Catalin Ordean, la 10 April 2012 - 04:33 PM, a spus:
Salut!
Asa este....firma Hiparion se ocupa cu distributia in retelele proprii de magazine......cu alte cuvinte vor sa acapareze toti clientii si sa elimine aceste mici chioscuri de cartier........si au inceput cu aceasta revista stiind ca .....suntem nevoiti sa o luam in continuare........cu celelalte firme care luau de la ei si distribuiau la chioscurile normale nu s-au mai inteles la comisioane.........asa ca.....daca faci abonamente la ei poti sa ceri sa iti trimita revista la unul din Inmedio-urile pe care le ai pe raza unde locuiesti si ai siguranta ca o vei avea rezervata.......mai mult de atat nu stiu ce sa iti mai spun ca sa intelegi.......crede-ma ca eu o luam din Bucuresti si firma "Tutun si Ziare" (firma de distributie la chioscurile din tot Bucurestiul) nu s-a mai inteles cu ei.....daca mai sunt anumite chioscuri care o aduc inseamna ca patronii respectivi sunt un pic "pilosi" sau "cu relatii" si se "mai descurca" de cateva numere.....dar nu se stie pentru cat timp.......speram cu totii ca aceste lucruri sa isi revina si sa o putem lua de la chioscul din colt si sa nu mai fim nevoiti (cel putin eu de acum inainte) sa alerg pana in afara orasului la un Inmedio si sa o iau........
Stima si bafta multa la abonamente!
Aceasta postare a fost editata de XYZ: 10 April 2012 - 05:27 PM