Buna dragii mei,
Acum un an am inceput si eu sa cumpar revista Bismark in speranta ca ma voi apuca de construit modelul. Numerele s-au adunat incetu' cu incetu' si, abia acum doua luni m-am hotarat, in sfarsit, sa incep si eu constructia cuirasatului. Vreau sa va spun ca nu am mai construit nici-un model pana acum. Astfel incat, inainte de a ma apuca, mi-am aruncat privirea prin forumurile de specialitate , incercand sa invat "abc"-ul navomodelismului. Am aflat lucruri surprinzatoare si interesante de aici, dar cel mai important lucru, pentru mine a fost desteptarea unei pasiuni ce zacea ascunsa in mine : navomodelismul. N-as fi crezut, ca la varsta respectabila pe care o am, sa ma acapareze acest lucru. Am reusit, cu putin efort financiar, sa-mi procur principalele "obiecte ale muncii"-ca sa spun asa- necesare unui incepator in ale modelismului( cleme, ace, pile,cutter-e, pensete, menghina, ciocan, trusa de traforaj, minibormsina electrica etc,-majoritatea dispozitivelor si accesoriilor prezentate de voi in forum ca necesare pentru aceasta activitate). Nu ma intrebati cat m-a costat, destul de mult dar a meritat efortul. ...Si am inceput constructia. Am ajuns cu ea la nr 20, si nu m-am plictisit! Pana acum a iesit totul perfect. Acum cateva zile am incercat sa-mi pun in ordine colectia de reviste si am constatat ca imi lipseste numarul 28. Am vazut ca pe forum au mai fost persoane care aveau acest numar lipsa. Daca mai exist o sansa, pe undeva sa se gaseasca acest numar 28, v-as fi foarte indatorat. De-asemenea, daca cineva doreste numarul 33 al revistei sunt dispus sa-l dau gratis avandu-l dublura.
Sper ca undeva, in tara sa se gaseasca si pentru mine nr 28. Daca nu, am rugamintea ca cei care au disponibilitatea, sa-mi trimita dimensiunile si forma pieselor din nr 28, urmand a le confectiona eu.Nr 28 l-am vazut pe forum prezentat, am vazut piesele , dar nu stiu dimensiunile lor.
Astept un raspuns de la voi.
Cu multa stima.
Aceasta postare a fost editata de Viorel63: 20 March 2012 - 12:07 AM