Postat 10 April 2012 - 03:14 PM
ultimul meu mail catre ei, si raspunsul primit... judecati si voi
stimate domn
abonamentul dvs nu ma ajuta cu nimic. de ce?
in primul rand nu sunt din bucuresti. deci partea cu, si anume, curieratul cade din start.
ce mi-ar ramane, posta romana?? exclus din start, precum va scrisesem!
am facut prostia sa ma abonez la national geografic, primeam revistele indoite, rupte, scrise cu pixul... am renuntat la abonament dupa 6 luni
pe de alta parte, de ce m-as abona? sa fiti sigur ca va raman fidel pana la capat? sa fim seriosi, n-am cumparat revista pana la jumatatea aparitiei, ca sa ma las...
acum, de ce n-a aparut nr 54 in constanta? de ce trebuie sa-l iau la suprapret, culmea, sa mai astept si 2 luni... "comanda ferma", mi-e si frica sa intreb ce inseamna asta, ma puneti sa jur, sau ce? NORMAL ca imi trebuie, din moment ce-mi lipseste...
de ce, chipurile, trebuie sa-l comandati din italia?? nu-mi vine sa cred ca ati ramas cu stocuri de nr. 54 si ati fost nevoiti sa faceti retur, din moment ce n-a aparut pe nicaieri, in afara retelei inmedio. si care, hai sa fim seriosi, nu putem spune ca a fost sufocata de apartitia acelui numar, ca in afara de 4-5 numere se plangeau ca n-au primit.
unde e buba, ca-mi pocneste capul, si n-o gasesc...
si ca mine multi, credeti-ma.
am inteles ca au fost probleme cu sc hiparion, cei cu distributia, care pare-se s-au rezolvat sau e doar un zvon.
isi mai revine treaba asta vreodata? pot lua revista de la orice chiosc, cum era la inceput?
in speranta unui raspuns concret,
va multumesc
RASPUNSUL
Buna ziua,
Va rog sa-i intrebati pe cei de la firma enuntata mai jos, noi nu distribuim la chioscuri.
Firma pe care o reprezint face abonamente si distributie in magazinele Inmedio si Relay.
Cu stima,
CONSTANTIN NICOLAE
Sales&Subscription Assistant