Zen, la 16 January 2012 - 11:40 AM, a spus:
...La cate 14mz-uri sunt pe piata cred ca una (cu defect critic) reprezinta un procent destul de mare!
Cum ar fi sa ramai cu volanul unui Rolls Royce sau Ferarri in mana la 250km/h? Putin probabil nu ?http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif
Stii cate 14MZ sau vandut ?? ... eu nu stiu si atunci cred ca e o gluma afirmatia ! In SUA le vezi la toate intalnirile aeromodelistice si aia cand
se intalnesc nu vin ca la noi pe Chitila 4-5 insi ci vin frate cu zecile ....
De ce s-a renuntat la Nokia 3310 si s-a dedat lumea la Iphone, HTC, Samsung .... ca totusi sunt foarte scumpe doar ca sa dai un telefon - si d'astea
s-au vandut cu sacii , cu camioanele , cu vapoarele ...... .
De ce OS si nu Magnum ca fac acelsi lucru .... ca s-a evitat raspunsul - chiar daca e tot Futaba .. nu pot compara Mercedes A Class cu Mercedes AMG
nu pot compara Toyota Yaris cu Toyota ... care vreti voi .
De ce nu 3W cu " cap " rosu si se umple lumea de DLE ca tot acelasi lucru fac.
De ce nu Turnigy ci Castle Ceation ......
De ce Sony Vista si nu Lenovo de ce Dell si nu Acer, de ce I5 sau I7 si nu AMD Sempron 2600 + ca nu cred ca toata lumea s-a dat pe grafica .... basca ca la grafica nici alea nu ajung ci trebuie statie grafica .... iar pentru un biet email sau un film .... era suficient si 486
Si o sa o tinem cu de ce - ul asta asa pana la pasti, pana la urmatorul Cracun, revelion etc !
P.S.
Sunt colegi care au dat mii, zeci de mii de euro pe modele care nu mai sunt .... sau sunt - praf - ... nu e similar cu faptul ca nu se merita sa se
dea peste doua mii de euro pe o statie ? - macar aia mai ramanea mostenire nepotilor ...
E cum va spun eu ... fiecare isi ia CE vrea , ce Ii place si CE poate - restul A B U R E A L A ! .
Daca mergi la pescuit poti prinde cu un bat de alun mai bine ca ala care numai pe scaun a dat cat castigi tu pe trei luni
Daca te pasioneaza Airsoftul poti imprastia bile si cu o chinezarie de 8 mil prin padure la Izvorani
dar poti sa imprstii si cu o Sistema de 100 mil.
Daca
Daca
Daca
P.S.
Inca astept largirea parcului auto cu ... Logan-uri MCV
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !