Modelism - RHC Forum: Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 38 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cereri / oferte Nr. pierdute / ratate - Cuirasatul Bismarck Locatii cu numere mai vechi la vanzare!!!

#361 Useril este offline   geome 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 25-November 11

Postat 07 April 2012 - 12:17 PM

Sa vezi aglomeratie la chioscurile Immedio.Ca pe vremea lu' raposatu. :clapping:
0

#362 Useril este offline   valeriuciprian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 14-March 10

Postat 07 April 2012 - 02:23 PM

Cine are si numarul 54 si numarul 55 face-ti va rog o comparatie intre piesele de alama...nu sunt identice dar intoase?...Adcia nu se poate cumpara numarul 55 de doua ori si o placuta sa fie folosita drept numarul 54...eu spun ca da.Singura problema va fi la piesele 348 si 335 pentru ca una dintre piese nu va avea gravura pe ea.

Fisiere atasate

0

#363 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 253
  • Inregistrat: 24-January 12

Postat 07 April 2012 - 04:19 PM

Vezi postareavaleriuciprian, la 07 April 2012 - 02:23 PM, a spus:

Cine are si numarul 54 si numarul 55 face-ti va rog o comparatie intre piesele de alama...nu sunt identice dar intoase?...Adcia nu se poate cumpara numarul 55 de doua ori si o placuta sa fie folosita drept numarul 54...eu spun ca da.Singura problema va fi la piesele 348 si 335 pentru ca una dintre piese nu va avea gravura pe ea.

Salut Valeriu!
Dupa parerea mea, piesele sunt un pic in oglinda......inca nu am nr 55 in fata ca sa fac comparatia.....o sa il am luni (sper asta fiindca am auzit ca iar sunt probleme cu revista....probabil vor sa ne forteze la abonamente)
Stima si spor la treaba.
0

#364 Useril este offline   banderas23 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 29-March 11
  • Interests:fotografia

Postat 07 April 2012 - 06:35 PM

Eu am luat fiecare nr de la Innmedio si am gasit atat nr 54 sambata trecuta cat si nr 55 astazi. mentionez k astazi din cele 7-8 nre cate erau aproape toate aveam piesele de alama strambe (mai mult sau mai putin); abia am gasit una sa fie ok.

Cat despre asemanarea celor 2 nre, intr-adevar piesele 348 si 335 sunt putin diferite.
0

#365 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 April 2012 - 08:34 PM

Vezi postareabanderas23, la 07 April 2012 - 06:35 PM, a spus:

Eu am luat fiecare nr de la Innmedio si am gasit atat nr 54 sambata trecuta cat si nr 55 astazi. mentionez k astazi din cele 7-8 nre cate erau aproape toate aveam piesele de alama strambe (mai mult sau mai putin); abia am gasit una sa fie ok.

Cat despre asemanarea celor 2 nre, intr-adevar piesele 348 si 335 sunt putin diferite.

Salutare tuturor!
Am intrat in posesia nr. 55.....piesele de alama sunt oarecum in oglinda.....deci nu sunt identice.......atasez poze si va dati seama singuri.
In Bucuresti va fi zapaceala mare cu gasitul nr la chioscurile normale de ziare........sunt litigii mari intre firma care aduce revista in tara si cei care o distribuie (in afara de firma care aprovizioneaza Inmedio (nu vreau sa dau nume fiindca nu este frumos))........asa ca , daca nu aveti vreun Inmedio prin zona, axati-va pe abonamente........stateam de vb cu tipa de la Inmedio si mi-a spus ca, de saptamana trecuta, a observat si ea niste schimbari majore cu aceasta revista.
Stima si spor la cautat revista.

Aceasta postare a fost editata de XYZ: 07 April 2012 - 08:35 PM

0

#366 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 02-May 03
  • Interests:navomodelism ,airsoft ,etc.

Postat 08 April 2012 - 08:08 AM

si unde naiba se poate face abonament?
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
0

#367 Useril este offline   valeriuciprian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 221
  • Inregistrat: 14-March 10

Postat 08 April 2012 - 08:22 AM

Serviciul de abonare

Serviciul de abonare vă oferă şansa de a nu pierde niciun număr din seria Bismarck şi de a le primi în siguranţă acasă. Abonamentul este disponibil de la următorul număr aflat la magazin, la un preţ de 15,90 LEI pe exemplar, fără taxe suplimentare şi având costurile de expediere incluse. Nu rataţi niciun număr! Dacă vă interesează abonamentul, contactaţi-ne la: 031.407.82.44, de luni până vineri, între orele 8:00 şi 17:00 sau trimiteţi un mesaj la: subscription@hdsnet.ro
0

#368 Useril este offline   XYZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 April 2012 - 08:45 AM

Vezi postareaDan, la 08 April 2012 - 08:08 AM, a spus:

si unde naiba se poate face abonament?

Salut!
Intra pe
http://www.cuirasatulbismarck.com/
si o sa vezi mai multe.
Stima!
0

#369 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 68
  • Inregistrat: 14-May 11

Postat 08 April 2012 - 01:08 PM

Putem sa facem abonament prin inmedio? Intreb asta pentru ca daca fac direct la ei exista posibilitatea neplacuta ca sa il primesc acasa cu defecte....asa daca as face la inmedio as vedea clar ce iau cand merg sa il ridic..sa il aleg daca exista mai multe numere.
0

#370 Useril este offline   Dan 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1065
  • Inregistrat: 02-May 03
  • Interests:navomodelism ,airsoft ,etc.

Postat 08 April 2012 - 01:27 PM

Vezi postareaadi_smd, la 08 April 2012 - 01:08 PM, a spus:

Putem sa facem abonament prin inmedio? Intreb asta pentru ca daca fac direct la ei exista posibilitatea neplacuta ca sa il primesc acasa cu defecte....asa daca as face la inmedio as vedea clar ce iau cand merg sa il ridic..sa il aleg daca exista mai multe numere.

asta i-am intrebat si eu azi.mi-au spus ca numai la tel din revista sau pe mail.
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
0

#371 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 02:40 PM

Vezi postareaDan, la 08 April 2012 - 01:27 PM, a spus:

asta i-am intrebat si eu azi.mi-au spus ca numai la tel din revista sau pe mail.

Am sunat si eu la ei si nu a raspuns nimeni pentru ca azi nu au program cu publicul cum se vede cred si din revista
In legatura cu abonamentul prin inmedio DA se poate pentru ca si pe paginile online inmedio scrie ca se poate si mi s-a confirmat. Oricum firma care distribuie in romania revista ar trebui data in judecata pentru ca ne-au MINTIT ca putem achizitiona revista de la chioscuri si sa ne axam pe un chiosc sa vorbim cu vanzatoarea si sa pastram legatura cu acel chiosc de unde il vom achizitiona in fiecare sambata
In prima revista intro scrie asa "Nu uitati urmatorul numar care va aparea LA CHIOSCURI! NU TREBUIE SA IL RATATI! ARANJATI INCA DE PE ACUM CU CEI CARE LUCREAZA LA CHIOSCURILE DIN CARTIERUL DUMNEAVOASTRA SA VA PASTREZE CEL DE_AL DOILEA ..."
Iar numarul 54 nu este considerat pierdut atata vreme cat nu a aparut la chioscuri...si cand am trimis mail mi-au zis ca numarul 54 face 42 si ceva lei ca il comanda special....SA LE FIE RUSINE !!!!!! DACA NU VA APAREA LA CHIOSCURI SAPTAMANA ASTA EU PERSONAL II DAU IN JUDECATA !!!ca nu am investit atatia bani ca sa isi bata joc de noi la mijlocul drumului :angry:
0

#372 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 02:59 PM

Firma LS TRAVEL RETAIL ROMANIA este de fapt magazinul INMEDIO....deci...HDS Inmedio devine LS Travel Retail Romania, membra a LS Travel Retail EMEA dupa cum spun chiar ei pe site-ul lor (http://www.lsromania...ds_inmedio.html) ...asadar daca ei zic sa ne facem abonament prin mail , de fapt ne facem abonament la INMEDIO!! sau RELAY. in KAufland exista magazine INMEDIO ..concluzia...SE POATE FACE ABONAMENT LA BISMARCK PRIN MAGAZINELE DIN KAUFLAND INMEDIO!!!
0

#373 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 03:04 PM

Acum cred ca se poate intelege logica de ce la inmedio a ramas in fiecare sambata si s-a gasit in continuare..iar la chioscuri nu ( probabil cei de la inmedio au intrat intr-un posibil conflict cu cei de la distributii chioscuri ) Dar asta nu e problema noastra atata vreme cat se poate face un abonament prin magazinele inmedio ( avand posibilitatea de a verifica palpabil numerele daca sunt in stare buna)decat sa facem abonament prin mail si sa ne fie trimise prin posta care nu se stie cum ajung ( bune sau deteriorate )iar recuperarea numarului 54 normal ar trebui sa coste tot 16.90 pentru ca ei trebuia sa anunte din timp ca din data de..nu se mai livreaza la chioscuri.
0

#374 Useril este offline   LAURENTZYU 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 30-March 11

Postat 08 April 2012 - 05:15 PM

Citeaza

Daca doriti sa nu mai ratati niciun numar de acum inainte, va oferim posibilitatea ca, la realizarea unui abonament pe 1 luna, sa va trimitem un numar mai vechi pe care l-ati pierdut. Acesta va fi inclus in abonament. Mentionam ca numerele vechi solicitate se aduc prin comanda speciala la editura din Italia, acest proces avand o durata de 1-2 luni de la data comenzii.

sa inteleg ca daca fac abonament pentru 1 luna, spre exemplu, pot cere un numar mai vechi gratis sau care va costa normal, 16 lei???
Există două feluri de persoane, visătorii care aruncă monede în fântâni arteziene şi realiştii, adică cei care le pescuiesc de-acolo.
0

#375 Useril este offline   geome 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 33
  • Inregistrat: 25-November 11

Postat 08 April 2012 - 05:19 PM

Vorba lunga,saracia omului.Ce trebuie facut?Poate cineva(de preferinta din Bucuresti)sa ia lua legatura cu firma de distributie si de a afla daca acel nr.54 va mai fi adus vreodata in viata asta la chioscuri?Eu unul personal nu am nimic impotriva sa imi fac abonament,dar aici apar mai multe necunoscute:daca numerele sunt deteriorate,daca nu sunt gasit acasa,trebuie sa astept 7 zile sa-mi vina postarita cu revista,e.t.c.Parerea e personala,iar tactica asta a pumnului in gura nu-mi convine. Va fi belea cand toti o sa vada ca se aduce doar la Immedio si aduc doar cateva reviste.Daca are cineva o solutie o asteptam cu sufletul la gura.
0

#376 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 05:47 PM

Vezi postareaLAURENTZYU, la 08 April 2012 - 05:15 PM, a spus:

sa inteleg ca daca fac abonament pentru 1 luna, spre exemplu, pot cere un numar mai vechi gratis sau care va costa normal, 16 lei???

numarul nu va fi gratis..va fi 16.90 ( cel putin asa ar fi normal...adica sa nu de paseasca suma de 16.90 )
0

#377 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 05:50 PM

Vezi postareageome, la 08 April 2012 - 05:19 PM, a spus:

Vorba lunga,saracia omului.Ce trebuie facut?Poate cineva(de preferinta din Bucuresti)sa ia lua legatura cu firma de distributie si de a afla daca acel nr.54 va mai fi adus vreodata in viata asta la chioscuri?Eu unul personal nu am nimic impotriva sa imi fac abonament,dar aici apar mai multe necunoscute:daca numerele sunt deteriorate,daca nu sunt gasit acasa,trebuie sa astept 7 zile sa-mi vina postarita cu revista,e.t.c.Parerea e personala,iar tactica asta a pumnului in gura nu-mi convine. Va fi belea cand toti o sa vada ca se aduce doar la Immedio si aduc doar cateva reviste.Daca are cineva o solutie o asteptam cu sufletul la gura.

Eu am trimis mail pentru recuperarea numarului 54 pe care nu il am nici eu , si mi-a trimis 2 variante : fie imi trimit numarul 54 dar care ma costa 42 si ceva de lei , fie imi fac abonament direct la ei pe o luna si pot solicita acel numar la pretul de 16.90 ( eu asta am inteles din raspunsul dat de ei in mail
0

#378 Useril este offline   aurel.marian 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 98
  • Inregistrat: 03-December 08

Postat 08 April 2012 - 07:19 PM

Vezi postareaadi_smd, la 08 April 2012 - 05:50 PM, a spus:

Eu am trimis mail pentru recuperarea numarului 54 pe care nu il am nici eu , si mi-a trimis 2 variante : fie imi trimit numarul 54 dar care ma costa 42 si ceva de lei , fie imi fac abonament direct la ei pe o luna si pot solicita acel numar la pretul de 16.90 ( eu asta am inteles din raspunsul dat de ei in mail

salut

pe ce adresa ai trimis e-mailul?pe adresa din revista mi s-a intors eroare,nu mai inteleg nimic,sint de acord sa ii dam in judecata,firma care aduce revisat cat si cei care distribuie sint responsabili,am dat o gramada de bani pana acum ca sa raman cu nava neterminata.
0

#379 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 08 April 2012 - 08:09 PM

Adresa de mail este aceasta: subscription@hdsnet.ro
0

#380 Useril este offline   cristi_olteanu 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 27
  • Inregistrat: 10-August 11
  • Interests:electronica si modelism (la nivel de incepator)

Postat 08 April 2012 - 08:26 PM

Salutare fratilor!

Ce facem cu numarul 54 ca nu-i de glumit, ne indreptam toti catre abonamente?

Personal imi cumparam revista de la chioscurile de ziare si eram tare multumit ca sunt mai peste tot.
Pe cand magazinele la de distributie a presei din supermarketuri trebuie sa ajungem neaparat in supermarket.

Cum ramane cu textul care este tiparit in revista si spune " Pentru a beneficia de o servire cat mai buna, solicitati revista de la acelasi chiosc/centru de vanzare a presei si informati vanzatorul ca doriti sa cumparati urmatorul numar."
0

#381 Useril este offline   leonard71 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 128
  • Inregistrat: 09-April 11

Postat 08 April 2012 - 10:18 PM

Salutare tuturor!

Eu as propune altceva .... sa facem reclamatie la Protectia Consumatorului ! Si cand s-or trezi pe cap cu reclamatii din mai multe judete s-ar putea sa-si regandeasca strategia!
Eu unul maine o sa dau un telefon la Protectia Consumatorului sa ma interesez cam care sunt variantele.
Va dau de stire imediat ce voi afla ceva. Oricum trebuie sa facem ceva macar in privinta numarului 54!

Toate bune!

Leo
0

#382 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 April 2012 - 08:24 AM

Vezi postarealeonard71, la 08 April 2012 - 10:18 PM, a spus:

Salutare tuturor!

Eu as propune altceva .... sa facem reclamatie la Protectia Consumatorului ! Si cand s-or trezi pe cap cu reclamatii din mai multe judete s-ar putea sa-si regandeasca strategia!
Eu unul maine o sa dau un telefon la Protectia Consumatorului sa ma interesez cam care sunt variantele.
Va dau de stire imediat ce voi afla ceva. Oricum trebuie sa facem ceva macar in privinta numarului 54!

Toate bune!

Leo

Excelenta initiativa!! Trebuie sa existe o varianta la Protectia Consumatorului in privinta asta . Din Targu-jiu ..Adrian
0

#383 Useril este offline   LAURENTZYU 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 30-March 11

Postat 09 April 2012 - 08:26 AM

astazi am trecut pe la chioscul care imi pastra revista si nu se stie nimic nici de nr 54 nici de 55. o sa astept pana joi apoi voi face abonament.
Există două feluri de persoane, visătorii care aruncă monede în fântâni arteziene şi realiştii, adică cei care le pescuiesc de-acolo.
0

#384 Useril este offline   olimpiu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 30-September 11

Postat 09 April 2012 - 08:52 AM

Vezi postareaLAURENTZYU, la 09 April 2012 - 08:26 AM, a spus:

astazi am trecut pe la chioscul care imi pastra revista si nu se stie nimic nici de nr 54 nici de 55. o sa astept pana joi apoi voi face abonament.

Buna ziua.
Eu, unul, nu mai astept... fac abonament pe o luna sa vedem cum merge, apoi fac pe 3 luni.

Cu respect,
Olimpiu
0

#385 Useril este offline   ctza 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 13-March 12

Postat 09 April 2012 - 09:39 AM

astia cu distributia sau ce-or face, n-au sediu fizic pe undeva? ar merita colindati...
0

#386 Useril este offline   Cristi_C 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 9
  • Inregistrat: 01-April 11

Postat 09 April 2012 - 09:55 AM

Am trimis mail la subscription@hdsnet.ro si am cerut un abonament pe o luna pentru a-mi trimite ei numarul 54 deorece nu-l am , le-am cerut ca abomanentul sa inceapa cu 55 , raspunsul lor a fost urmatorul : "abonamentul va incepe de la numarul 56 , 57 ,58 + nr 54 care va trebui comandat in Italia si va dura aprox. 6-8 saptamani. Deci daca ma mai poate ajuta cu numarul 55 pentru ca nu reusesc sa-l gasesc nicaieri.
0

#387 Useril este offline   oigan 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 45
  • Inregistrat: 13-May 11

Postat 09 April 2012 - 10:00 AM

De ce mi-a fost frica, exact asta se intampla acum. Isi bat joc de noi si nu avem ce face. Ma asteptam sa nu ajungem la numarul 70, si aparent mi se confirma banuielile. Mi s-a spus ca sunt pesimist, si daca vreau revista sa mi-o cumpar ca nu o sa se intample nimic rau (cand a aparut nr 1). Am gresit!
0

#388 Useril este offline   adi_smd 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 April 2012 - 10:01 AM

Domnilor am o ultima stire : MERGETI LA MAGAZINELE INMEDIO IN SPECIAL DIN KAUFLAND SI RUGATI RECUPERAREA NUMARULUI PIERDUT ( in cazul nostru nr 54 si 55 dupa caz ) SI SOLICITATI ABONAMENT PE O LUNA LA ACEL MAGAZIN ..avantajul consta in continuitatea numerelor fara a le mai pierde si posibilitatea de a vedea ce luati nu ca la posta unde postasu vi le aduce fie deteriorate fie apare cand dumneavoastra nu sunteti acasa....la magazin inmedio va pastreaza numarul avand abonament facut pana mergeti sa vi-l ridicati . Eu acum am primit telefon de la o domnitza vanzatoare de la magazinul din kaufland si m-a anuntat sa trec sa imi fac abonament si sa platesc 16.90 pentru numarul 54 care mi-l comanda ea
0

#389 Useril este offline   rinaldoparaipan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 09-December 10

Postat 09 April 2012 - 10:07 AM

Si eu am trecut azi pe la chioscul de unde mi-am luat FARA PROBLEME ultimile 10 numere.Inclusiv trei numere mai vechi pt un coleg forumist din Craiova.
55 nu a venit, 54 nu mai exista. :yahoo:
Kaufland nu am prin zona, singurul Immedio ela Auchan Titan.Vedem.

Aceasta postare a fost editata de rinaldoparaipan: 09 April 2012 - 10:08 AM

My link www.ecowindsolar.ro
0

#390 Useril este offline   ciucanu 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 85
  • Inregistrat: 07-May 11

Postat 09 April 2012 - 10:41 AM

Vezi postareaadi_smd, la 09 April 2012 - 08:24 AM, a spus:

Excelenta initiativa!! Trebuie sa existe o varianta la Protectia Consumatorului in privinta asta . Din Targu-jiu ..Adrian

Si pe ce baza veti face reclamatii la ANPC? In fiecare numar al revistei a fost specificat ca au dreptul sa modifice si aparitiile si pretul revistei ori de cate ori vor considera ca va fi necesar. Doar veti pierde timpul.
0

Arata acest topic

• 38 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic