Modelism - RHC Forum: Futaba 18MZ - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Futaba 18MZ o statie noua de la Futaba

#61 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 15 January 2012 - 10:30 PM

Vezi postareaMLGore, la 15 January 2012 - 10:00 PM, a spus:

Vrei sa spui ca ai 32 de canale separate cu posibilitate de mix & other stuff pe mx 20 sau ca poti bindui mai multe receptoare pe ea?

Nu spun eu asta. O spune Graupner.
Iar MX20 are canale de la 1-12 pe orice tip de servo, futaba de la 1-8 pe servo normal, restul e prin binduirea separata a altor receptoare. In cazul Futaba 18, 2 receptoare, in cazul Graupner 3 receptoare.
Repet, inca nu m-am jucat cu ea, dar poate ne prindem impreuna ce face si ce nu.
0

#62 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 January 2012 - 10:35 PM

Vezi postareaMLGore, la 15 January 2012 - 09:13 PM, a spus:

..................

PS la PS: Eu din cauza butonului de trim de la 8FG nu am rupt nici un avion, ce credeti ca sa intamplat din cauza unui modul de emisie defect la un 14 mz? (da, statia aia de 2500 de euro facuta de extraterestrii cu piese de pe Marte)

AXI , Hacker , Scorpion .. se invart la fel ca si alea de 2 lei de la HK. dar NU SUNT din aceeasi clasa si nici nu au acelasi pret.
Asta este .. uni prefera hacker cu reductor ..... alti din zgarciul de la izmene !

Si motoarele de Formula I crapa dar asta nu inseamna ca sunt din aceeasi clasa cu " boxer-ul " de pe Oltcit !
Si in service-urile Mazda, Toyota, BMW, Mercedes, Bentley etc vei gasi auto cu probleme .. unele chiar in garantie fiind.

Conteaza insa procentul de intoarcere in service.

P.S.

O.S./3W sau ....... DLE, DLA , GF ?

Si o ultima interventie ... nu a scos nimeni inca un proiect de lege care sa ne oblige sa cumparam T18 , asa ca nu trebuie sa ne suparam prea tare
caci ia fiecare ce vrea sau ce poate - simplu !

seara buna !
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#63 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 15 January 2012 - 10:45 PM

Nu comparam mere cu struguri ci Futaba cu Futaba! Daca OS avea pretul la 46 LA mai mare decat la 46 AX ,cine mai cumpara LA?
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#64 Useril este offline   typer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 16 January 2012 - 03:52 AM

12Z e mai scumpa decat 12FG ptr ca are doo procesoare, unu' cu functii de zbor si unu' face cartofi prajiti pentru toata gasca. La 12 FG face si omleta si zboara.
"An engineer once said to build something great is like swimming in honey"

"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
0

#65 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 16 January 2012 - 11:40 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 15 January 2012 - 10:35 PM, a spus:

Conteaza insa procentul de intoarcere in service.

...La cate 14mz-uri sunt pe piata cred ca una (cu defect critic) reprezinta un procent destul de mare!

Cum ar fi sa ramai cu volanul unui Rolls Royce sau Ferarri in mana la 250km/h? Putin probabil nu ?http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif
It's difficult to make things simple!
0

#66 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2012 - 12:06 PM

Vezi postareaZen, la 16 January 2012 - 11:40 AM, a spus:

...La cate 14mz-uri sunt pe piata cred ca una (cu defect critic) reprezinta un procent destul de mare!

Cum ar fi sa ramai cu volanul unui Rolls Royce sau Ferarri in mana la 250km/h? Putin probabil nu ?http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/huh.gif

Stii cate 14MZ sau vandut ?? ... eu nu stiu si atunci cred ca e o gluma afirmatia ! In SUA le vezi la toate intalnirile aeromodelistice si aia cand
se intalnesc nu vin ca la noi pe Chitila 4-5 insi ci vin frate cu zecile ....

De ce s-a renuntat la Nokia 3310 si s-a dedat lumea la Iphone, HTC, Samsung .... ca totusi sunt foarte scumpe doar ca sa dai un telefon - si d'astea
s-au vandut cu sacii , cu camioanele , cu vapoarele ...... .

De ce OS si nu Magnum ca fac acelsi lucru .... ca s-a evitat raspunsul - chiar daca e tot Futaba .. nu pot compara Mercedes A Class cu Mercedes AMG
nu pot compara Toyota Yaris cu Toyota ... care vreti voi .

De ce nu 3W cu " cap " rosu si se umple lumea de DLE ca tot acelasi lucru fac.

De ce nu Turnigy ci Castle Ceation ......

De ce Sony Vista si nu Lenovo de ce Dell si nu Acer, de ce I5 sau I7 si nu AMD Sempron 2600 + ca nu cred ca toata lumea s-a dat pe grafica .... basca ca la grafica nici alea nu ajung ci trebuie statie grafica .... iar pentru un biet email sau un film .... era suficient si 486

Si o sa o tinem cu de ce - ul asta asa pana la pasti, pana la urmatorul Cracun, revelion etc !

P.S.

Sunt colegi care au dat mii, zeci de mii de euro pe modele care nu mai sunt .... sau sunt - praf - ... nu e similar cu faptul ca nu se merita sa se
dea peste doua mii de euro pe o statie ? - macar aia mai ramanea mostenire nepotilor ...

E cum va spun eu ... fiecare isi ia CE vrea , ce Ii place si CE poate - restul A B U R E A L A ! .

Daca mergi la pescuit poti prinde cu un bat de alun mai bine ca ala care numai pe scaun a dat cat castigi tu pe trei luni
Daca te pasioneaza Airsoftul poti imprastia bile si cu o chinezarie de 8 mil prin padure la Izvorani
dar poti sa imprstii si cu o Sistema de 100 mil.
Daca
Daca
Daca

P.S.

Inca astept largirea parcului auto cu ... Logan-uri MCV
0

#67 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8315
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 16 January 2012 - 02:18 PM

Noi ne tot plimbam da la piata din RO la piata mondiala si tragem concluzii cum ne place. Aici suntem un club mic, avem modelisti cam cat are un oras mediu din US sau Germania (asta am scos-o din burta).

Cumparam si noi ce cumpara si altii dar nu putem face generalizari dupa ce se intampla la noi. Asta ar inseamna de pilda ca Cessna de la Arttech e (aproape) cel mai vandut model din lume, ceea ce nu e. Dar la noi o vinde Sierra la pret bun asa ca o au/avut-o mai toti.

Cate statii 14MZ sunt in RO ? 2-3 bucati. Daca una are un defect inseamna ca avem peste 30% statii proaste, mai mult decat orice alt brand inclusiv china. Daca era una singura si aia se strica era clar ca sunt o porcarie fara pereche.

In fiecare regiune e firesc sa fie anumite chestii locale populare (mai ales cand sunt foarte putine magazine si ce aduce magazinul nr.1 conteaza cel mai mult). Din ce am citit la inceputul RHC - cand RHC era magazin cele mai populare motoare erau MVVS ca de astea aduceau.

Nu o sa dea Futaba faliment daca nu o sa se vanda nici o 18MZ in RO si nici nu o sa scoatem firma X din cacao daca cumparam masiv modele de acolo.

De aceea e bine sa mai cascam ochii si pe alte forumuri de afara.

Ce stim azi sigur e ca Futaba 14MZ s-a vandut mult peste asteptari. Sunt foarte multi modelisti care vor ce e mai bun si la statii e foarte simplu Futaba 14MZ/JR12X (daca esti fan JR). Sunt scumpe dar nu atat de scumpe pe cat par. Daca ai 3 jeturi care adunate fac 15000-20000 USD (plus cateva avione de peste 2,5m) si o singura statie, 14MZ e o alegere logica.

Diferenta fata de acum 5 ani cand a aparut 14MZ e ca partea electronica la statii a evoluat foarte mult si azi ai la o statie de 400-500 USD cam toate functiile imaginabile.

Se mai justifica deci azi 3000 USD pentru 18MZ ? Eu cred ca da. Cei care au investit peste 20.000 USD in modele (aia cu 3 jeturi) o vor cumpara. O sa-i coste doar 2000 USD caci vor vinde 14MZ-ul cu 1000 USD.

E doar o fita ? Eu zic ca nu. Am citit pe forumurile de heli opinia celor care au cumparat-o. Ca functii nu le aduce nimic in plus dar le place calitatea materialelor/executiei.
Sunt oameni la care asta e distractia nr. unu. 20.000 USd pare mult dar o masina banala costa atata, o vacanta pe Titanic in doi costa 10.000 USD si te trezesti ca intrii la apa.

Amicii mei se minuneaza cati bani am bagat in modelism dar de fapt sunt putini, ei strang din buci si cumpara o masina de 20.000 EUR si nimeni nu le sare in cap, masina e sfanta. Masina si vacantele in care faci poze si filme la care nu se uita nimeni, niciodata.
0

#68 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2012 - 02:33 PM

Ce am observat eu in timp e ca:
- daca cuiva Alb-ul i-se pare Negru .. poti sa aduci tu tot RAL-ul de culori ca n'are valoare.
- daca tu spui ca ai fost la service cu masina el iti raspunde ca afara ploua .

asa ca ... Loganul e din aceeasi clasa cu Audi A6 iar Futaba 18MZ din aceeasi clasa cu Graupner MX-20 iar imbusurile Hudy din aceeasi clasa cu alea turcesti din Vitan ...

Nasoala rau Futaba asta 18 MZ zici ca e o bagaboanda care a implinit majoratul ( 18 ) si s-a boit pe ochi sa faca impesie ... yakkk !
0

#69 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2012 - 07:13 PM

Vezi postareastiganas, la 16 January 2012 - 02:18 PM, a spus:

Noi ne tot plimbam da la piata din RO la piata mondiala si tragem concluzii cum ne place. Aici suntem un club mic, avem modelisti cam cat are un oras mediu din US sau Germania (asta am scos-o din burta).
......................................

Ca sa ne dam seama cam ce se cumpara si cat se cumpara in alte tari tragem cu coada ochiului la o intrunire modelistica si
comparam cu se petrece la noi la cele mai populare intruniri - pentru ce se intampla acolo se fac studii de piata si se lanseaza sau nu
un produs nu pentru ce este la noi ( RO de multe ori nici nu este pe lista de livrari ci dimpotriva, pe lista neagra ) :

0

#70 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 07 March 2012 - 12:06 AM

BAi tata! ......sa mor daca mai stiu ce sa cred .....Eu vreau sa-mi cumpar o statie de genu asta ! pai sa fie 14 sau 18 ?.

i-a bagati sfaturi fratilor............:blush:

A sosit primavara si eu nu am inca statie.:good:
ADOR VITEZA!!!
0

#71 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2012 - 12:08 AM

ps: Nu aruncati cu pietre acum......:good:
ADOR VITEZA!!!
0

#72 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 07 March 2012 - 12:39 AM

14MZ nu se mai produce. Nu ai de ales, cumpara un 18MZ.

Vezi postareaTUROK, la 07 March 2012 - 12:06 AM, a spus:

BAi tata! ......sa mor daca mai stiu ce sa cred .....Eu vreau sa-mi cumpar o statie de genu asta ! pai sa fie 14 sau 18 ?.

i-a bagati sfaturi fratilor............:blush:

A sosit primavara si eu nu am inca statie.:good:

0

#73 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9329
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 07 March 2012 - 05:43 AM

Vezi postareastiganas, la 07 March 2012 - 12:39 AM, a spus:

14MZ nu se mai produce. Nu ai de ales, cumpara un 18MZ.

Cumpar-o, dar fiind un jaf, mi-o dai mie. Tu platesti si transportul, altfel nu sunt de acord.
Multa, multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 07 March 2012 - 05:44 AM

0

#74 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2012 - 08:56 AM

Dar colegul nostru sa lasat de mult de aeromodelism ( sau asa scria pe la vanzari )..... la ce ii mai trebuie statie ?

P.S.

Vezi ca nu se vede nimc pe ecran cand e insorit afara , sa iti iei si o duba unde sa faci " vizionare " pe display-ul color !
0

#75 Useril este offline   oachidori 

• F22 Raptor Fan
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2391
  • Inregistrat: 05-August 09
  • Interests:Aeromodele, Modelare 3D

Postat 07 March 2012 - 12:26 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 March 2012 - 08:56 AM, a spus:

Dar colegul nostru sa lasat de mult de aeromodelism ( sau asa scria pe la vanzari )..... la ce ii mai trebuie statie ?

P.S.

Vezi ca nu se vede nimc pe ecran cand e insorit afara , sa iti iei si o duba unde sa faci " vizionare " pe display-ul color !

Esti in urma cu noutatile!! :) :)
Olivian Diaconescu

Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
0

#76 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2012 - 03:13 PM

Vezi postareaoachidori, la 07 March 2012 - 12:26 PM, a spus:

Esti in urma cu noutatile!! :D :)

NU ! NU ! Piarul omului ( sau purtatorul de cuvant ) este slab pregatit si nu ii promoveaza " noutatile " !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 March 2012 - 03:14 PM

0

#77 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2012 - 07:02 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 March 2012 - 08:56 AM, a spus:

P.S.

ce rautacios esti mai nene !:) esti informat gresit .( revovez toata flotila)

mai bine baga niste plusuri si minusuri la statia asta ca stiu ca nu te plictisesti a scrie ...:good:
ADOR VITEZA!!!
0

#78 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2012 - 09:00 PM

Vezi postareaTUROK, la 08 March 2012 - 07:02 PM, a spus:

ce rautacios esti mai nene !:) esti informat gresit .( revovez toata flotila)

mai bine baga niste plusuri si minusuri la statia asta ca stiu ca nu te plictisesti a scrie ...:D

Nu eu sunt cum zici ... ci tu ai scris ca te lasi, ca vinzi tot, ca sunt ceva probleme etc etc..... daca te sucesti la 180 de grade peste noapte
sau daca ai castigat la 6/49 nu e rau e chiar foarte bine !

Pe de alta parte mai si glumim p'aci ... dar sunt unii prea incruntati de fel ...

Despre statie .... e foarte misto, e foarte sofisticata, e de fite , are chestii pe care nu o sa le folosesti niciodata poate doar daca treci la profesionisi, sau daca vrei sa tiparesti alt manual de utilizare - starneste invidie ( de care nu ducem lipsa ) si in rest cam atat ......aaaa era sa uit ... si este foarte scumpa !

Chestia cu display-ul care nu se vede in soare e foarte adevarat ( am tinut un T14 in mana ) ... cel putin pentru mine ca am ochelari , daca ai ochi d'alu Winnetou poate mai merge.

Eu daca as dispune acum de malai ... as lua acea T12Z ( 700 Euro dar poate mai negociezi )care este la vanzare pe forum , si care este aproape identic T14 la interne ( doua procesoare bla bla ... ai si cutie de transport, si tavita originala etc ) doar ca e fara display color ( zic eu AVANTAJ ) si fara touchscreen si ar mai ramane si aproape 1800 euro ca sa iti iei un model de composit sau ... covrigi si shaorme .... ( iar avantaj ca de la shaorma se lasa cu grasime pe deste si cu touch screen e problema ) !

P.S.

Daca platesti bine iti mai scriu ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 March 2012 - 09:02 PM

0

#79 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2012 - 09:27 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 08 March 2012 - 09:00 PM, a spus:

Nu eu sunt cum zici ... ci tu ai scris ca te lasi, ca vinzi tot, ca sunt ceva probleme etc etc..... daca te sucesti la 180 de grade peste noapte
sau daca ai castigat la 6/49 nu e rau e chiar foarte bine !

Pe de alta parte mai si glumim p'aci ... dar sunt unii prea incruntati de fel ...

Despre statie .... e foarte misto, e foarte sofisticata, e de fite , are chestii pe care nu o sa le folosesti niciodata poate doar daca treci la profesionisi, sau daca vrei sa tiparesti alt manual de utilizare - starneste invidie ( de care nu ducem lipsa ) si in rest cam atat ......aaaa era sa uit ... si este foarte scumpa !

Chestia cu display-ul care nu se vede in soare e foarte adevarat ( am tinut un T14 in mana ) ... cel putin pentru mine ca am ochelari , daca ai ochi d'alu Winnetou poate mai merge.

Eu daca as dispune acum de malai ... as lua acea T12Z ( 700 Euro dar poate mai negociezi )care este la vanzare pe forum , si care este aproape identic T14 la interne ( doua procesoare bla bla ... ai si cutie de transport, si tavita originala etc ) doar ca e fara display color ( zic eu AVANTAJ ) si fara touchscreen si ar mai ramane si aproape 1800 euro ca sa iti iei un model de composit sau ... covrigi si shaorme .... ( iar avantaj ca de la shaorma se lasa cu grasime pe deste si cu touch screen e problema ) !

P.S.

Daca platesti bine iti mai scriu ..

:)
ADOR VITEZA!!!
0

#80 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 March 2012 - 10:13 PM

E misto topicul asta cu aproape 2000 de vizualizari. Banuiala mea e ca nu o sa o cumpere nimeni in Romania.

Pe forumurile de afara o au deja destui, si nu orice fel de forumuri, de elicoptere, unde toate functiile acestei statii sunt inutile (ca de altfel toate functiile oricarei statii peste Dx6i) - toti cei care au bani de 18MZ lucreaza numai cu V-BAR.

Da oamenii recunosc ca au cumparat-o pentru feeling, pentru calitate si pentru ca pot. Si cum am mai scris pentru ei a fost mai ieftina caci au vandut cu 1000 USD 14MZ-ul.

Bine, astea sunt valabile daca nu se ambitioneaza Turok sau RealDesign si cumpara ei una.

12Z-ul ala e tentant, la Tower e 1500 USD
http://www3.towerhob...p?&I=LXTNT7&P=7 Futaba are grija da statiile premium, inca mai apar updateuri la ele.
0

#81 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 08 March 2012 - 10:51 PM

12Z-ul ala de care vorbiti il iau eu maine, nu va mai ganditi la el.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#82 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 07:49 AM

Vezi postareaMLGore, la 08 March 2012 - 10:51 PM, a spus:

12Z-ul ala de care vorbiti il iau eu maine, nu va mai ganditi la el.

Bine ma ! ... vezi ca ai mai luat tu un Otop "peste" mine !
0

#83 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 09:15 AM

Acum .. lasand gluma la o parte .. sa o folosesti cu placere si mult spor ca e ... scula ! - mai scula decat T14 dupa mine ca utilitate , nu ca T8 nu ar fi suficienta dar
de la un anumit nivel de modele ( Jet, Composite ... Telink cu beculete ;) ) exact cum spunea domnul HK ( HobbyKing alias Stignas care m-a pus pe picior de egalitate cu TUROK in campania de achizitionare a lui T18 ) trebuie obligatoriu si ... Smoking cu brau si papion - adica scula frate nu trompeta .

P.S.

Pentru colegul Turok am uitat sa amintesc un mare avantaj a lui T-18 - mesaj vocal de intampinare adica cand pornesti statia se vor imprastia toti norii de pe cer de satisfactie cand vei auzi :

" Stapane Turok - Cel mai mare modelist din Galaxie ! Flying Field-ul de la 3-Drumuri vi se asterne la picioare si in aceasta noua zi alaturi
de roaba, sluga ta nevrednica .... T-18MZ - Have a Nice Day ..... Stralucimea TA !"

eeee .... cum ti se pare ??! marfa !
0

#84 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9329
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 09 March 2012 - 01:56 PM

Strugurii sunt acri...
0

#85 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 02:30 PM

Vezi postareadan_mitea, la 09 March 2012 - 01:56 PM, a spus:

Strugurii sunt acri...

Pentru mine nu ... eu intotdeauna am apreciat produsele de top si le am recomandat cu toata caldura .. altii le considera kitch sau inutile !
Chestia cu ecranul color " invizibil " pe o zi insorita insa e adevarat ... la T12Z nu este color si de aceea e mai bine ( T12-Z nu T12-FG).

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 09 March 2012 - 02:31 PM

0

#86 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 09 March 2012 - 03:08 PM

Uite cum am ajuns: Dl. HK !!!

Eu care am casa plina de modele Multiplex, statie JR, planoare de toate felurile, etc. E adevarat, pe ici pe colo am ceva electronica de la HK si cateva baterii si cateva elicoptere da pana la Dl. HK :D

Si cine zice asta ? Dl. Sebart.

PS Ecranul de la 18MZ nu e cel de la 14MZ, sigur nu are probleme in soare.
0

#87 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 06:10 PM

Vezi postareastiganas, la 09 March 2012 - 03:08 PM, a spus:

Asta ma intrebam si eu .Asta este dilema ceea mai mare pt mine. Doar nu o sa stau cu prosoape pe cap sau paturi la camp . Deci merita sau nu?sa ma indrept catre un alt tip de statie?<_<naspa nu stiu ce dracu sa fac?:)
ADOR VITEZA!!!
0

#88 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 06:17 PM

Chiar asa vrei sa iti schimbi statusul de la avatar? maine poimaine parca vad ca te numeste colegii pe forum si DJ Stiganas :)

Glumeam!:drinks:

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 09 March 2012 - 06:17 PM

ADOR VITEZA!!!
0

#89 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2012 - 06:51 PM

Eu care am casa plina de modele Multiplex, statie JR, planoare de toate felurile, etc. E adevarat, pe ici pe colo am ceva electronica de la HK si cateva baterii si cateva elicoptere da pana la Dl. HK :drinks:

Si cine zice asta ? Dl. Sebart.

Mister HK original !!! :) - Cine a pus filmulete cu patronul de la HK pe forum ? ca eu nu am pus cu Sebastiano - doar ma inchin in fiecare seara la poza lui de pe un capac de cutie pastrat si inramat dupa ce am cumparat un model de la el.

La ecranul ala cat s-or chinui ei tot nu se vede ca cel monocrom - greu vezi un Iphone, greu vezi o tableta, un laptop desi
cu alea mai rar ajungi pe camp in soare si nu te doare .

Asa ca Turok tot prosopul , cearceaful , umbrela sau sombrero sunt baza ... sau vrei sa faci musai ca asta cand te duce "soferul" la 3Drumuri :
0

#90 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 09 March 2012 - 07:31 PM

Nu pot sa cred, numai tu poti sa gasesti clipurile astea. Daca nu era HK si cumparam numai de la sierra si lindinger cred ca demult ma lasam.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro