (2 buc) care este posibil sa vina in termen de 6-8 saptamani (fiindca va trebui comandat direct din Italia si este de durata).....asa ca.....sper sa mearga treaba.........revista apare normal sambata la ei iar cea rezervata (in plic separat pe numele meu) va ajunge undeva luni seara si o voi ridica marti.........asa ca.......va tin la curent daca au cuvant sau nu.......pana atunci......cei care aveti numere vechi ratate.......dati bice pe abonamente........intrati aici....
http://www.cuirasatulbismarck.com/
Stima si spor la tot ceea ce v-ati propus !!!
PS: daca aveti de gand sa faceti ceva reclamatii aveti mare bagare de seama ce scrieti pe acolo......cititi bine de tot ce au scris ei in subsolul revistei......se poate intoarce impotriva.......mai degraba trimite-ti o petitie catre gov.ro.......din cate stiu eu au 15 zile termen de solutionare si trimitere raspuns.

Prin faptul ca te-ai abonat si ai primit proforma si pe viitor vei primi numerele pierdute intre 6 si 8 saptamani de asteptare , ai primit si asigurarea ca nu se va opri livrarea catre tine pana la numarul 140 ? Intreb asta ca sa stiu daca mai are rost sa se faca demersul cu Anpc-ul fie ca el se face acum , fie ca se va face in momentul cand ei pot taia de tot distributia . O seara buna !
0

#512 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 32
  • Inregistrat: 06-April 11

Postat 18 April 2012 - 07:43 AM

Ieri am primit factura fiscala prin posta. Surpriza..... pe factura scrie valoarea de 189.5 lei pentru 11 aparitii fara a mentiona si numerele 54, 55.
Pe factura proforma scrie total plata 219.70 (bani virati in cont de mine) pentru 13 aparitii + numerele 54 si 55 incluse in abonament.
Prima surpriza placuta, platesc 219.70 lei si ei imi trimit factura cu 189.5 lei.
0

#513 Useril este offline   booggy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 429
  • Inregistrat: 21-October 09
  • Interests:114223

Postat 18 April 2012 - 08:51 AM

Rusea

pe ce perioada te-ai abonat si unde ?
0

#514 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 253
  • Inregistrat: 24-January 12

Postat 18 April 2012 - 08:51 AM

Vezi postareafukao, la 18 April 2012 - 01:04 AM, a spus:

Prin faptul ca te-ai abonat si ai primit proforma si pe viitor vei primi numerele pierdute intre 6 si 8 saptamani de asteptare , ai primit si asigurarea ca nu se va opri livrarea catre tine pana la numarul 140 ? Intreb asta ca sa stiu daca mai are rost sa se faca demersul cu Anpc-ul fie ca el se face acum , fie ca se va face in momentul cand ei pot taia de tot distributia . O seara buna !

Salut!
Proforma am primit-o in vederea achitarii prin banca a sumei respective......in legatura cu opritul nu poti sa sti niciodata......deja s-a schimbat odata firma de distributie........poate cei de acum vor sa aibe un control al numerelor distribuite si de aceea au procedat la forma aceasta de distributie.......plus de asta mai este si faptul ca nu vor sa mai aibe surprize cu cele date retur..........asa ca......sper ca Domnul sa fie cu noi si sa ducem pana la capat jucaria.....
Stima si spor la treaba!
PS: multumesc adi_smd ptr link-uri......foarte bune......daca merge cumparat doar restul de reviste te rog da-ne si noua de veste.....o zi faina.

Aceasta postare a fost editata de XYZ: 18 April 2012 - 08:53 AM

0

#515 Useril este offline   RamsesII 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 15-January 04

Postat 18 April 2012 - 09:01 AM

Ca idee... retururile in sine nu cred ca ii deranjeaza prea mult (la fel ca la Mari Corabii). Costurile de tiparire sunt neglijabile in comparatie cu costul pieselor. Iar piesele le vor revinde in alte tari si de aceea nu cred sunt privite ca pierderi..
0

#516 Useril este offline   melo 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 23-October 11

Postat 18 April 2012 - 09:12 AM

salut
Am sunat astazi la numarul 0372119700 la firma de distributie pentru restul chioscurilor "Hiparion Distribution S.A.
Si mi-au transmis ca saptamina aceasta apare la chioscuri toate numerele (adica: 54, 55, 56).Au spus ca saptamina trecuta nu le-au pus la distributie
pentru ca a fost Sfintele Sarbatori. Daca doriti sa sunati si dumneavoastra sa vedem ce va transmite cei de la "Hiparion Distribution S.A."
Va Multumesc
0

#517 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 April 2012 - 09:45 AM

Vezi postareabooggy, la 18 April 2012 - 08:51 AM, a spus:

Rusea

pe ce perioada te-ai abonat si unde ?

Perioada abonament 3 luni, prin mail la "Subscription" <Subscription@lsromania.ro>.
Am sa le scriu maine un mail cu toate documentele scanate (factura proforma,aviz de plata si factura fiscala) pentru a cere explicatii.
0

#518 Useril este offline   Catalin Ordean 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 21-March 12
  • Interests:Bricolatul:P

Postat 18 April 2012 - 10:03 AM

Salut,
Am trimis si eu azi de abonare pentru o luna + un numar vechi...
Sa vedem ce imi raspund:)
Va tin la curet.
Cat despre diferenta dintre factura proforma si factura fiscala...este ilegal..dar in fine..traim in romania:P.

Multam.
0

#519 Useril este offline   Catalin Ordean 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 52
  • Inregistrat: 21-March 12
  • Interests:Bricolatul:P

Postat 18 April 2012 - 10:04 AM

Salut,
Am trimis si eu azi de abonare pentru o luna + un numar vechi...
Sa vedem ce imi raspund:)
Va tin la curet.
Cat despre diferenta dintre factura proforma si factura fiscala...este ilegal..dar in fine..traim in romania:P.

Multam.
0

#520 Useril este offline   duiutz 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 04-April 12

Postat 18 April 2012 - 10:42 AM

Salut,

Tocmai ce am cumparat numarul 56 de la inmedio din Baneasa de la Victoria Park. Mai aveau cateva numere, iar aici mi s-a spus ca ei primesc in fiecare luni revista deoarece sambata au inchis. Am intrebat de numerele mai vechi si mi-au zis ca le pot comanda cu o taxa de 10 lei in plus la pretul revistei.

O intrebare: eu am ratat numerele 54 si 55. Se poate continua constructia fara a fi afectata de cele 2 piese lipsa, in caz ca nu reusesc sa le recuperez?

Numai bine.

Aceasta postare a fost editata de duiutz: 18 April 2012 - 10:46 AM

0

#521 Useril este offline   booggy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 429
  • Inregistrat: 21-October 09
  • Interests:114223

Postat 18 April 2012 - 11:06 AM

duiutz ,
sigur ca se poate continua dar o sa-ti lipseaca cateva piese de alama si o catapulta pentru hdroavion .
0

#522 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 253
  • Inregistrat: 24-January 12

Postat 18 April 2012 - 12:22 PM

Vezi postareaRamsesII, la 18 April 2012 - 09:01 AM, a spus:

Ca idee... retururile in sine nu cred ca ii deranjeaza prea mult (la fel ca la Mari Corabii). Costurile de tiparire sunt neglijabile in comparatie cu costul pieselor. Iar piesele le vor revinde in alte tari si de aceea nu cred sunt privite ca pierderi..

Corect ce spui tu!
Dar in ce tara mai vinde daca noi am fost ultima?.......

Vezi postareamelo, la 18 April 2012 - 09:12 AM, a spus:

salut
Am sunat astazi la numarul 0372119700 la firma de distributie pentru restul chioscurilor "Hiparion Distribution S.A.
Si mi-au transmis ca saptamina aceasta apare la chioscuri toate numerele (adica: 54, 55, 56).Au spus ca saptamina trecuta nu le-au pus la distributie
pentru ca a fost Sfintele Sarbatori. Daca doriti sa sunati si dumneavoastra sa vedem ce va transmite cei de la "Hiparion Distribution S.A."

Salut!
Am sunat si eu si mi-a zis acelasi lucru........la sfarsitul acestei saptamani sau inceputul saptamanii viitoare va fi reluata difuzarea revistei incepand de la nr 54, 55 si 56 fiindca la Italieni a fost pastele catolic si au fost mici neconcordante in distribuirea revistei fiindca la ei nu prea s-a lucrat........asa ca.......speranta moare ultima........
deci......ramane sa asteptam "wikendul" si sa vedem ce se va intampla........eu am apucat sa platesc factura proforma si voi vedea ce va urma de acum incolo......ce este drept urm 3 numere le am asigurate si cu cele doua 55 sper sa vina repede ca sa le dau colegilor care le-au pierdut.......
Stima si spor la gasit numere vechi!

Aceasta postare a fost editata de XYZ: 18 April 2012 - 12:22 PM

0

#523 Useril este offline   ctza 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 13-March 12

Postat 18 April 2012 - 12:33 PM

la cat cheltui ca sa zburd intre supermarketuri, taxa de 10 lei in plus deja nu mai pare mare branza. deja m-au hipnotizat cu nesimtirea lor, am ajuns sa-mi convina suprataxa.
0

#524 Useril este offline   RamsesII 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 92
  • Inregistrat: 15-January 04

Postat 18 April 2012 - 12:38 PM

Corect, ctza :)

Faza e ca zvonul cum ca ar reaparea la chioscuri circula cam de aproape 3 saptamani... In fiecare dimineata, inainte sa ajung la masina ma ridic pe varfuri si ma uit spre chioscul de ziare, de unde vanzatoarea imi face semn cu degetul ca "NU". Ghiciti si voi de ce :)
0

#525 Useril este offline   olimpiu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 30-September 11

Postat 18 April 2012 - 01:43 PM

Buna ziua.
Nu stiu ce sa mai cred... mi-a venit astazi factura finala pe o luna, prin posta... si in loc de 4 numere, cat sunt pe o luna, in factura scrie 3!!?? Si pretul facturii este pentru 3 numere, cu toate ca am achitat 4... nu stiu ce sa mai cred.
Oricum, eu am pus si un numar din urma, 54, dar macar trebuia specificat, asa cum au facut-o in factura proforma...

Cu respect,
Olimpiu
0

#526 Useril este offline   MR-JW 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 530
  • Inregistrat: 15-May 10

Postat 18 April 2012 - 01:51 PM

Am discutat cu juristul si din pacate nu putem face sesizare la ANPC sau OPC pentru ca nu avem nici un temei legal.
Chiar daca ceea ce am prezentat i s-a parut de bun simt , nu acelasi lucru se va intampla si la OPc fiidca ei trebuie sa actioneze din punct de vedere legal.

Oricum eu nu inteleg cum pot sa taie " closca cu oua de aur". M-am gandit ce inseamna din punct de vedere financiar , daca au un tiraj de minim 10.000 exemplare( eu personal cred ca au mult mai mult) inseamna ca saptamanal fac 169.000 RON adica 38500 de euro. De obicei pe distributie se duc c-am 25%, daca jumatate din acest tiraj se distribuie prin altii se discuta de acel 25% care inseamna vreo 4800 Euro pe care ii pierd saptamanal. Referitor la costurile revistei nu cred ca aceasta costa mai mult de 1,5 EURO( includ aici si alte costuri gen transport, salarii, etc) , deci daca distribuie ei intreagul tiraj inseamna ca vor minim castiga 2,5 EUR / numar la 10.000 exemplare vorbim deja de un venit 25.000 EUR saptamanal. Daca fac abonamente ganditiva ca aceste sume pe care le incaseaza in avans sunt imense. practic pe un numar incasat in avans ei au bani sa tiparesca minim 3 numere.
Astea fiind zise si eu va trebui sa ma orientez catre abonament.
0

#527 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 April 2012 - 01:54 PM

olimpiu, idem si la mine (abonament pe 3 luni platit 13 numere, sosit factura fiscala pe 11 numere).
Probabil ca se va trimite o a doua factura impreuna cu numerele de recuperat (la mine 54 si 55), adica peste ceva timp.
0

#528 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 April 2012 - 01:59 PM

oau, acest topic devine mai interesant decat cel cu constructia in sine ......... pacat !!!!
0

#529 Useril este offline   Korbu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 456
  • Inregistrat: 09-November 10
  • Interests:Just Keep Walking..

Postat 18 April 2012 - 02:05 PM

Vezi postareaMR-JW, la 18 April 2012 - 01:51 PM, a spus:

Am discutat cu juristul si din pacate nu putem face sesizare la ANPC sau OPC pentru ca nu avem nici un temei legal.
Chiar daca ceea ce am prezentat i s-a parut de bun simt , nu acelasi lucru se va intampla si la OPc fiidca ei trebuie sa actioneze din punct de vedere legal.

Si asta ar fi momentul ala cand.. "v-am zis eu".
Treaba era simpla daca era gandita de la inceput, personal nu cunosc cazuri de publicatii / edituri care sa fi fost date in judecata sau reclamate la OPC sau ANPC doar din cauza ca au distribuit mai putine numere o data.. sau cu intarziere..
0

#530 Useril este offline   olimpiu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 April 2012 - 02:23 PM

Vezi postareaRusea, la 18 April 2012 - 01:54 PM, a spus:

olimpiu, idem si la mine (abonament pe 3 luni platit 13 numere, sosit factura fiscala pe 11 numere).
Probabil ca se va trimite o a doua factura impreuna cu numerele de recuperat (la mine 54 si 55), adica peste ceva timp.

Buna ziua.
Asa e ...m-am grabit putin...am dat telefon si mi-au confirmat ca factura pentru numarul din urma va veni odata cu acesta.

Cu respect,
Olimpiu
0

#531 Useril este offline   luciB 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 302
  • Inregistrat: 23-July 11

Postat 18 April 2012 - 07:34 PM

va salut! nu ca as fi o mana larga la bani...dar,indiferent de situatie eu merg cat pot de departe sau,ori pana la final!
nu trebuie sa ne speriem de ce vor sa faca cei care tiparesc ,fabrica aceasta revista....daca asta este optiunea lor...asta e....
dar,acum fiind spuse unele lucruri ,nici nu putem da pe un nr. al revistei mai mult de ....maxim 20/30 ron!!!!!!!!!!!!!!
KORBU...AI DREPTATE NU AVEM CE SA LE FACEM!!!
stima!
0

#532 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 01:20 PM

Uraaaaa........ m-a sunat postarita. A sosit primul numar din abonament (56) :)
Sunt curios cand vor sosi si numerele pierdute(eu am trecut nr.: 54 si 55).
Prima data am crezut ca la abonare (exemplu: 3 luni) ai 13 apariti curente plus posibilitatea de a comanda 2-3 numere pierdute => 15-16 reviste.
In realitate, daca optezi pentru abonament de 3 luni cu recuperare 3 numere pierdute => 10 numere curente + cele trei pierdute => 13 reviste
0

#533 Useril este offline   ctza 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 04:06 PM

si totusi... la un oaresce control, cum ar justifica suprataxa? ca se duce pana 'in spate' si cauta revista prin niste cutii prafuite? faza cu comanda 'afara' e bullshit, parerea mea. mi-o da mie bon fiscal cu 26,9 lei, da' pa revista tot 16,9 scrie. intocmai ca taximetristii cu tarifu' de seara, ptr. aia care vad bucurestiul ziua ptr prima data. treaba cu opc-ul n-ar trebui abandonata, ar trebui sa-i gadile cineva p-astia pe la registre, nici al capone n-a fost matrasit direct, ca le era morcov, l-au cautat pe la chitantze :wacko:
0

#534 Useril este offline   ctza 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 04:08 PM

Vezi postareaRusea, la 19 April 2012 - 01:20 PM, a spus:

Uraaaaa........ m-a sunat postarita. A sosit primul numar din abonament (56) :wacko:
Sunt curios cand vor sosi si numerele pierdute(eu am trecut nr.: 54 si 55).
Prima data am crezut ca la abonare (exemplu: 3 luni) ai 13 apariti curente plus posibilitatea de a comanda 2-3 numere pierdute => 15-16 reviste.
In realitate, daca optezi pentru abonament de 3 luni cu recuperare 3 numere pierdute => 10 numere curente + cele trei pierdute => 13 reviste

pai si atunci de ce zic ca alea pierdute is gratis ??
ca rezulta ca le-ai cam platit..
0

#535 Useril este offline   comisar_kgb 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 17-July 11

Postat 19 April 2012 - 05:17 PM

sunt de acor cu reclamatia
Salut tuturor,

Eu din pacate nu am apucat nici un numar incepand cu 54. Mi se pare foarte ciudat faptul ca nu gasim revista si am sa va explic de ce cred ca se intampla acest lucru:

1. Pentru a mentine pretul revistei ei trebuie sa pastreze un anumit tiraj. Mergand pe ideea ca au avut probleme cu firma de distributie , ceea ce nu a livrat firma de distributie ar trebui sa se regaseasca la magazinul lor de casa IMEDIO. Din cate ati sesizat cu totii numar de reviste livrate catre Imedio nu a crescut , deci unde este diferenta de tiraj.

2.In momentul in care nu s-a gasit revista la chioscurile de ziare nu am reusit sa aflam nici un raspuns coerent de la nici o parte implicata in distributie ci doar ca ar trebui sa facem abonamente sau sa comandam numarul pierdut la pretul prohibitiv de ~ 50 lei.
3. Cand au vazut ca nu le creste numarul de abonamente sau numarul de comenzi la numarul pierdute a aparut posibilitatea de a comanda la IMEDIO cu 10 lei in plus.

Din aceste lucruri eu trag concluzia ca defapt nu se doreste decat cresterea profitului si aceasta se face prin urmatoarele metode :

- prima elimenarea comisionului firmei care distribuie catre chioscuri

- aducerea numarului vechi de reviste cu pret mai mare ( dupa parerea mea acestea se afla pe stoc)

- tiparirea revistei pe banii clientilor finali, acesta datorita abonamentelor

- eliminarea pe cat posibil a curierilor la abonamente , deoarece nu=imeni nu isi doreste livrarea acasa prin Posta Romana si atunci aceste reviste din abonamente ajung tot la IMEDIO deci costuri livrare aproape ZERO ca oricum isi duc marfa la magazine
.

Drept urmare a acestor fapte vreau sa fac o sesizare la ANPC sau OPC Bucursti , dar cred ca ar fi bine sa fac aceasta sesizare in numele tuturor celor care nu isi permit abonament . In acest sens as vrea sa facem o lista cu cei care vor sa ma sustina in aceasta sesizare catre OPC.

Multumesc anticipat

Marius
[/quote]
0

#536 Useril este offline   Rusea 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 April 2012 - 06:16 PM

Vezi postareactza, la 19 April 2012 - 04:08 PM, a spus:

pai si atunci de ce zic ca alea pierdute is gratis ??
ca rezulta ca le-ai cam platit..

Citat din mailul de la ei:
"Va oferim posibilitatea ca, la realizarea unui abonament pe 3 luni, sa va trimitem numerele mai vechi pe care l-ati pierdut. Acesta vor fi inclus in abonament."
Nu scrie ca sunt gratis ......... sunt incluse in abonament, adica in cele 13 aparitii. :clapping: Era prea frumos sa fie cum, de asemenea, intelesesem si eu.
0

#537 Useril este offline   Petyy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 734
  • Inregistrat: 18-September 05

Postat 19 April 2012 - 09:26 PM

Eu te sustin "comisar_kgb"

(mai bine ii bombardam toti cu sesizari la OPC, daca se inregistra la OPC cateva sute de sesizari......)
Canal 85 (40.875) FM
0

#538 Useril este offline   olimpiu 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 20 April 2012 - 10:56 AM

ASA MAI MERGE...
Am cerut proforma pe inca 3 luni si pe ea am avut surpriza frumoasa sa constat ca au facut o reducere de 5%!!!!
E bine, se economiseste 10 lei...

Cu respect,
Olimpiu
0

#539 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 14-May 11

Postat 20 April 2012 - 12:27 PM

LUME LUME !!!! VESTI BUNE ....m-a sunat chiscarita mea si m-a anuntat ca de maine ( sambata) apar numerele 54 si 55 la chiosc !!!! Asadar si prin urmare atentie maine la chioscuri sa mergem cu mic cu mare sa continuam Bismarck-ul de unde am ramas. :pardon: . Va tin la curent si sper sa fie toate bune asa cum ne dorim cu totii. :yahoo: Vestea de o dau vine de la Targu-Jiu. Logic si normal este ca numerele pe care le-am mentionat sa fie distribuite peste tot :yahoo:. O zi cat se poate de buna va doresc si astept confirmarile voastre !!
0

#540 Useril este offline   melo 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 23-October 11

Postat 20 April 2012 - 02:22 PM

si 56 apare, asa au anuntat cei de la editura
0

Arata acest topic

• 38 Pagini +